Моделите, които никога не са били на диета

Мнозина смятат, че момичетата от подиума правят неистови жертви за красиви фигури, но някои от моделите имат странни вкусове и хранителни навици.

Обратно в новината

Коментари - Моделите, които никога не са били на диета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви публикувам освен статиите в американските списаня, кадето лима приканва младите момичета да не спазват екстреммните диети като нея. преди шоу, тя е няколко дни само на течна диета, и тренира по два часа на ден...ама тя сигурно си мисли, че туи не е диета, а е нормално хранене хахааа...от всичко по малко...малко вода, малко чаиче, малко кафензе...и сме готови

kokobrais

Естествено,че не хапват много и от всичко. После повръщат.....

Оф, много се дразня на жени, които говорят за храна. Дори човек да спазва хранителен и двигателен режим 1:1 като този на Адриана Лима, пак не е гаранция, че резултатите ще са така задоволителни. Когато храненето ти е досадно задължение, а ежедневието- ангажирано и напрегнато, не е нужно по цял ден да мислиш какво ще ядеш, колко ще спортуваш и т.н, за да си в супер форма.

Аз пък си харесвам Кейт Мос и това е!

Адриана е мега красавица ; ) Не като пайнерския пластмасов катун :)))

adriana

Има. Ако си с бърз метаболизъм не е необходимо да се друсаш, а даже е трудно и да качваш. Не всички слаби хора са болни или наркомани.

сигурно си яде, но по западната преса пише , че прави 6h фитнес на ден, основно бокс и кардио. нищо не идва наготово, не залъгваите хората.

Прави по 13 часа бокс.

Слабо, но цицесто, м-р-р-р.

Колко красавици има по улиците без да са професионални модели. Да не мислите, че тия изглеждат така извън подиума и обектива?

За своите 32 години и две прекрасни дечица, Адриана може да се похвали с перфектни мерки 86-61-89. Това обаче не е плод само на късмет, а на упорит труд, часове във фитнеса и строга диета. Всичко, което пише в статията са глупости. В този бранш и 100 грама да наддадеш и си аут от играта. Разни мацки гледам се хвалят със своите килограми тук, но имайте предвид, че Адриана е 180см и тежи 55 кг. Освен това в рода и има редица междурасови смесици - иднианка и индийска кръв, които днес са довели до екзотичния и външен вид. От всяко дърво свирка не става!

СТРАХОТНИ ЖЕНИ БРАВО

А родила ли си 2 деца? ...... айде като родиш пък било то и едно .... пак пиши :)

Абе тя тая обективната не е родила една умна мисъл, ти искаш деца да ражда. Дано не ражда,че ще вземе да роди тъпи патки като самата нея, дето да пишат по форумите какви са им циците. Ей, отвратен съм вече от прости жени! 100 пъти предпочитам една закръглена и умна жена, отколкото една кльощава и тъпа като гъбена чорба!

Не винаги децата са свързани с килограмите по начина, по който ние си мислим! Аз родих три и сега съм по-слаба, отколкото, когато бях момиче...

Доста ограничени и завистливи сте.Аз съм на 26 години, с голям естествен бюст, тежа 50 кг и никога не съм спазвала диета.Разбирам ,че не на всички им харесва тази истина и особено на тези, които и с диети не могат да отслабнат, но някои хора просто са надарени от природата- ген.Напълно естествено и нормално е,макар за някои това да се струва несправедливост, не всички сме устроени еднакво.А относно коментарите как гладуват и т.н вие също не сте в домовете или хладилниците им за да констатирате ,че едва ли не умират от глад за да изглеждат добре.Вместо да обиждате и да се самосъжалявате защо не се постараете и вие да изглеждате така или поне до някъде?След като не ви е даденост то тогава положете усилие.

Остава да си красива като Адриана Лима. Ма ти даже си по-красива от нея сигурно, щото циците ти са естествени, пък нейните не са. Ама като се качиш на подиума, тогава ела се похвали! Пък най-вече ела ми се похвали като родиш две деца и продължаваш да си така перфектна като мацките от снимката. До тогава никой не ти иска мнението. Обяснявай се на гаджето ти колко си красива!

Изказвам мнението си защото това е обществен форум.Нямям намерение да убеждавам никого в нищо, най-малко пък Вас "А така'; защото да Ви извадя от заблудата най-верятно би било пагубно за Вас и самочувствието ви, чувствате по-добре като смятате ,че всички хора с прилична фигура или гладуват или се дрогират.(п.с. тази теория превраща доста голям процент от населението в болни или наркомани.)Останете си със здраве щом това Ви прави щастлив/а .

Аз пък съм нормална жена, имам естествени форми в стил Дженифър Лопез, радвам се на удоволствието от вкусната храна, движа се редовно, имам прекрасно дете и въобще не ме интересува коя колко е слаба.Има толкова други неща в живота, които ти носят удоволствие от това, все да си мислиш, че си най-красивата и затова всички ти завиждат.

А голям и естествен задник имаш ли :)

Има, защото е 50 килограма, ама е висока 1,50 или 1,60м. На тоя ръст и 50 кила са много.

дай една снимка да те видим.

Nina

защо мислиш, че хората са завистливи и ограничени?!? просто изказват мнение, което е различно от твоето! и защо да завиждат на манекенките - те живеят в друг свят, нямаме допирни точки с тях. завистта е по-скоро между тях. хората се дразнят не от това как изглеждат, а от това, което говорят. разбира се, че са природно дарени с естествена красота, която обаче трябва да се поддържа. а с пици, шоколад и хамбургери това просто е невъзможно! манекенският глад не е мит, а е реалност, за съжаление жестока. няма място за завист и злоба, красотата винаги радва окото!!!

Добро тегло, ако си по-високичка, нали знаеш, че манекенките са над 1,75. Дори да си слаба, това не значи красива. Има много кльощави момичета, които не са красиви и изглеждат болни. Има много пълнички момичета, които излъчват здраве и са много красиви. Така че еталона 50 килограма не ми говори нищо на мен.

Ха ха ха ,поредната опашата лъжа,само 12, 13 годишни може да се вържат което е пагубно за тях.

Абсолютни лъжи - това не е възможно, гладуват като вълци....

адряна лима е супер пичка,видях я на летището в истанбул,уникална е..

Nina

манекенките си имат своите заучени фрази: като малки са били много грозни - високи и слаби, всички са им се подигравали и обягвали; играли са винаги и само с момчетата - не са имали никаква женственост; никога не са пазили диета - умират за пици, шоколад и ресторанти за бързо хранене и никога не прибягват до пластична хирургия - поддържат се само със спорт!!! защо, когато са толкова естествено красиви, са толкова фалшиви?!?

Да бе...кокалести ха ха...

Следва да кажат, че и не спортуват, по пластични хирурзи не ходят ..... просто си изглеждат така ..... как не :)

Мен ми е странно защо тогава нета е пълен с диетите на Адриана Лима, хранителните и режими и тежките фитнес-програми. В едно интервю каза,че шоколад не е яла от години,макар,че го обича много. И не е на диета, нали?

Абе не били на диета, да не съм им душил хладилника, че да знам

Много са красиви.Особено Адриана Лима, но се питам дали бюстът и е истински?Но каккъвто и да е наистина изглежда перфектно при това има и две деца.Браво

Силиконов е, просто е с нормални размери.

И носът и е коригиран, има доста снимки преди и след. В Бразилия ходят на пластичен хирург, както тук на фризьор.

Може би това е и една от тайните на красотата им - не се ограничават- ядат каквото им се яде - в допустими количества. Хем си набавят необходими съставки, хем са по-доволни от живота. Имат разбира се и късмет - без това не може. :)

Що ли не им вярвам ?!!!

Е някои са благословени от Господ

Първо да си торба с кокали,не е красиво.Но най -важното ,те не са на диета,но здраво шмъркат.Нали имаше и такива разкрития,как всички са на лека дрога,други и на нещо по-силно.Закачалки,размятащи нахално кокалести фигури,които никой не иска да разкрие какво са и как изглеждат в реалния живот.Жалко за младите , стремящи се да приличат на тези наркоманки.

И като се нашмъркат други неща правят ако.

Ти да не им прави магистралите, когато шмъркаха, а?Аман от комплексирани хейтърчета.

Да му се не знае, колко са тъпи тия от Виктория сикретс, та не могат да осъзнаят, че е грозно да си "торба кокали"! Друго си е да си тлъста тетка с целулит - красота и естетика.Може би ще им се обадите да ви наемат за ревю на бельо? Така и ние ще видим що е то красота в ХХХХХL размер по балкански.