Ангелите на Victoria"s Secret са от онези, които си позволяват да похапват умерено от всичко, затова сме свикнали да ги виждаме весели и усмихнати. Манекенките Адриана Лима и Ерин Хедъртън опитват от доста неща, които има в магазина и не се притесняват, че ще развалят начина, по който изглеждат.

Бразилската красавица например е почитател на кокосово мляко, сладкиши с канела и най-различни сирена. 31-годишната Лима признава, че не може да живее и ден без любимите си сирена. Това я прави щастлива жена. Изненадващо e, че екзотичната Адриана Лима е майка на две деца, но продължава да изглежда ослепително и без да спазва хранителни ограничения.

Американската й колежка от подиума Ерин Хедъртън също обича млечните продукти и споделя, че е луда по козе сирене. Вижте снимки на Ерин и Адриана >>

Двете се чувстват като сензация с пълни колички с продукти в супермаркета. "Хората ни мислят за феи, но и ние сме хора", каза блондинката Ерин. Тя разкри и предпочитанията си в облеклото, когато не е по бельо на подиума. Страстта й са цветните щампи, които поддържат женствен имидж. Адриана пък избира дрехите си според настроението, допълват от БГНЕС.