Кои диети намаляват риска от диабет

Комбинирането на средиземноморска и нисковъглехидратна диета е от полза за предпазване от диабет, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от италианско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Кои диети намаляват риска от диабет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нисковъглехидратната диета се състои в избягване на продукти като хляб, паста и картофи.". Точно това обичат италианците. И франсетат ядат доста франзелки. Защото хлебецът в средиземноморието е направо фантастичен.

ves

редовен секс,вратни пържоли,повечко движение ,по малко ядове и ме чакайте да умрем.

аз си бех слаба но сам заобиколена от изроде които ме калнат да сам дебела и ме стига

...за да не боледувате!

това е поредното твърдение, че средиземноморската кухня е не само вкусна, но и здравословна. само нещо не пасва ... защо тогава немците, които се тъпчат със салами и наденички, пият бира и ядат сланина и картофи, живеят 10 години по дълго??? :) задаите си и този въпрос. приятен ден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еми, ако стреса ти идва в повече може да прекратиш живота си.

Това за диетата е ясно,но защо никъде не се споменава за стреса,на който е подложен съвременния човек?Каквато и диета да пазиш подложен ли си на постоянен стрес няма спасение от болестите.

Да, на 25 си бях добре - спорт, кафенца, мацки и т.н. После завърших и почнх да работя - стрес, натоварване, проблеми ... Сега съм на 30 - не спортувам, имам диабет, с едното ухо не чувам, с очите съм зле, а преди два месеца получих и първия си инфаркт.

баце, като филм на ужасийте си бе!

На 30 г. щом си, ще се справиш. Сигурно цялата отговорност е стоварена върху теб, делегирай някои от задачите на близките си. Второ, сигурно работата ти не ти допада. Смени я, млад си. Не казвай, че не е възможно и че има криза. Мигар ще станеш кръводарител или пък рейнджър? Там също плащат добре. Почини си, помисли над това, не е задължително всички да са мениджъри и ай ти. Плаща им се, но джобът им е празен. Най-големи пари за кратък срок парадоксално натрупаха българките, които гледаха старци в Гърция. При техните мизерни заплати от по 600 евро, но пък им осигуряваха храната и покрива.

Само забрави да споменеш от кой свят се обаждаш :) Хареса ми майтапа ти.