17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз помислих, че я кърми

idio

снимката с коала ок... ама другите снимки защо са?

Знаем я тая и колко взима да и колко взима знаем

Съгласна съм с всичките коментари...донякъде.Ами все пак тази си прави кефа,обикаля по света и си прекарва добре,а Вие седите и пишете коментари в Дир и злобеете.Колкото до това какво работи....Когато гледам София пълна със скъпи коли,си задавам същия въпрос...Какво работят тези хора,за да си ги позволят...Та така...Кой както може.

Не злобеем ти може да злобееш казваме това което е

Татуирана е

ПОредния тъпкач е тоя път от Австралия, австралийците ноо се оплаквът от арабски шейхове в Австралия, плувът един индийски океан и акостирът в Австралия, и канът там чалгаджийки да не ги фанът ревнивите им жени араПките са ревниви та дрънкът. Редовно у Дубай, редовно по мусумланските страни за петролни доларчета, и редовно на път за поредния ебач, това е кариерата на чалгаджийките. Извадиха им и предното и задното черво от ебане, а те, бий ме още, убичъм петролни доларчета, марките за долар, левовете за евро.

Ехееее, Дилянчето вече на 5 континента! Браво! Нека и аборигените да намажат, стига с тоя Дубай.

Стига сте питали какво работи , много сте нахални!!!!навремето се е е ... Ла с Таки има некакво спестени левчета да се задържи на повърхността и да плаща тъпи екскурзии и селфита, каквА да е , според Вас, м ???

Модел, актриса, инфлуенсър , кажи честно ? А не е ли просто бивша ковра на Таки, ще ви е... Ба в инфлуенсърите измислени

тез моделки вси много обичат да гушкат космести топки

Да го местя ли изобщо?

Дирниците, защо триете кментарите бе.... Защо да не може Дилянчето да си каже произхода на средствата какъв е? И как си е платила самолетните билети до га на географията?!

Красавица.

За коалата говорим, нали?

Аз им пожелавам да са здрави щастливи и да си останат заедно много години.

Коя е тази? Не е нищо особено на фона на 90% от рускините.

Не е на нивото дори и на руска курвентия от най-ниските нива.

А какво работи в действителност?

Дали не е на турне с Асен Блатечки...или просто случайно съвпадение, че Блатечки и Калин Врачански са на гости на българските общности в Нова Зеландия и Австралия с представление.

Т.н българска общност в Австралия хабер си няма кои са Калинчо, Блатеч и тази уруп=я. Целта на турнетата на "артистите' е да се разходят безплатно. Та и дилянчето с тях.

Не е безплатно, вервай ми. Билет от Еуропа до там и обратно струва (зависи от категорията економи иле лукс но като порядък де) от 10К нагоре, само билета со визи, регулации,, отделно другите разноски. Хора от Лондон продавът къщи и имоти, да могът да си платът билета семейно и да се озовът в Аустралия, има ноо забегнале британци, защото има градска легенда, че Аустралия е по-еФтина от британия,. Ако моеш да си преТставиш, билети за 5 - членно семейство излизът по 60-70 хилядо доларес дотам и обратно, ако искъш. Но не, не ми пречите да сте невежи, който е плащъл билети знае. Отвори кой да е сайт, и виШ цените до Аъстралия, и си помисли кой им плати билетите на курвата и на бандата разбойници, дето се рекламирът артисти.

вече всеки може да лети до Австралия ,какъв НАП кви 5 лв.?!

Оф, ти не се четеш какви глупости приказвъш. А как се вади австралийска виза и доказва престой? ти да не мислиш, че секи мое да мине австралийската граница на соПствен кеф?

по интернет се вади ! Ти да не мислиш,че само тази е ходила в Австралип и се е снимала скоала ?!? А за Нова Зеландия даж еи виза не ти трябав, както и за Япония.

Всъщност, може. Ако докаже, че може да се издържа сам докато е в страната (или има кой да го издържа за времето на престоя) и ако не носи забранени вещества. Виза се получава лесно - всичко можеш да си направиш сам, онлайн. Е, само трябва да ползваш езика. Онези, които не ползват езика, считат че всичко е много трудно, защото други, които им попълват документите, трябва да живеят от заплащането, което получават за услугите си.

Залухани орица може и да вервът, че лесно се влиза в Аустралия, но който е влизал, знае каква разправия е. Австралия има една от най-тежките емиграционни и визови политики в света. Категорична съм, че без референции и гаранции от локални мусулмани (вероятно за ебня) тя нема и да стъпи там, просто защото не мое да покрие дори оПщите условия за влизане в страната. Дори туризма е стриктно ограничен до точно определени изисквания, просто защото точно Австралия е подложена на страшен имиграционен натиск от сички Тихоокенакси страни, като Индия, Китай, Малайзия, Корея, Латинска Америка и прочие. Само който не е опитвал, само той не знае за какво стаа на дума.

ти си опитвала , а някои са били. Айде разправяй на друг как се изкарва виза за Австралия ! То и за САЩ на сума народ отказаха и ако ги питаш тях, няма взимане на щатска виза., Айде изливай си мъката на друго място и не подвеждай желаещите да пътуват до там!

Ас не съм дори опитвала, а съм гледала по тела какво ги правът на границата. За момента не виждъм пречина да одим на другата страна на планетата, освен ако немъм зор. Австралия се смета за тежка територия, където имаш нужда да си ербап. Саму като чух отзивите, и ми се отще. Чета по новините за огромния им проблем с араби и мусулмани, и за Крайстчърч чух, не бой се, какво става с ристиените там, и защо има етнически междуособици, и строг контрол на границата. Практически има гражданска война, и една курва повеки иле по-малко..... дреме им, ама мусумланите искът да ебът, та ми е ясно какво прави еФтинджоса там, за ебън. Бели австралийци не щът и да чует за балХар чалгаджийки. Вервай ми.

Болшинството коали са заразени с хламидия. Майтапът - настрана! И страдат от разстройство.

и малките им в началото се захранват със сещаш се какво за да придобият някви ензими и имунитет . и казват че смърдят от 10 метра

от плюсовете са гушкаликоала на живо в Австралипя?! Аман от експерти тук!

е па николко . щото смърдят

Не смърдят. Но в повечето щати е незаконно да гушкаш коала.

НАП, спите нещо!!!!

Как е покорила Австралия?

С езда.

Снимките с коалата са сладурски, ама другите що ги публикувате изобщо?!?! Толкова са нескопосни!

голяма сладурка дилянчето.

Коалите не се гушкат, това е компютърно наслагване. Бях там наскоро, така че никак не я е нагушкала!!!

Не, не се гушкат - гледачът я поставя в теб така, че да изглежда, че се гушка, и ти обяснява какво да правиш и какво - не. Коалата остава на едно място известно време, докато осъзнае, че е в някого, който не познава. След това става неспокойна и леко и внимателно трябва да я върнеш на гледача. А сничмката ти остава за цял живот. Мислех, че са твърдокосмести, а те се оказаха много пухкави и мекички.