17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЛЯ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ и СЕМ да слагат в началото на филма с рейтингите лого ЛГБТ Искам да знам за такова съдържание и да мога да изключвам телевизора веднага за да не се объркват децата ми с тази педалска пропаганда!

нищо не разбираш беее, балкански селопитек. Това е красивото бъдеще, Ганя, и колкото и да му се противиш то идва… Толкова е еджи и смело.. как може да не ти харесва?????

Кое ти харесва? Много ли е приятно да ходиш с разпран анус? И да ядеш. след като си лизал ,близал и държал в устат попикания ( наМОЧАн би казал идиотът Иво Инджев) член на любовната ти дружка? Ядете ли си изпражненията или каквото изпадне отзад

Имам чувството, че вече не правят нормални филми!Във всеки един нов филм, задължително трябва да има-Гейове, чернилки иначе няма, да Йе модерно.Отврати!

Чернилките са задължителни от 80-та някъде, но виж наистина във всички нови холивудски изродщини задължително има обратни, дори в детските! Смятай за какви нива на гнусна пропаганда говорим!

И продължават да ни ги афишират гейовете. Пълна гнуснярщина!

Гейската пропаганда става все по-брутална...

Хахах полът нямал значение...ай, ай, ай, дърти педеруги...

Любовта си е любов. И няма много общо сус секса, особено със сексуалните извращения.

Винаги съм казвал, че ако имаше връзка между любовта и секса, то излиза, че най-любвеобилните същества на този свят са проститутките.

"И в случая полът няма никакво значение. Защото при все разликите в приятелствата, сексуалния живот и връзките, любовта все пак си е любов." Майко мила! Авторът/Авторката дали осъзнава какво точно е написал.

С удоволствие ще се изсера върху тази новина

Гнусни, гейски евроценности, които се опитват да налагат. Тоя световен елит трябва да бъде изтрит напълно. И по времето на Римската империя не е бил такъв гнусен разврат. Отвсякъде гей пропаганда, а най-гадното е, че младите хора се застъпват и им вярват.

Всъщност и по времето на Римската империя е бил такъв гнусен разврат, което достатъчно добре показва две неща основно. Днешната цивилизация, колкото да се прави на еволюирала вече официално е в упадък и колкото и да се правим на напреднали, не сме мръднали и на милиметър в еволюционното си развитие.

Няма нищо по-готино от гей секса! С приятеля ми го правим по три пъти на ден! Обожавам да целувам огромния му пенис!

гнусни педераси

Прозорецът на Овертън е все по-широко отворен.

Направо зее мен ако питаш, даже са отворили и вратата

Благодаря - повърнах.

Но това, изглежда,е бъдещето на филмопроизводството.

Отврат

Не, мерси