17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе само на мене ли ми се струва, ама Дара има изражение като на биче преди разплод.

Проста Дура.

Добре бе, на тея стажанти няма ли някой свестен редактор да им преглежда текстовете...на телефон ли ги пишат? Не е Buddubbaz, а Buddаbaz и последно tinder или thunder?

Аре тва да е новата ни песен на Евровизия. Не, сериозно. Саня задействай се да я предложиш за представител на Евровизия.

Не "просто дара", а "проста дара".

Гласа и наподобява гласа на Риана - добре е, супер е

Ми аз пък съм приятно изненадана. Очаквах поредната тъпотия без мелодия и с модулиран глас. А това звучи на световно ниво, все едно слушаш Дуа Липа или някоя друга. Е, вярно, произношението не е на 100%, ама се преживява. Мелодията е приятна.

Таз освен за оназ работа,за друго не става! Песни без мелодия,хаотични и ако се изпълнява на сцена ще бъде пълна боза!Не,че сега е нещо де!

хайде стига сте мрънкали, песента е танцувална...харесва ми

Боже, божкеееее, колко мъка има по тоя свят, божкеееееееее....

Супер е Дарето, и песничката е супер, само клипа ако можеше да е по-светъл, че така това черното само на HD TV ще може да се гледа.

Дара космическия талант и интелект хахахахах

Да изпратим в космоса Дара и един северномакедонски астронавт!

Най-мразя някой, който не прави нищо значимо с живота си, да се логне в нета и да хейти, някой който се опитва да направи нещо. Но в случая ще заема точно тази позиция. Клипът като идея е копие на Hit me baby one more time от Бритни Спиърс от преди 20 години. Всички персонажи и перуки на Дара са копирани от Рихана, Лейди Гага. Сценичното държане и облеклото също копират американски поп. Не че в предишните и песни имаше нещо мега оригинално, но все пак пееше на български, имаше закачка тук-таме, и ги слушах поне с някакъв интерес.

Никой не знае какво прави даден коментиращ в живота си, та да определя дали е значимо или не. Всичко е много субективно. Много често се оказва, че критиките към дадена медийна личност за напълно заслужени. Иначе коя е Рихана?

на Дура.

Вързва се - фатална жена прави циркови номера и космически номера в леглото ...

Браво. А също така браво и на цирк Колозеум, цирка с най добра програма в момента.

Клозеум?

Колодрум

Това астронавт в случая ни навежда само на мисълта, че се изтрелва в орбита с някое прахче.

Дара ако и за в бъдеще ще прави песни на английски и ако има амбиции за навън, няма да е зле да изкара поне един курс по английски. Произношението й е кошмарно, половината текст не се разбира.

Тя си е с дефект в говора. И на български е така и хората си мислят, че е проста, щото нищо не ѝ се разбира. Ако ѝ се разбираше щяха да са сигурни, че е проста, така че там всичко е наред.

дай на теб да ти подуем така джуките и пробай да говориш. това момиче ще си фъфли на всички езици.

Заглавието кърти мивки ... добре, че поне се сещаме за какво иде реч!

Пак се усеща нахалното навиране от мама. Ивче (Екимова), виж сега, знаем, че обичаш да правиш драма от всичко с комерсиални цели (смъртта на известния ти мъж, никой не знаеше, че съществуваш преди това), но крайно време е да признаеш, че Дарчето просто не става и колкото и да я буташ, само ще изтормозиш момичето и ще му пропилееш младостта. Я я остави да си живее както иска, стига болни майчински амбиции.

Личи си, че си много в час... ама това е Дарина Йотова, а не Дара Екимова :D

Нещо бъркаш- това е певицата Дара от Варна, а не Дара Екимова

и в подзаглавието името на песента объркана. Влезте си в Tinder и не се занимавайте с глупости да пишете статии, явно не е силата ви