DARA не умее да разочарова и обича да ни изненадва, този път с видеото към новия ѝ хитов сингъл "Thunder", който още с излизането си стана една от най-излъчваните песни в радио ефира у нас.

В клипа изпълнителката се превръща в мечтите на обикновено момиче, прескача между различни реалности и сменя рязко образите си - от фатална супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава Вселената.

Вижте снимки >>

"Този проект е съчетание от мощна песен и зверски клип, които заедно те удрят силно, точно като thunder (в превод - "гръм"). Много съм горда с финалния резултат!", споделя тя.

Кадрите са заснети на 4 локации в рамките на повече от 20 часа. Негов режисьор е Стефан Маринов - Buddubbaz, а оператор - Петко Андонов.

Снимка: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс

"Истинско удоволствие е да се работи с DARA и съм много щастлив, че с екипа успяхме да провокираме нейния огромен артистизъм по такъв впечатляващ начин", коментира Buddubbaz.

Още с аудио премиерата си, "Thunder" получи заслужена подкрепа не само в България, но и в чужбина, като парчето бе позиционирано в над 20 водещи плейлисти в дигиталните платформи в Русия, Германия, Полша, Румъния, Швейцария, Унгария, Чехия, Словакия, Естония, Литва.

Певицата представи "Thunder" за първи път на живо на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио, за които имаше две номинации - в категориите "БГ изпълнителка" и "БГ видеоклип" за "Ай Ай".

Сингълът вече се върти в радиата и е наличен във всички дигитални стрийминг платформи - Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Снимка: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс