17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам и аз да мога да си наема частна вила ако ме изгонят от хотел заради изтеклия ми сертификат, хаха. Много го харесвам, добър актьор е.... майната им на сертификатите, скоро ще бъдат история.

Проблемът не е в итеклия зелен сертификат - той може да се поднови. Проблемът е в изтеклия мозък на някои психари - там няма какво да се направи.

Ще има скоро съд за изискването за сертификат и бялата мафия! От това ги е страх!

Глупости на търкалета и виж колко тъпи и заблудени антиваксъри са писали +. Ходете на “митингите“ на Копейкин и си пускайте измишльотините на Мангъра! Но после не ревете на лекарите в интензивното!

Соня, супер точно! Като Чорбанов също, който разработваше ваксина, видя, че "чеп за зеле" не става от него, вече е професор и антиваксър, но гадта мръсна като се разболя с Ковид плачеше като дете и беше заел интензивно легло на някой човечец, който е умрял на стълбището отпред! Сега вече е и депутат от ИТН и лее мозък от трибуната на НС! Аз го лекувах, та не ме засипвайте с ла.на! Плачеше като дете и се молеше за кислород!

Правилата важат за всички!

Хотел Даниели фалира и съвсем наскоро беше продаден на безценица на Бил Гейтс. Понеже беше теория на конспирацията, че шепа хора ще изкупят всичко при масовите фалити, които вече започват ..

Пич, ти счупи глупомера

Глупости на търкалета и виж колко тъпи и заблудени антиваксъри са писали +. Ходете на “митингите“ на Копейкин и си пускайте измишльотините на Мангъра! Но после не ревете на лекарите в интензивното!

Има ли зелен сертификат у нас да дойде тук да летува. Хубаво е.

Лайнари - холивудски "Дзвезди"

Ти да видиш - и той безотговорник като болшинството българЯ!

мууу мууу блее блее.. ваксинирайте се. ваксината ще ви направи свободни... мууу блеее.. две овци си говорели и едната казала: "този овчаря, само ни дои и стриже и накрая ще ни заколят", а другата отговорила: "честно казано на цялото стадо ни писна от твоите теории на конспитацията"....

Истината за теб и цялата анти-пасмина се корени около 50 години назад, когато комунистите лъжеха и криеха истината за зарази - Чернобил примерно, но не само! Та, там някъде, целият Източен блок спря да вярва в каквото и да е, като тук всички овце са разбирачи! Обаче, като отиде овца като теб на Запад, вече спазва правила и е изпълнителен! Такава тъпа овца се оказа и Джокович, който сега щял да съди Австралия... Абе Ганьо д гол г.з таралежи ще мачкаш, а? Та замисли се, като не си виновен лично ти, но го проумей, защото ти пречи, а по-лошото е и, че го изсипваш и си мислиш, че правиш нещо, пък то ГОЛ Г.З