Ласкин и семейството му мечтаят за къща на село

С падането на температурите под 10 градуса Иван Ласкин се отдаде на любимото си занимание – варенето на ракия.

Обратно в новината

Коментари - Ласкин и семейството му мечтаят за къща на село | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

засто са толкова злобни коментарите ви.има хора, които живеят своят живот, не вашят.то бива злоба, но пук чак толкова....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЛАСКИН ,ЕЛА ДА ТИ ПРОДАМ ЕДНА КЪЩА В с.ТЪРКАШЕНИ в еленския балкан ,а и много прасета има тук можеш яко да си гърмиш и после ще си правим таскебап

Гледах ги днес в Карбовски Директно. Ами какво да кажа, най-големия простак на държавата - Ласкин - твърди, че било пълно с простаци в България и затова щял да съветва децата си да отидат да живеят в чужбина?! Каква ирония!

ласкин праскин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Връщане към корените. Няма лошо. Александра, хайде да се погрижиш и за гроба на майка ти, а! Имаш ли спомен откога не си била? Мисля, че не заслужава такова отношение. Знам, че ще прочетеш - затова ти го подсказвам.

Те поне могат да си го позволят./къщата/ Талант си имат, плащат им добре,надявам се. Живи,здрави да купуват къщата.

Гледат да са по-близо до авантата.Не се наядоха и напиха тези.Рядко неприятни типове,женката лигава и дразнеща авантаджийка,а комплексираното арогантно и затлъстяло мъжле--пълен нещастник и авантаджия.Хората от селото ще изпищят от лакомията им,то бива,бива,ама тези са просто брутални.

женката - дражзнеща меркантилност и прегазване на..., а Той - обикновена първосигнална свиня - грам интелект или там разум!

"Гост ( нерегистриран ) 16.11.2012 10:40 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Коментарът ми беше: "Когато прочетох заглавието си помислих, че този слабоумник най-после се е събрал със семейството си, но не било така." Сравнете скромния ми коментар с всички останали. Защо всъщност ме изтрихте?

Не, не съм злобна и завистлива, а и за какво да злобея, просто, според мен, съм обективна. Като актьори и двамата преиграват, не са естествени, като интелект - не блестят.

страхотно детензе, сладурче голямо! да им е зиво и здраво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление ДИР.БГ стана най-цензурираният сайт в България. Личното мнение на четящите се определя като обида, цинизъм и накърняване на доброто име по неясни критерии. Уважаеми, да наречеш един наглец и егоист "чукундур" не е обида, нито да наречеш една фльорца "лигла". Когато той обижда хората в ефир него не цензурирате, нали? Толкова сте смешни с отчаяните си опити да за обективност и безпристрастност.

Сега разбирам защо когато трябваше да готви в "Черешката на тортата" жена му обикаляше като просякиня из селото и хората, щастливи, че ги снимат й подаряваха кой ракия, кой месо, кой вино, кой туршии и тя беше много доволна, че ще й излезе без пари.

Какъв ли лигльо и досадник е и в това село,личи му по самовлюбеното изражение и поведение...

Такъв самовлюбен вип да не ти е съсед.Ами да си живеят,надуват и крещят на село,че столичани отдавна са в повече.

Неприятен човек,отива му да живее в най-затънтеното село.Жал ми е за съселяните му.

Злоба и завист има във вашето изказване,драга Лора!

Дали злобата и нахалството за някои значи "открит, прям, силен"? А "талантливата" му женичка е една истерична, преиграваща комплексарка. Намерили се тенджера и похлупак.

Открит,прям,силен,знаещ,можещ и най важното здраво стъпил на земята, с красива и талантлива жена и прекрасно дете!Чест му прави ,че не се прави на велик пред селските хора!Колко го могат това?

В петъците, по едно от радиата, има "И ловец съм и рибар съм", той го води.........простотия, обиди, примитивизъм, това е!

Да внимава като вари ракия по казани на село, да не е от оная безакцизната, че ще ги проснат от ГДБОП.

Този темерут и социопат не е и за село. Там хората са мили, състрадателни и добри помежду си, а той е пълен чукундур! За него ще е най-добре да се засели някъде в гората, където да съжителства само с вълци и лисици. Така и лигавата му жена ще е сред себеподобни.

Да си ходи в дедовата къща на Рупча. и без това не е за пред хора този злобюл.

Селяните на село!

nikii, можеш да тръгваш!

пиша от спирката за мина чукурово