Откриха кой хормон спира изневерите

Мъжете с по-високи нива на хормона окситоцин в организма е по-малко вероятно да се хванат в капана на чужди жени, откриха германски изследователи.

Обратно в новината

Коментари - Откриха кой хормон спира изневерите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Против изневерите "бронебойни" илачи няма открити, няма и да бъдат открити, тъй като те са даденост от помтивека и са заложени дълбоко в интимното битие на мъжа и жената.

Изневярата се гради на нещо , което не зависи от самия индивид, а от това ,че или поради непривлекателен изглед, или поради слаба генетика възможността му да запази своите гени в човешката популация са ограничени. Изневярата е опит да разпръсне колкото се може повече гени върху повече площ. Така той смята ,че ще остане нещо след него. Това за нивото на хромоните е компенсация от природата към тези хора. Ако видиш един красим мъж или жена , които постоянно кръшкат- значи нещо гените им не могат да създадът индивид в който да преобладават - разбирай външно, а при по- непривлекателните- е въпрос на липса на внимание от противоположния пол.

Ха,Те затова ли слагат Окситоцин бирата като консервант.....!?

Това добре, обаче нищо не пише за моногамни мъже като мен които явно го имат в излишък как да се освободиме от този ГАДЕН хормон, че да почна и аз да кръшкам и да се почуствам човек???

Най-вече се отделя при прегръщане и галене, затова влюбените и добрите родители имат в повече от него. Също имаш в изобилие, ако отглеждаш котка :))

Изследване е направено само върху мъже, което доказва кой от двата пола повече кръшка. На нас момичета остава тайничко да им набавяме с храната окситоцин и да се молим да не са си купили от някой секс шоп дезодорант с хормони за привличане.

"Резултатите показват, че групата мъже с по-високи нива на хормона запазват дистанция между 1,56 и 2,34 см между себе си и друга красива жена." 1. Как изследователите са измерили десетите от сантиметъра? 2. 1-2 сантиметра за "устойчивата" контролна група мъже - ама това си е живо XXL!

Сега вече е време да откриете и хормона, който кара жените да рушат чужди семейства.

Никоя, ама никоя жена не руши чужди семейства, защото никоя не ти се е вричала във вярност. Ако твоето съпружеско тяло е със слаб ангел и подтичква след чуждите жени, той ти дължи верност, не те. Във всяка изневяра участват двама, но чуждият човек не е длъжен да е лоялен на мамения брачен партньор.

а като се подписват в Гражданското, жената не му ли се врича във верност??? аа???ммм???

Най-накрая едно разумно мнение. Какво значи разваляне на чуждо семейство, ако има слаб ангел и семейни проблеми, третия човек не е виновен. Не съм чула някоя жена да е опряла пистолет в челото на половинка от чуждо семейство.

За изневярата трябват двама,но почти всичко зависи от мьжа.Защото една жена колкото и да се натиска и умилква,ако мьжът е твърдо решен,че няма да изневери,ако е сьс силен характер и не са му слаби ангелите както казват някои,макар,че хормоните бушуват в него,то насила не може да го накара тази жена.с две думи ,няма как да си го вкара сама?

И как да си го набавим ?

За мъжа си или за любовника си търсиш :)