Изследователи подмладиха човешки кожни клетки с 30 години

Технологията е базирана върху техниките, използвани за създаването на клонираната овца Доли преди повече от 25 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! Дано лъжа!

Защо? Ако, не дай си Боже, някой твой близък заболее, няма ли да искаш да има възможност за лечение?

И на мен ми се иска винаги да съм красива и свежа:), но намесата в чудесата на природата води до нещастие....това е тайнство и на земята ще и се върне..т.е на хората.....не може да спреш времето...разбира се не съм против науката....

Знам го тоя способ за подмладяване Казва се фотошоп

На лекарите им трябваме болни или поне в състояние, в което те да ни карат да вярваме, че ни помагат. В действителност здравните системи са устроени като схема за пари (в цял свят). Нямат интерес да ни лекуват, поддържат ни между 'здрав' и 'болен', така че да точат пари от нас. А колкото до статията тази новина не е нищо ново в медицината. Отдавна е известно, че има начини за регенерация.

Това наистина е страхотна новина и пробив в науката. Няма нищо лошо в създаването на метачовеци. Това се нарича еволюция.

Отде ви изравят такива средностатистически маймуняци дето врякате по теми на светлинни години над когнитивното ви ниво бе.

Едно време, като не са могли да си обяснят нещо и са казвали - божие дело. Ако всички мислеха като теб, нямаше да има ни Интернет, ни електричество...