17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хванете си младо гадже

И то богато - ще изглеждате с минимум 10 години надолу

"Стъклата на автомобила НИ предпазват от слънчевите лъчи и това може да доведе до повече бръчки или петна по кожата на лицето." Вие четете ли изобщо какво сте написали, преди да по публикувате?!

Пожелавам на всички здраве и висок дух. Иначе, четох, че парите били прекрасен колаген. И да ги имах в излишък, все тая - щях да изглеждам на 56 вместо на 66.

Вече сте над 40 и искате всички да ви казват колко млада изглеждате. Просто казвайте, че сте на 60.

На вниманието на съпруга на Председателя на Парламента. Жена ти ще остане в историята като цвета ПКПто, ти като нейн ????????

не пушиш , не пиеш и ... не се ебеш ! не вярваш ли, че е така ? и трите "любими" неща водят до изхабяване - във всичките му аспекти!

Пушенето и пиенето е добре да се избягва, но другото защо пък.?

Много умна и смислена статия! Аз сега разработвам един патент. Всичките косми от пут... ката минават върху главата. Така една плешива жена хем ще има коса, хем ще е обезкосмена долу.

майка ти така ли е??

Нищо полезно, това са съвети за грим, а не реални съвети как да сме по-здрави и по-млади. Иначе най-важно е движението и спортът, след това диетата, спането с копринени чаршафи, слънцезащитата, избягване на стрес и тн

и козметика, която забавя състатяването на лицето. Ама много жени късно се сещат за нея или са небрежно и не полагат достатъчно грижи. Според типа кожа, сухата има нужда от подхранване и хидратиране най-рано, може би към 30 да се почне. А маната остарява най-бавно, но пък иска специални грижи по почистването и хидтатацията.

Спането С копринени чаршафи няма никакъв ефект.На памучни с този,вкойто си влюбен е съвсем друго...Дори само да си мислиш за него оказва подмладяващ ефект...Коприната се хлъзга-Нощи в бял сатен...

Важното е да изглеждаме добре за годините си, а не да се опитваме да се правим на по-млади.

Възможно е и то без пластични операции. Само с козметика и процедури. Не е и много скъпо. Но все пак зависи и от гена, и от начина на живот.

Добре за годините си е доста относително, за мен да изглеждаш добре на 35 може да значи нещо съвсем различно от това, което значи за теб! А и какво лоше има да изглеждаш по-млад? Значи, ако например имама бели коси, няма да ги боядисам, за да не ме помислят с 5 или недай боже с 10 години по-млада?! Или пък няма да тренирам и ще съм дропла, която изглежда като леля, за каквато се мисли

На 35 човек е млад така или иначе, тук говорим за хора на средна възраст и повече, които искат да се правят на 30 годишни.

за да изглеждаш по млад, е нужно само едно! да си се родил по късно!

Така е. Обаче единственият начин да живееш дълго е да остарееш.

Така е. Все пак остаряването при различните хора настъпва с много голяма разлика. Трябва всячески да се борим да се запазим по-дълго във форма, защото смъртта настъпва до 5 години, след като човек се почувства напълно стар.