Разкриха какво означават движенията на котешката опашка

Ветеринари обясниха какво означават движенията на котешката опашка.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха какво означават движенията на котешката опашка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам осем малки котета и се чудя какво да ги правя

Ами подари ги, ако няма на кого остава ти да си ги обичаш.

А аз като вирна маркуча, значи че ще закова нечии задник.

Преди година, котката ми падна от балкона. Намерих я ден по късно зад един паркинг не далече от блока, но умряла. Та въпросът ми е: Животното беше с кръв на устата обаче опашката вирната нагоре. Тъй като беше зима беше започнала да истива, но не съвсем. Възможно ли е да я е умъртвил някой на когото се е радвала. И за това да е с вирната опашка

Най-вероятно падането е причинило смъртта. Понякога изглежда, че след падане нищо им няма и дори ходят, но всъщност имат вътрешни кръвоизливи и не след дълго умират. Затова, обезопасявайте си балконите, коткита падат всъщност много често и за жалост нямат девет живота. а ако все пак я изпуснете, веднага я водете на лекар, дори привидно нищо да й няма.

Мърдащата опашка, ляво-дясно е предупреждение да не дразниш писаната, не само да не я докосваш, а е желателно да се отдалечиш от нея. Започне ли да удря с опашка върху повърхността, на която се намира вече си загазил - след секунда ще бъдеш издран или захапан.

Неща които съм ги чувал като дете от пра баба сега учените го открили....ай ши ва ...

Котките са ми слабост. Не са потайни животни. Има нещо вярно в тези наблюдения, но не са пълна истина.

А учЕните дали откриха барабаненето с пръсти при хората какво означава? ...

Аз не съм учЕн, но според дългогодишни наблюдения съм стигнал до извода, че барабаненето с пръсти при хората е елементарен метод да се измери нивото на търпимост и здравето на нервната система, на даден брой индивиди намиращи се в едно помещение. ;)