Нарисуваха полугола кралица Елизабет II

Британският графити художник Пегас (Pegasus) е нарисувал на вратата на бар в Северен Лондон, картина с полуголата Елизабет II.

Обратно в новината

Коментари - Нарисуваха полугола кралица Елизабет II | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и да я нарисуват кралицата със сигурност ще живее много дълго, за да се радва на още правнуци. Тя ще реши кога да абдикира, може би няма да е скоро. Чарлз ще има да чака, за да я замести :-))

Проявете хумор, бе! Нали към карикатурите на мохамед трябваше също с хумор и толерантност да се подхожда :D Друг е въпросът, че ако това е "творба", то и аз съм художник. Бърза, евтина и безвкусна глупост, тип джънкфууд. Провокативна известност без покритие и масово оглупяване.... в яко време живеем.

"Полугола" е доста уклончиво. Да си го кажем право - изтипосал е Кралицата БЕЗ ГАЩИ. Разбира се, че ще изтрият творбата моментално, о той ще бъде опандизен, но по-важното е, че е прибрал огромен хонорар, защото барът вече е прославен навеки :DDD

е, уай бре, джанъм, таз рабУта са напрайлиии!?!?!?

Проява на лош вкус е да рисуваш Кралицата полугола. Ако беше друго време кралските палачи отдавна да са отрезали главата на малоумника ПЕГАС.

Те и сега ще го балтисат без много шум,но не веднага тези работи гущерите ги правят с финес и ги изпипват...

Между другото, кое е по-добре -- да нарисуваш кралицата без гащи на входната врата или да си закачиш снимка на фюрера над леглото в спалнята? (въпрос към всички англичани И към модератора)

Ами сега?Какво?Дайте да си режем вените!Геронтофили шибани.

Те сами могат да си позволят да се избъзикат с някого, но ако вие го направите, ще ви размажат! Такива са. Разказват вицове за себе си, но когато вие решите да се включите - не може, табу.

Сега разбрах!Идиотията е пълна!Това отзад цукалото на Кралицата ли е?Обяснимо е да е полугола тогаз!

HER MAJESTY QUEEN ELIZABETH II

Queen Elizabitch

В Северен Лондон живее утайката на Британското общество! Да живее и царува дълги години Нейно Величество Кралица Елизабет Втора! Бог да благослови Кралицата!!!

Ами ийстенда?

Тя кралицата добре си живее, вероятно ще царува още дълги години, да е жива и здрава жената. По-интересно е теб какво те грее цялата работа. Я кажи колко маймуни живеете в някой бесмънт в северен Лондон?

Рисунката е красива, издържана художествено,ако с малката подробност не ставаше въпрос за кралицата,а за някоя манекенка!Защо точно трябва да е гола от кръста надолу,да изглежда еротично,не може да се вдене,или автора повече се е вживял повече в образа на жената,не точно на кралицата на Британия!

Е, де да изглеждаше и ходеше така-а...Британия щеше да има за фенове точно половината човечество, ама не би.

Наполеон велик държавник?Интересно дали са чели Война и Мир....

Трябваше да я нарисуват в бурка, в знак на съпричастност с бежанската криза в Европа. А от друга страна едно такова послание щеше да има отрезвяващ ефект върху мнозина.

Наистина е била хубава на млади години, има я на снимки. По време на войната е работила в транспортен батальон, прави и чест !

каква задушаваща простотия и малоумен наивитет на един роб

Да бе, колкото внучето Хари се сражава в Ирак. Аман от парлами...

Браво! Кралицата има нужда от послушни роби като теб.

Иииииии какво точно е постигнала тази кралица? 60+ години в правенето на нищо?

В северен Лондон открай време живее най-долната класа и измет на Британското Лондонско общество! Подобна простотия и неграмотност не заслужава такова внимание...

Брей какъв поданик на кралицата от северно-корейски тип се извъди.

Глупаците не са ми по вкуса!

Не грамотност и простотия е монархията в 21-ви век!

А по-добре ли е президент негър?