Класираха най-естествените красавици

Херцогинята на Кембридж Катрин се сдоби с още една титла - за естествена красота, съобщават от БТА. Съпругата на принц Уилям е начело в класация за известни дами, надарени с природна хубост.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-естествените красавици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катрин има хубава коса, иначе от трите Кийра ми се вижда най-симпатична...

САМО КЕЛИ МИ ХАРЕСВА - ОСТАНАЛИТЕ СА СКУМРИИ

И на мен също!

англичаните толкова свирепо издигат на пиедестал тая личност,търсейки достойна заместничка на даяна,че са готови да и дадат всички титли на света,най-добре да го направят накуп-най-добра....най-красива...най-умна.....относно малкия грим въпроса е спорен,а възприемането на красотата е толкова субективно....абе,карай....

първите три коментара точно ми взеха думите от устата. с повече грим е наплескана по очите само пенелопе круз. и за тез букли всеки ден бая време отнема. тънки устни също. само я пробутват.

Тия полудеха ли?! И Катрин и Кийра Найтли са ужасно противни.С тънки устни,изпити скули и никаква красота. Топ Красавици са: Мила Кунис Кристин Крюк Никол Шерзингер Черил Коул Карина Смирноф Диляна Попова Никол Станкулова

От българките- само Никол е красавица! Диляна, откакто си е тунинговала устните, има ужасна усмивка! :( Тези жени полудяха с тези устни, бе! Докато не заприличат на жаби всичките в устата, няма да се спрат! :(( Колкото до Кийра Найтли- на нейното лице тънките устни стоят хубаво, както на А. Джоли си й отиват плътните, сочни устни! Те са различен тип красавици, но и двете влизат в тази категория! ;)

Jessica Alba..

И аз я харесвам :)

Toni

Моята класация е: 1. Натали Портман 2. Скарлет Йохансон 3. Никол Станкулова

Хубава ти е класацията, но Скарлет бих я сложила на последното място :)

всичките до една британски кобили. катрин е симпатична, но с тези тънки устни едва ли може да мине за красавица по нашите ширини, за другите да не говорим...

бхахвахвах. какво и е на устните? вие с тези 'гъши дупета' ако знаете колко сте противни за това само орално ви го подават.. извинете, но не се подигравам а констатирам.

е вие на това минимален грим ли му викате? и спрете да я пробутвате за красива тая овча физиономя. тя с грим не става, какво остава за без. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.