Деси Добрева търси мъж, готов на подвиг

Деси Добрева иска от мъжа до себе си любов, уважение, грижа и внимание.

Обратно в новината

Коментари - Деси Добрева търси мъж, готов на подвиг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е преценила съжителството със себе си - подвиг за съпруга...!?

такъв, дето има два х..., ма ни мога да го намеря .... И затуй съм сама!

Наминете през Украйна. Около Чернобил. Там ще намерите всичко, което ви трябва. Ако ви харесват по-нисички, с изградени трудови навици и дръпнати очички - потърсете близо до Фокушима...

Господа пишещи, думите на Деси са предадени неточно и извън контекст тук. Така че плюенето ви е напълно излишно.

т.е да си даде и последния лев за принцесата

Тази жена трябва да проумее, че вече е "секанд хенед"- просто няма какво да иска и да очаква, тя вече е бивша отвсякъде. Стига претенции.

Проблемът на Деси е личен и е проблем на много съвременни момичета- те само искат, искат какво ли не- пари, любов, кариера и какво ли не от мъжете. Това са едни меркантилни кухи лейки, чието поведение е укоримо. В човешките отношения има взаимно уважение, взаимна любов, взаимност- обърнете внимание на думата взаимност. А такива ка Деси само искат, искат, просто си търсят добре изглеждащ и платен банкомат, а не човек. И стига ни занимавахте с такива посредствени жени с претенции без покритие.

Мисля,че бъркаш. Точно тя не е меркантилна и куха. Може би наистина е трудна за съжителство поради куп особености на характера си,но не е нито меркантилна , нито безпринципна или минала през маса легла

Проблемът и е, че има голеееееми претенции, а в същото време е прекалено посредствена средностатистическа жена и на всичкото отгоре вече втора употреба. Все пак тя е човекът, който трябва да се съобразява в бъдеще и с детето си и с другите, а не те с нея.

Не мисля, че Деси е искащо момиче, ...а и много хубаво не е на хубаво, защото има много двойки взаимноуважаващи се а мъжа примерни тъче на два стана. Тоест уважава жена си а скрито от нея в същото време се забавлява с друга по атрактивна и красива от нея. Ето това е проблема на съвременните момичета живеещи в заблуда че са многоуважавани от мъжете си или приятелите си. Та по-добре с нещо истинско да се живее, а не с фалшиво и под прекритие

прикритие

Когато Деси Добрева е готова да даде любов, уважение, грижа и внимание, когато е готова да ги даде и от това да изпита удоволствие, тогава ще си намери мъж. Проблема не е в мъжете, проблема си е в Деси...

DIDA

"..Когато се запролети и топло стане, кака Деса мисли само за. Пролет идва и кат цветна пеперудка разцъфтява мойта дърта . Щом видя мъж усещам странна тръпка, той да масажира камилската ми п.... Искам да ме тръшне бързо на дивана и да пусне Милко или пък Ивана, през кръста здраво да ме хване и да ме съсипе от . Всяка пролет искам силна мъжка ласка, все едно дали ще кара Бентли или пък УАЗка. За мене важно е да се разбираме и заедно с ръце да се ."

Ох, да ви кажа - тази клозетна поезия винаги ме е отблъсквала и дразнила, още откакто тръгнах на килийно училище през 1843 г. Аз бях от втория набор, който тръгна в чисто новото училище, и въпреки това в тоалетните, по стените, вече бяхя нацвъкали доста бисери, подобни на вашите. Съгласен съм с вас, че Деси Добрева не заслужава кой знае какво уважение, дори сама заради тази статия с подзаглавие "ПРОДАВА СЕ", но тези писания препращат твърде директно към чалга културата, която повечето в този форум целенасочено критикуваме. Чел съм достатъчно ваши постове под други статии, поради което се изненадах от този.

Тебе Дядо Иван от Каспичан ще те оправи, та да хлъцкаш като пееш!

Деси ти у ред ли си? С дете и претенции? Осъзнай се и стига глупости....

Амм не ,че искам да ставам жлъчен ама под подвиг да не би да има предвид новият кандидат за сърцето и леглото смело да и купи ново БМВ,мезонетче някъде на закътано,приятно местенце и.. после услужливо да чисти терена от присъствието си оставяйки я в компанията на доста парички.Наистина признавам -малко са такива истински мъже но ги има тук таме.

а аз вече си предствях нещо между Батман и Супермен... Вече разбрах! Благодаря!

По скоро Батман, че е по-заможен.

Моля,пак заповядайте.Между другото и Батман и Супермен бяха доста богати.Батман имаше корпорация със финансовите възможности на средна държава а Супермен винаги можеше да се гмурне във някой вулкан за няколко буци диамант.

Старите хора казват за такива като нея : "Това, което сам си направиш-никой не може да ти го направи...."

Харесвам я, какво като е с дете? Нямам против, вярвам в себе си и способностите си, едно невинно малко същество не би ми пречило, ако има любов и разбирателство! Толкова е просто! Ако Деси е осъзнат човек, знае какво иска и какво може, няма нереални очаквания към себе си и околните, може да се получи с всеки здраво стъпил на земята мъж! Успех!

Браво!

е мъж..кандидатирай се .то по форумите е лесно

Проблемът не е, че има дете. Проблемът е, че много иска от другия, а какво дава от себе си насреща? Не разбрах ТЯ какво дава срещу любов, грижи, уважение и подвизи? Впрочем дава готово дете, малко ли е? ;-)

малко наизуст казано...

Изпуснала е Виктор Ангелов от Мастър шеф. Да прочете статията по-долу. 20 години е чакал любовта на живота си да му даде шанс. Това, ако не е подвиг, здраве му кажи. Но мъже като него малко, Деси изпусна и него.

У факултето са с подвизите,ще и изправят косата.

време е вече десито да я свалят от "стената на плача"!.. цял ден и стига от оплюване...

На кой нормален му се храни чуждо дете?

Точно казано ,мъж за подвиг, за да гледа чуждо дете. И не само да го гледа, ами и да има мангизи за да го гледа. Пък после ако още му се такова, да си прави негово.

А той дали търси Деси Добрева!?

Тази не е в час!

коментарите след тази новина са еманация на най-висшата простотия на българския мъж-злобен долен гнусен злорад комплексиран и ганьо във всяко отношение-не случайно само у нас бият и изнасилват децата в сиропиталищата, не случайно само у нас бащи убиват децата си , не случайно само у нас лошотията и простащината е издигната в култ-той алеко ви го каза но няма кой да го чуе -прост народ слаба държава и нация на изчезване -срам ме е че живея измежду тази плява

Напълно съм съгласен с Вас -тъжно но е Факт

Ne e samo u vas, kolega. U nas sushto

не сте прав -докладите и статистиките го доказват-поразровете се малко прочетете и ще се убедите че е само у нас от цяла източна европа

..деси ти ли си ма??! как започва само статията: бившата вокалистка...."бившата"?? щом веднъж е "бивша"....вечно ще си бивша и ако не искаш да говорят и пишат хората за теб , не казваи публично какво си искала и какво търсиш?! защото от неистовото си желание да имаш медиен имидж,....виждаш какво получаваш?! по скромно де,..не си кои знае коя все пак,..едно показване в зала Aрена,..не значи, че вечно ще си на Tерена! хахаха...

не е деси , за съжаление -жалко че не се разпознаваш в описанието по-горе

Еее, все ви пречи "българския мъж". Намерете си чужденец.

Че то свят голям , има място за всеки. А иначе винаги съм казвал, че простите мъже ги раждат прости жени.

от прости бащи

Всичко,което си описала,се отнася с пълна сила за съвременната българка,нямаща нищо общо с някогашната достойна за уважение Българка! Освен долна,злобна, комплексирана и т.н. по реда ти, днешната българка е и синоним даже и в чужбина (!) за лесна и евтина курва! А освен това пък, тя е и тарикат-златотърсачка - как само се подиграха по най-долен курвенски начин с Орлин Павлов,с Руслан Мъйнов - просто ей-тъй, внезапно, чао с бележчица!С неизвестните е същото, дори по-зле.Естествено,че на тъпа, куха лейка като виШистката Златка й се полага долен,мазен и тъп Ганьо. А пък такива Златки сте се навъдили в България като в развъдник и "умна и красива" е само конкурс, също тъп конкурс, в който просто няма такава!

Тихо ма, Ганьовицо тъпа! За никъв уй не ставате , консуматорки ненаситни и гламави!

То, по принцип, само доказано способни на подвиг мъже се търсят вече, инак забрави пишман- липсата

За къф подвиг говори тая овцъ,сигурно не е чаластена скоро,все ще се прежали някой.

Деска май си мисли, че заслужава нещо повече само защото са я давали по телевизията.

Десо,такъва УФца като тебе,да я вземе чиляк си е наистина подвиг.

не си позволявай...да си играйкаш селю

Kакъв поглед само на снимката?? Kато употребена,.....HO,..излъгана в плащането!!.....;)

тъпак...кво ви прави кеф...да изглежда уморена

Bреме е да спомена Mаика ти,.. защото си я пожелах вече заради проста ти кратуна..../ хихихи...

Tова момиче се обърка, като си замеси името и в политиката,.. и то, за пари?!.. да,..Hо,.. политиката не е шоу и в нея се въртят наи курвенските номера! Cега искала любов??!! Tрябва да разбере че господ е създал любовта,....а парите я убиват!

Чудя се каква основна тема за коментари избягва дир-а, за да отклонява вниманието на коментиращите с тази проскубана кокошка

DIDA

Толкова млада, а пък и тя иска да бъде на помощи! Че тя по нищо не се различава от исканията на нашенските мангали. Боже, коло сме паднали!!!

Много гадно се разочаровах, когато си даде името за ББЦ. Щом с името си изкарваш част от парите, значи внимателно трябва да премисляш такива оферти. Каузата на ББЦ за мен е пошла, а и за всеки средноинтелигентен човек.

търси като стара мома с много претенции

...да ама е вече на" Mного километри",....никои не търси втора употреба?!..

простак...

Деска, ша ти предложа Роналдо, Ирина Шейк нали го освободи, така, че може да се пробваш, ама първо за да си сигурна, че ше ти върже, вземи се сравни с Ирина, огледай се в огледалото и пътя към Роналдо е твой, тичай, ша получиш и любов, и внимание и кото там си искаш! Прав ти път!

Готофф съм нъ подвик, саму дъ ни пей в кривътъ...

Подвиг!!!? НАТО го мобилизира , той показва среден пръст и ..остава в къщи да си пие пиенето!! Това би бил смел човек!

А ти какво предлагаш?

Злоба и алчност, как какво?

предлага всичките си борчове и харчове... демек да му бъде в тежест и да издържа детето и... нахална и безогледна е тази....

Никой не е безгрешен.Но създаването на семейство и дете са отговорност.После развалянета на семейството ,трябва да се обмисли ,защото детето няма да го преживее цял живот.Накрая дори и да са засилили краските тя се стипосва по медиите така че маймунарника,не са коментиращите,а тези дето смятат ,че могат всичко да правят и да не ги критикуват дори,камо ли наказват за действията им.

Десо, нема такива желаещи да те търпят, ма! Не разбра ли? Че и да ти гледат детето. Свършиха баламите.

малка кифла останала без пари търси шашкънин да я бие и тъпче яко,те такъв подвиг и требва

Иска мъж, който да й осигури безгрижен и луксозен живот. Ама кой ше я вземе вече прехвърлила 30-те и с дете.

е кво като е прехварлила глупак

щото е втора уптреба, разбийш

мого ми е чудно що звездувците си мислиат..че накой трябва ди им е готов зе подвиг..да земат един друг и да уредият

то май дойде време да търсиш жених за щерката, ама щом смяташ , че не си изтървала влака, дерзай

Деска, ти май си в безтегловност, между столовете на гологлавия и дудука, защо, какво не им хареса у теб?

Струва ми се че автора на статията малко е попресолил манджата и се радва на предсказуеми реакции. Тема стръв за безгрешните. Добре дошли в маймунарника.

От партията на дудука, накъдето се беше засилила, не се ли намери някой навитак? Щом се завря и там, ясна си ми, ама дудука, гявол, духна ви под опашките и на теб, и на Стъки, и на Роската, хак ви е щом вярвате на обещания за кинти наготово. Дудука ви употреби имената най-брутално и хвана самолетчето за Брюксел, а вие си ближете раните, и си търсете готови на подвиг-Стъки си намери една готова на подвиг с половинвековна история, сега е и твой ред да намериш "щастието" Успех!

Няма такъв мъж Деска, бягай, само мамини синчета или меки китки. Други няма. Искат да го гледаш като майка му, да слугуваш у дома, да се грижиш за децата от край до край , и да си траеш. Най - вече да търпиш, него , че и роднините му. И най - важното. Да си последна на опашката за внимание, отношение и т.н. Абе да си овца най - добре. Това е. Която се върже , върже, Аз се питам като сама си изкарвам парите и дом си имам и очите му отворих за какво ли не, и го бутам и дексам за всичко ( щеше да живее при майка си до ден днешен) , за какво ми е такъв ? Чудя се на себе си?? Пък и децата сама си гледам, той само се чуди къде да се чупи и да се напие. Ама бил хубавец, друга шяла да го лапне, пък аз да си стоя сама. Абе халал да й е на друга хубостника. Направо.

В началото на прочита се бях засилил да ви цъкна един минус, но до края на четенето си промених мнението. И силно се надявам да не сте мойта собствена половинка :))))))) Шегичка... Само ще ви кажа, че има различни мъже, както и различни жени, де :) Вие май сте изтеглили късата клечка...

Като си си го избирала, да не си дремала. Аз пък на моята жена й изгледах детето, докато тя си скъсваше гъза да си живее - е, и? Казвам ли, че в България са останали само курви и използвачки?

очи гледали, очи плакали, запомнете го