Есенни еко облекла на БГ дизайнер в стилна фотосесия

Когато лятото е на път да остане само спомен, а есента вещае нови предизвикателства и промени в гардероба ни, Евгени Петков - Eugenio ни представя новата си колекция.

Обратно в новината

Коментари - Есенни еко облекла на БГ дизайнер в стилна фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези мрачни и подтискащи черни гримове и дрехи.На слънчевото лято и пъстроцветната есен са подходящи свежи цветни тонове.То много мъка ,печал и агресия пораждат мрачните ,траурни тоалети бе!

много хубава тази илонка бе...

Такова залитане към черния цвят и то в топлите месеци на така наречените дизайнери го има само в България. Да не говорим че толкова облечени хора в черно можеш да видиш само в нашата държава. Това жълто, розово, оранжево минават за цветове на смахнатите личности. Тук набедените естети сочат всеки който се облича във весели цветове че нещо му хлопа дъската. Да не говорим пък че на 40 годишните мъже въобще тези цветове не присъстват в гардероба , защото пак според набедените естети били педалски. А какво да кажем за зрялата възраст. Там хората са облечени само в черно бежово и кафяво. Пълна скръб и пълна скука. Предпочитам да съм пъстра като папагал, а не да изглеждам като вдовица.