H&M с уникално шоу в Париж

Пикси Гелдоф и Ашли Олсън бяха сред гостите на първото модно шоу на H&M в рамките на Седмицата на модата, което се проведе в Париж вчера вечерта.

Обратно в новината

Коментари - H&M с уникално шоу в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краж, сега всички звезди ще носят каквото нося аз! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мода на достъпни цени - заради огромното количество модели насърчава и креативноснтта. За съгаление както и зара им пада качеството дори за тези пари ... Но хита в щатите е рокля зара за 9 долара в сет с чанта ермес за 2000 така израстваш и показваш че ермес за тебе са като найки ... Суета. Модата е важна ама тя е преди всичко креативност после цена.

Дрехите в БГ не са им хубави иначе в магазините им в Западна Европа имат хубави и евтини парцалки. Сигурен съм обаче, че ако на същото ревю бяха написали- ревюто на Армани, ВИрсачИ. Щяхтеаукате и охкате колко страхотни дрехи са представени.

То си има причина да не пише Армани или Версаче, don't you think?

Основната причина, е че на едната има етикет отвътре Армани а на другата няма. Иначе голяма разлика в качеството няма. И двете са made in china и са шити за жълти стотинки от робите, китайци. Само дето на едните надценката е 100% а на другите поне 1100%

Абсолютно посредствена марка

не ми допада хич марката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И вие ли сте за тия китайски парцалки, къде е българската коприна? Такова отвратително шоу не съм виждала. Перверзия!