Дита фон Тийз облече 3D тоалет

Кралицата на бурлеската Дита фон Тийз облече 3D тоалет.

Обратно в новината

Коментари - Дита фон Тийз облече 3D тоалет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати тъпата статия щях да повърна - бурлеска, 3D, архитект прави рокля - то бива тъпотии ама чак толкова на нищо не прилича вече.

На теб ако от това ти се повръща - лоши новини имам :))) Много фини стомасите ви нещо, за щяло и нещяло драйфате :))) Иначе статията не би била лоша ако все пак бяха пуснали снимка на въпросната рокля. Имах си сайт на дъното на класацията, но д.и.р-а успешно го измести.

Иде реч за рокля създадена от 3D принтер, а не дали е триизмерна роклята или не. С 3D вече се обозначават предмети, създадени чрез компютър и принтиране на 3D принтер. Има състезание за създаването на първата 3D къща. Четете повече...

Ясно, значи, ако на киното пише че филма е 3D - значи изображението в салона е напечатан на принтер. Оригинално!!! хахахаа... Аман от... сноби.

Никой не очаква от теб, след като дори не знаеш значението на "сноб", да разбереш каква е разликата...

Биби от Подуене изглежда много по добре от тази леля !

Абсолютно всички рокли са 3D.

Има и 2D рокли. Един плосък шпертплат или картон, върху който е нарисувана рокля, и мацката се крие зад него, за да не я видят гола. Само лицето й се подава през една дупка... )))

не ми е и минало през ума, че ще се публикува свестна снимка на роклята за която се разказва в статията....ега ти и юрналистиката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина убийствена жена. Мъж да си, пък и богат само.

Интересно, не и ли духа през дупките на крилата?

Taя от духане се не плаши!

Интересно ми е дрехите ,които ние носим 2D ли са ?

Най-много 1 и половина...

Дрехите които носиш случайно да са печатани на 3D принтер?

Ти май не схващаш много какво значи 3D... 3D обектите са такива с 3 измерения - тоест всички обекти от реалниа живот. Това, че някой неграмотен журналист е решил, че 3D са само нещатат печатани на 3D принтер, не е причина да му се връзваш