Киркоров облече булчинска рокля

Филип Киркиров закри ревю на дизайнерката Елена Супрун по време на Седмицата на модата в Москва

Обратно в новината

Коментари - Киркоров облече булчинска рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па вече се чуди каква изгъзица да измисли и направи, разчепи се от простотии и глупости.

ТОВА НЕ Е БУЛЧИНСКА РОКЛЯ !НО КОЙ ТЪПАК ИЗМИСЛИ ТОВАЗАГЛАВИЕ??? ДИРА САМО ТЪРСИ СЕНЗАЦИЯ

не спори с глупачка - глупостта е непобедима и непоправима

глупачка

По-умният отстъпва са казали старите хора.....е, времее е да отстъпя!

"Да ти кажа... аз съм много жалостив човек. След като здравата те наритах ми стана много мъчно за теб... Запитах се как ли се чувства този отсреща... Сигърно лицето м у пламни от гняв... И защо... Заради мене. Не ми е нужно това, ..." Щом си мислиш, че е така и такива неща те правят щастлива в нещатният ти живот, ....няма лошо Но, поне ако не друго вдигнахме рейтинга на темата здраво и дира трябва да черпи....Хайде остани си със здраве...

kokobrais

вАпрос?

А, ти да не работиш ку*ва в НАСА та си с толкова голямо самочувствие. Да, това ряботя и естествено, че се гордея с работата си! Учил съм! Много ми е интересно твоето образование какво е и какво работиш.....та толкова се дуеш! Че не искарваш пари е ясно, ама явно някой баламурник 70 годишен си хванал....е слава богу аз поне гладен няма да иостана за разлика от теб...

"Нищо добро не съм видяла от български мъже, а неприятния диалог с онзи чекиджия днес само затвърди отрицателното ми мнение..." Не мислиш ли, че именно с това си надменно, неуважително и предубедено мислене към Българските мъже си заслужила именно такова отношение от тях??? Онзи чикиджия, има деца , жена, работа /много добра и платена/ и отношението му към Българските жени е прекрасно. Пак повтарям ЖЕНИ! Има една такава приказка, че ако се държиш като слугиня, ще те възприемат за такава. Помисли пак за държанието ти. мисля, че наистина няма какво повече да си кажем и съжалявам, ако съм те обидил с нещо......определено ти знаеш как да провокираш един МЪЖ!

Кой сега е с болна психика, а? ПИШЕ: Порастоварих се с тебе!, а не Изпразних се в тебе! Научи се първо да четеш, а после да пишеш! Верно дира се е напълнил с неграмотници.

не спори с глупачка - глупостта е непобедима и непоправима

Да беше поне Дитрих, а то - обикновена есесовка. Свестните и наистина успелите не правят негативни обобщения и запазват такт дори към тези, които не го заслужават. Най-големите неудачници са тези, които дори и уж успели на по-добрите места по света, не могат да се избавят от своите български комплекси - просто ти крещи от всякъде това.

Ае, поразтоварих се в тебе! Не си ми интересна вече, марж мЪрлено!

Амии смей се на 5 цифрената ми "заплатка".... Ако имах голяма беззъба уста и голема па, като попски ръкав и аз щах да работя твоята работа.......ха ха ха ха ха

Кирка и лопата ...... мажо ти от село! Аз работя ....нещо, което няма как да разбираш!

Селска пръчка.......комплексирана и недоеба! Няма какво повече да ти кажа! Не се лекува!

Малко в повечко ми дойде мъж в булчинска рокля, но харесвам Ф.К. и го приемам,защото е интелигентен и талантлив.

Няма срамна работа - важното е със заплатеното да можеш да живееш нормално.Не искам екстри, но с 400 лв чисти ми е трудно......

Комплексарка си и то от големите, пъпчивите, ясно! ;-) Няма проблем, не се лекува! Без да се комплексираш, но заплатата ми вероятно е по-голяма от твоята и на мъжа ти взети заедно ше знаеш! Но пак ти казвам, да не вземеш да се самозапалиш сега, че психиката ти нещо куца....

Клеци, ти изглежда си една много комплексирана жена. Може пък и някой готин българин да те е пренебрегнал, та така да се лютиш тук. Пък кой знае, може вече и да си навън и да ти се налага да търпиш някой от онези "истинските", който изобщо да не се сеща, че и ти си имаш нужди.

Е те тук изръси голяма глупост - не само ти си живяла с руснаци. На общи купони руснаците първи падаха под масата, щото жулят яко на екс. Но пък беше гот, защото така ставаше по-весело с рускините:)

Не! учудвам се на болната ти увредена психика с какво разсмиваш децата си! Боже и това е майка, която чакаме да възпита бъдещото поколение!

Не я ли познаваш? Да за спортна злоба става въпрос, нали все пак е от националният отбор по биатлон! Много си жалка и комплексирана мърлено!

И по какво позна, че аз съм не успял??? Значи, когато говориш и избиваш комплекси относно Българските мъже, всичко е наред и ние трябва да мълчим! Когато някой мъж, повтарям мъж а не мухъл като мъжъ ти вероятно се почувства обиден ти веднага казваш че е за психиатър! Е, очевидно е че на теб ти трябва помощ. Потърси я!

За съжаление не е роден във Варна.От Варна е майка му.Родила го е в Русия,или СССР,както ви харесва,но си е наше момче и то страхотно!!!Браво ФИЛ!

Скъпи варненци, Ф.К. е роден във Варна. Гордейте се с него! Още повече, когато реши наистина да смени пола си! Иначе, е невероятен артист и няма варненския диалект, който дразни цяла България.

Киркоров изглежда най-добре.Егати убитите манекенки.

Как може да сравнявате Филип Киркоров с Азис,ли беше или ...ъз?!?!Филип е роден в Русия,но никога не е крил българските си корени.С такова уважение говори за своята майка,Бог да я прости,от която е получил своята българска красота!!!Браво ФИЛ!!!

За сведение: Баща му е българин, а не майка му.

Яко комплексирана жена си! По всичко ти личи. Представям си те вече колко си грозна, тъпа и дебела!

Голяма мърла си ще знаеш! Занеме и вие в какво успявате в чужбина! Много сте успели ше знаеш и най-вече успявате с устата и гъзята!

Това не е булченска рокля...дир.бг, добре ли сте, наистина?

А, да не я съблича, много му тича! Само с рокли да се облича!

Това е всичко друго, но не и рокля!Прилича на стилизиран кафтан, нещо красиво и ефектно в руски стил.А сравненията между Филип Киркоров и Азис са абсурдни!Нерде Ямбол, нерде Станбул!

Болиме шнура ако ,ще да излезне по прашки

Слабоумни, "оригинални" социзсцепки.

Това :) накрая какво означава - примамката на въдицата, на която си се хванала?

А ти откъде се обаждаш, мадам? Успяла ли си или пък не? Или казаното от теб не важи за "тук присъстващите", както се казва в подобни случаи.

Да, не падат под масата. Падат по улиците мъртво пияни. Обикновените руснаци изобщо нямат добро отношение към българите (от опит го зная). Изобщо не биха помогнали, ако разберат, че си българин. А като дойдат в БГ искат всички да им са в услуга задължително.

По твоята логика Лили Иванова е една много неуспяла жена!

При българите генетичния фон е доста богат, поинтересувай се.

аз пък по-злобни жени от българските не съм виждал.

Едни от най-бруталните престъпници и убийци в света са руснаци, поинтересувай се ако не вярваш.

Стига глупости. Всичките цигани и престъпници в чужбина ли са интелигенцията на България. Много ли е интелигентно да миеш чинии и да слугуваш, за да изкарваш хляба си. По-скоро, тези, които не могат да се докажат в България и да работят достойно, са в чужбина

Стига с тия генерализации, не всички които са отишли в чужбина са интелигентни, и не всички останали в България са прости.

Прекрасен модел! Изящен! Журналята пак се изказаха неподготвени! Невежеството в модата е голямо! Това не е булчинска рокля! Филип е строен, стилен и успял в шоубизнеса мъж! Сравнението с Азис - това човешко недоразумение - е неуместно! Азис е само за селския мегдан атрактивен, защото няма с какво друго да изпъкне.

Лили Иванова по гащи, този по булчинска рокля - тези съвсем са изтрещели!

Шъ мъ извиняваш ама Българите са едни от най-интелигентните в света - не е кат да са невежи, а тия дето ти ги мислиш за интелигентни не могат една крушка да завият без да викат майстор.

Наречето го "руснак" и повече няма нужда от обиди. Това е напълно достатъчно.

Булките могат да се целунат.