В гардероба на Андреа

Сценичният гардероб на известната попфолк певица е супер екстравагантен, дори ексцентричен, и подчертано секси. Коренно различен от стила й в ежедневието, когато залага на удобството и като всяко младо момиче нахлузва дънките, издава сп. Максимум.

Обратно в новината

Коментари - В гардероба на Андреа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалгата не е музика. Тя е вид култура. Тя винаги е съществувала при нас. Чалгата обедини простащината от най-различен тип - псувня, порно, евтин секс, вулгарно облекло, циганьорщина, селяния, гюбек, мазнене пред по-височайши, призив към криминални действия, отричане на ученето и познанията и т. н. И ние, българите, сме съгласни с това.

Ние , бъгарите , не сме съгласни с това . За теб не знам и не ме интересува.

Евтини парцали на женичка , издигнала се до порно звезда.

Кое по-точно наруши добрия тон, господа оператори ... или Ви обиди ...? А това, че ежедневно ни се предлага подобен бълвоч, не е цинично и на нас не трябва да ни е обидно, а и никак не покварява добрите нрави, и то в национален мащаб. Това показва, че Вие служите на мнението, което само на Вас Ви е угодно. Успех с критериите Ви. Мен лично не ме бърка дали ще изтриете коментара ми или не. Форуми за изразяване на мнения има достатъчно.

Една голема ужасия.....майко мила :)

Не може да пее, в лицето прилича на вълк... Просто една торба силикон, тоалети от евтина порно продукция и мноооого PR - това е.

Не обиждай вълците , ей : )

В гардероба на Андреа има гол футболист !!!

Вълчето е много яко , трябва да я съди тая мърла за нанесени психически травми - снимка с грозила. Две пластики на носа не й стигнаха , пак е камбест : ) , ама какво да прави женицата на татко - мутрата се е метнала . Кубрате , пич , жал ми е за теб...

Като гледам това пате - красив лебед няма да стане, с колкото и пера да се окраси :)))

Симпатична е, но защо толкова много кич. Това, че има силикон неозначава, че трябва да го показва постоянно. Нооооо... най-интересно ми е защо на всички снимки е гримирана еднакво?

Къде отидоха добрите стари сини дънки и удобната блузка? Тук са показани само сценичните тоалети. Не я виждам момичето с тия натруфени къси роклички да ги има за ежедневно облекло.

хубаво е момето!порно-актриса за милиони !!!

В гардероба на Андреа кой знай колко е*ачи са се изпокрили..

Много Фотошоп е играл по крачката

Гардеробът на Андреа се състои само от сценични тоалети, прекалено натруфени и помпозни, без никакъв стил.

Какво ли ни интересува гардероба на чалгаджийката Андреа?

не бяха намерени, съобщават следователите.

че има ли място в гардероба на Андрея и за мене)))

Най - противната фолкаджиика.

Хареса ми единствено кучето на една от снимките, които са публикувани.

Това е супер новина- да не я мисля,че ще отиде до магазина гола и боса..........

може да няма данни да пее,но определено има талант за шоу-звезда.определено има усет за това как се прави истинско шоу,песните и са едни от най-котираните,клиповете и са достойни за ефир и на запад(че в някои случаи са и по-добри от тия дето ги дават по МТВ) и определено е приятна картинка за гледане :)) Пожелавам и успех и дано прослави България на запад

Голямо прославяне няма що...

коя друга показаха по мтв *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това тоалети от някои порно филм ли са? а тя порно звезда ли е? извинете за вапроса, просто не знам коя е?

....... до кой магазин?.................

Този гардероб би изплашил и труженичките от плац Пигал!Много дързост и малко красота.

Що не пее само по галоши и без това дрехите не скриват нищо.Всеки път някой силикон е подал глава от деколтето или някоя кълка се е оголила чак до бузките.Толкова плат на вятъра...все пак ,криза е.

Евтина си , моме ,колкото и мръснишки да гледаш.Всичко по тебе е толкова износено и жалко.Не втора , а направо десета употреба си.

Сега остава да се научи да пее:))))

Отблъскващ и вулгарен кич на евтина жрица от предградията, взела се за дама!Не знам защо въобще си шие горната част на роклите- балконът е винаги на показ !Дините преливат като истинско цунами!

Изключително е грозна , може да облече каквото си иска