Безвкусица на червения килим на БАФТА

Звездите на поредната церемония по раздаването на филмови награди този път се изложиха с избора на дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Безвкусица на червения килим на БАФТА | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах Бафта и имаше много хубави рокли. Тази селекцийка тук не е представителна извадка. Интересно защо БГ медиите винаги гледат кой се е 'изложил', кой се напил, изцепил или просто е по-различен, за да почнат да сочат с пръст и да се подиграват... Това май само в предучилищната беше интересно.

Хаааахааааааа и по-голяма безвкусица сме виждали - например наградите на телевизия Планета

Ами вие може и да сте виждала, аз не съм, защото не гледам Планета.Имам чувството, че каквато и да е статията все някой коментира нещо за тая прословута чалга и нейните представители.Аз лично не я харесва, не я слушам и гледам и съответно няма какво да оплювам.При вас явно не стоят така нещата!?

Стари чанти. Особенно снимка 7, кой беше тоя който измисли тази безвкусица, сякаш току що си е разпрала роклята на плета, или за по-лесно изхождане в тоалетната. Малееей.

Tази Cара си е кобила и в лицето и в краката, така че както и да се облече е отвратителна, наи-малкия проблем е сегашня тоалет

Що бе, не е зле! Има вид на един прилично изглеждащ ...!

Ей дирници, само да ви кажа, че цензурирате глупаво!

Чак пък "безвкусица". Преувеличавате. Имало е 2-3 изцепки и толкова. Хелън Мирън например е смешна, особено с тоя цвят на косата... Но безвкусица може да се нарекат облеклата на нашите "звезди" и "елит" - чалгарки, моделки, актьори и т.н