Модели с нормално телосложение на ревю на бельо

Атрактивна колекция бе показана по време на Модната седмица на бельото в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Модели с нормално телосложение на ревю на бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приличат на застарели проститутки. Изглеждат вулгарно и пошло, бельото е грозно и отвратително. Как може изобщо това ревю да бъде сравнявано с тези на Виктория Сикрет и моделите и- елегантни, с финес, имат си и дупета и гърди, освен това са високи и КРАСИВИ.

Приличат на нормални жени по бельо. Обикновените поддържащи се дами изглеждат точно така по бельо - не са кожа и кокали, имат си бюст, заоблени са, но в никакъв случай не са дебели. А вие си ходете със скелети, които се хранят с тоалетна хартия, щом ви харесват, кой ви спира?

Много лицемерно бе, дами! Ако Златната рибка ви попита как искате да изглеждате - като Адриана Лима или като тези късокраки дебеланки, вие кое ще изберете?! Хайде да не бъркаме нещата, а? Може да ги защитавате, защото така намирате оправдание за това, че не знаете как изглежда фитнес-зала, но в себе си искате да не сте дебеланата, дето се тъпче пред телевизора, защото никой не иска да излезе с нея и тя чака вкусовете на мъжете да се променят...

Тъпо,много тъпо.Адриана Лима,ха.Ако имам право на желания,то те не включват Адриана Лима,глупако,да ти го кажа нелицемерно.Бих искала да съм здрава,да изживея живота си пълноценно до дълбока старост,да съм полезна за себе си и другите около мен.Да видя детето си пораснало,внуци.И всичко това в моето тяло.Не харесвам Адриана Лима.Не бих желала да съм на нейно място.

the_devil_himself@abv.bg

"Глупако" ..? Моля ви ;) Но съм уцелил право в целта, щом толкова ви е засегнало..

Напротив.Много е красива!Никой не бяга от хубавото така, че съм сигурна, че с охота би си сменила тялото с това на Адриана.

За малко да си прав, но тези мадами от снимките просто не са нито късокраки, нито дебелани! Ако искаш ми вярвай, но повечето бих ги предпочел пред Адриана Лима ( все пак човек не избира само по един критерий). И не съм лицемер. Нямам никаква полза да лъжа.

the_devil_himself@abv.bg

Уважавам мнението ви. Въпрос на вкус. Моят не е като вашия.

за всеки влак си има пътници, важното е дебеланите да не изнагляват до такава степен, че да карат от мъжа си да им е на 100% верен

Нашите са същите!!Нека да ги пласираме!!ще се прочуем :) :)

еи тва са мадами,не като онези сухи клечки.

Мацките са страхотни. Нормален човек ще ги оцени веднага! Естествено разни гейове и анорексички няма да се съгласят, но какво от това...

Не се прави - ти не си мъж, а дебела жена ;)

Целта на това ревю е да се отъждествят жените от публиката с тези от подиума - така моделите ще се продават по-бързо и по-успешно. Дита винаги е имала комерсиален нюх. Обаче тя самата НИКОГА не би допуснала да се появи на сцена в такъв вид - отпусната, охранена, с голям, кръгал и добре загладен задник, който да друса по сцената, че и с къси крака, на всичкото отгоре. Иначе казано, мацката си е направила една голяма гавра с потенциалните клиентки на колекцията си - хем ги кара да си вярват, че са хубави и желани - щот приличат на новоизлюпените "моделки", хем откровено им се подиграва с тези недоразумения на сцената. А по-долу пишещите домакини ги харесвате по същата причина - приличате на тях и ви се иска да си повярвате, че сте хубави.

"Обаче тя самата НИКОГА не би допуснала да се появи на сцена в такъв вид - отпусната, охранена, с голям, кръгал и добре загладен задник, който да друса по сцената, че и с къси крака, на всичкото отгоре............" Ми да! Тя никога няма да си скъси краката "на всичкото отгоре", че да се продава! Целта и е да продава. Ясно. Абсолютно съгласна! :) Ама тя... как "да се продава", като няма къси крака, милата... :( (за разлика от някои пишещи...)

Вярна си тиква!

Там е работата че не съм домакиня, а мъж. И като такъв намирам тези мацки за много секси. Бельото може да не е практично или естетично, но за мен е доста еротично. Вярвай ми много мъже са с моя вкус. Не случайно повечето еротични модели са по-скоро такива отколкото като манекенки. Знам че сега ще оплюваш вкуса ни, но това не променя нещата. Поне половината мъже харесват Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе а както се вижда и Ким Кардашиан. Ако искаш го приеми. За всеки влак си има пътници, така че и ти сигурно си имаш обожатели. За едно си права-целта е била да се покаже на жените кое е нормално и да се спре с промиването на мозъците и насаждането на визия харесвана от дизайнери-гейове. Така нормалните жени няма да се комплексират ненужно и наистина търговията ще върви. Как не разбра че всичко е мода, а тя не е с логична същност.

То е типично за ориенталците да си падат по дебели тела с вид на бухнало тесто.

Стават, стават. Една такава в кабината и не ми трябва въглавница. Мога и да се завия, ако ми стане студено.

Тези жени са хубави, но не са за подиум. Бельо не се показва върху отпуснати кореми и налети бедра. А на всички домакини по- надолу, които определят дебелото си тяло като "пухкаво", "апетитно" и "рубенсово" мога да кажа, че това са синоними на "дебело". Човек не може да промени гените си, но може поне да направи усилие да поспортува малко, за да бъде стегнат и енергичен, макар и леко пълен. Другото е оправдание за мързел.

Ахам, права си, Лия! Ама сега ще те заръфат като бесни кучки, щот си завистлива и ги Убиждаш - не им харесваш "нормалните" тела и им казваш ачика, че не са за подиума...

аз много не разбирам от жени, щото и аз съм жена, обаче тези от снимките са много готини, имат жизнен, лъчезарен вид, далеч са от скелетите по които виси бледа кожа, каквито обикновено крачат по модните ревюта

Жено, аз съм мъж. Мисля си, че разбирам от жени :) Не харесвам кокали и кожи, особено с втъкната пластмаса! Това моме на снимката е ЖЕНА И ПОЛОВИНА!

Ей хвани си мъж най-накрая, че много си се озлобила;)

Я стига глупости! Къде виждаш злоба в казаното от жената? Май ти си злобничка и се чудиш на кого да прехвърлиш собствения си недостатък.

Ауу, голяма грешка направи. Как си позволи да репликираш тази толкова красива, толерантна и недостижима в интелектуално отношение жена? И най-важното, най-малкото доцент по българска филология. Сега като се събуди ще ти даде да се рабереш.

"Само латентните хомосексуалисти харесват травеститно изглеждащи жени. " Това заключение е може би квинт есенцията на целия спор. Истината е че вкуса се възпитава. С много реклама човек започва да харесва и торта от моркови. В последните 20 години беше лансиран модела на кльощавата жена. И когато този модел те атакува от всякъде , постепенно започваш да го харесваш. Аз например харесвам по-пищни жени ( не дебели ). На снимките нито една не е дебела. Жена ми също беше по -пищна , но за съжаление ослабна. Харесвах я повече преди. И много мъже са с моя вкус. Само не казвайте че гроздето е кисело. Един мъж не може да е с всяка жена, но може да си намери жена от всеки тип-гарантирано. За жените е същото. Не всички жени предпочитат културисти. И слава богу защото не съм такъв. Е ако се налагаше щях да стана, но не се налага. Крайностите не са приемливи, а тези жени не са крайност. Те не са дебели определено. Мен ме кефят повече от моделите на Виктория. п.п. И едните и другите са ми еднакво далече.

Хубав пост. Не искам да те разочаровам, но кекс от моркови е много популярен десерт, и много вкусен при това, т.н. carrot cake.

по-смотан е на вкус от тиквения. иначе, ядох го само 'за спорта'.

the beauty is in the eye of the beholder.

Красотата би трябвало да е в двете очи на наблюдателя... Точността в едното-когато се цели в десятката:) +1

Някакъв неграмотник по-долу обясняваше как природата била предвидила жената да е наравно с мъжа на полето да копа и затова да се движи и да е слаба. Може би никога не си чел книга, може би никога не си виждал картина от старите майстори. Тогава не е имало нито телевизия да облъчва, нито интернет, нито дори фотография. Не напразно е излязъл изразът Рубенсова жена. Макар и за сегашните ни представи да би минала за закръглена или пухкава, стотици хиляди години наред слабите жени са били възприемани като болнави, негодни да раждат и да се грижат за дома, затова са били издигани в култ по-апетитните жени. Никъде в изкуството от древна Гръция (скулптурите) до ренесанса и класицизма, не са били издигани като образец анорексични жени. Това беше наложено от шепа педерасти в холивуд и модните столици, защото те искат да гледат "момченца" около себе си. Ако може без задници и цици, дори ги подстригват и гримират така, че да приличат всичко друго, но не и на жени. Ако трябва да посоча една звезда, която в днешно време олицетворява красивата женствена жена бих посочил Моника Белучи.

сори Не понасям хора ,които не прават разлика между реалност и шега.

а между другото за всеки влак си има пътници ,имур :) в арабския свят харесват добре оформени жени :) знаех си че трябва да насоча вниманието си към някой шейх:) ;)

Ухааа, само за там си. Веднага шъ тъ направят кадъна, шъ тъ облекат с абая и никаб, само очите ти да се виждат, като на костенурка нинджа и шъ тъ накарат да му родиш поне шест деца. А междувременно той шъ си вземе още барем три жени, щот законът му го позволява. И шъ въ редува - едната нощ с теб, да ти направи бебе, после с втората, с третата, с четвъртата, изобщо КЕФ! Тичай да не изпуснеш келепира!

Родих на 30 първото си дете, така се стресирах от това че бях качила някое друго кило , че се подложих на нечовешки диети , е станах 39 кг. това показваше кантара, и пак се виждах в огледалото дебела , естествено се разболях , Господ беше с мен - обикновена брохопневмония , добре че бях все още с акъла си и започнах да се храня малко по малко та станах 43-44 кг. та оцелях и се разминах с анорексията. Та защо ви споделям тези мои минали проблеми - трябва може би не трябва чак толкова закръглени манекенки да се показват ,но и не трябва да се показват само модели кожа и кости защото това влияе на жените и на 15 и на 30 години, а в някои случаи е пагубно. Сега съм на 44 години , тежа 48 кг. радила две здрави прави деца , никой не ми дава годините , нямам перфектното тяло от ерата на "почети анорексията " но се чувствам добре психически и здравословно. Дори и леко по-пълна се чувствам харесвана и щастлива. Мили дами не се вманиачавайте по килограми и бъдете щастливи и вярвайте че здравето е най-важното нещо.

Извинявай, но колко си висока? 1.50 може би? Надявам се да е така. Ако при тегло 48 кг се смяташ за пълна, значи нещо не е наредл

В днешно време често ненормалното е нормално и обратното. Налагането на жената анорексичка като единствено красива наистина влияе отрицателно и на 15-годишните и жените на 30+. Води до комплекси, депресии, които само влошават положението/разбрах го от личен опит, на 16 съм/. Вече гледам просто да съм си в нормата, която се определя като здравословна и да се подържам енергична и така е по-разумно отколкото да изпадам в депресии, които наистина да ме направят дебела.

Боже, какво не им харесвате? Да ви се чуди човек...Ами, нормални са си- лъчезарни, естествени...Колкото до килограмите дори са "слабички" в сравнение с "нормалните" американки. А българките - там спор няма. По- хубави сме и повече държим на това как изглеждаме, дори когато сме навъртяли годинките и килограмите!

браво, много са секси

И това доживяхме - моделите с нормално телосложение да се превръщат в новина!!! От тях лъха живот, за разлика от кожестите скумрии по масовите ревюта :)

Толкова ли си нещастна, че цялата злоба, която си насъбрала си я изливаш по форумите. Пропускаш едни други хора, които никой не обича - злобните, като теб. Явно си само грамотна, а това не стига, за да си човек. Не те ли е страх, че тази злоба ще ти се върне?

Не знам коя жена е нормална и коя не, но подобни грозни парцали не бих облякла.

нормалните жени ги харесват нормалните мъже. те са като автомобили средна класа, всички ги караме, каето не ни пречи да мечтаем за ферари и порше. само че те са за милионерите и звездите. сори!

Жал ми е за теб.Искаш да кажеш, че е важно, че ако харесваш нежното, дребно, магично цвете момина сълза няма да му се насладиш само защото, не е роза - царицата на цветята.Т.е всички трябва да харесваме само роза, и защото по средностатистически данни е най-харесвана в света..надявам се така ти е по-прегледно за разбиране..нещата от живота, които ни правят щастливи..

наслаждавам се на всичко, което ме кефи. без да проповядвам, че момините сълзи са "нормални" и тях трябва да харесваме, а не розите, които са много слаби, дръгливи и не са "нормални" цветя. само защото не мога да си ги позвалоя.

Е това е най лошото- да си нормален вече е грях. Или както се казваше " Нормалните ги считат за луди". Сега ако не си психар или с ненормална сексуална ориентация не си интересен, не се котираш. То така са си отивали империи, но това е отделно. "Само латентните хомосексуалисти харесват травеститно изглеждащи жени. "

е ти си мечтаеш за самоходен скелет, който се храни с тоалетна хартия и го сравняваш с ферари? за мен това са много болни и нещастни жени, и със сигурност много глупави, щото нма как да имат нормално функциониращ мозък, той се нуждае от енергия, за да работи

..мен явно телевизията ме е превзела напълно, защото предпочитам моделите на Виктория Сикретс.. Прост съм, знам си..

Така е...представи си да харесваш пълна жена..ама как да си го признаеш като ще се различаваш от масата хора и от телевизора, който не показва друго освен жени с определена визия..за да харесваш различно от масовото трябва да си силна личност със собствено мнение и виждане...

ми прост е, предпочита стегнато тяло пред префтасало тесто. всички милионери са ма мноо прости хора, еи! що не вземат да си вземат по една нормална жена с целулит, ами се мъчат с тез закачалки?

"нормално телосложение", WTF?! тези са дебели та дрънка, чак ти става неприятно да ги гледаш.

Само латентните хомосексуалисти харесват травеститно изглеждащи жени.

Ей, няма такава злоба, като теб! Наистина си отвратителна! Защо винаги трябва да убиждаш хората, които не са на твоето мнение?

Жените ОК, ама бельото много пошло

и нали някоя нормална трябва да го покаже как ще стои това бельо за пред мъжете в къщи. Ако ми го покаже някоя талпа, ще се потисна и няма да си го купя. А пък тук се виждам, даже и през очите на мъжа ми. Не е лошо, нищо неестетично, пошло и кичозно не виждам, защото това бельо е проектирано да провокира и възбужда, а в секса (този, който се харесва и на двамата партньори) няма нищо срамно и мръсно....големи естети и спортисти тука излязохме всички. АЗ спортувам 4-5 пъти на ден, ходя пеша всеки ден по 5-6 км (до работата и обратно), но не мога да стана анорексичка - може би трябва да взимам лекарства срещу апетит и да повръщам?! Не смятам, че в болнавия вид има нещо естетично, освен ако не говорим за епохата на сплина и туберкулозата. Освен това дамите на сничката не са грозни, трътлести или запуснати. В края на краищата една жена прави секс не само на 20 години, преди да е родила и навъртяла годините.

прочетели думата ..НОРМАЛНИ...ако не, прочети на ново...нормални, естествени, взети от природата ....господ е дал специфичност на всяко лице и тяло..цвят, килограми, излъчване..а ние много държим да сме еднакви..примерно 60/90/90 или нещо такова..защото иначе няма да ни харесат..ВСИЧКИ...а е много важно Сульо, Пульо и братовчедите да ни харесат...

Нормалната жена в Ню Йорк се прадполага, че ще е по близо до средно статистическата нюйоркчанка или американка.. Тези тук са прекалено слаби и високи за да представят нормалната американска жена!

:))

Най-после женствени жени! Да му се приискат на човек. Толкова време ни натрапват някакви талпи като образец за жени че чак почнахме да свикваме.

Визията на превтасало тесто и многото провиснали гънки не са единствените критерии за женственост...

Нито пък стърчащите кокали и мумифицирани физиономии. Иначе и аз очаквах нещо по-оригинално от моделите в колекцията.

Дааа за жалост застаряваме. А иначе тези бамбардири май са ги взали от войната.

Много добре са съчетани моделите и моделите бельо. Въздействието ми е отблъскващо . Приличат ми на порно парцали. Жалко за името,, Тайни в дантели,,. На някои снимки,, тайните,, са заврени много близо до очите на публиката и едва ли остава нещо тайнствено... Хеле и медицинската сестра... и леопардовите шарки...

наистина е отблъскващо

Защо да е отблъскващо? На мен би ми било отблъскващо ако това са мъже.

Лелееее, какъв/ва моралист/ка!!!

Надявам се да правиш разлика между морал и естетика. Имаш някакви претенции към вкуса ми ли? Само за добрата свиня няма лоша помия. Колебаех се дали да ти отговоря...

Повечето нормални жени след 30така изглеждат точно така по бельо. Адмирации! Натрапеният "вкус" предимно в България за харесване единствено на кльощави, по-скоро дребни мадами, но все пак ако може с напомпан балкон, за мен е по-скоро някаква перверзия. Мислете си, че съм "дебела", та затова така се изказвам. Но мисля, че жените, които ще си купуват това бельо, няма да изглеждат като ангелите на Виктория-с Сикрет в него, а по-скоро като тези жени тук. Умен ход на дизайнерките.

Много точно изказване. Докато разглеждах снимките си казах, че това е нещо съвсем различно - женствено и естествено. Няма ги онези солети, а някои даже и анорексични. Тук има извивки, женственост.

както искате ме наречете, но предпочитам моделите на "виктория сикреts". тия тлъсти лелки да си рекламират праховете за пране,заедно с леля мария.

кретен ,предпочитай си каквото искаш , това са нормални жени

вместо да се обиждаш, намали баклавата и се раздвижи малко. успех ти желая! ))

А пък мъже с нормални спестявания наблюдаваха ревюто.

другите да не са ги дали на прокурор или вече ги вкараха в затвора?

Много по-добре от анорексичните модели, които даже някои модни къщи вербуват пред КЛИНИКИ ЗА АНОРЕКСИЧНО БОЛНИ (абсолютен абсурд).

Моля да ме извините - бардак!

Ревю на долнопробен бърдак.

Заглавието казва всичко : модели с НОРМАЛНО телосложение. Това за исполинките, където ще дойдат сега да плюят красивите НОРМАЛНИ жени. :)))))

човекът е проектиран за повече физическа дейност и движение отколкото се извъшва от "нормалните жени". Нормално е поради недостига на движение жените да са леко трътлести като тези на снимките. И все пак нормално телосложение би трявало да е атлетичното понеже то съответства повече на спецификациите, според които природата е проктирала човека. Така, че трътлестото телосложение не може да се нарече нормално. Знам че много повлекани, които не обичат спорта, биха ме нападнали, ама това е положението.

На мен ли говориш? Мен природата ме е проектирала да съм жена и майка, да си гледам децата и да бъркам манджата на огъня. У дома мъжката маймуна е атлет и прави бицепси - носи вода от реката с гюмовете, оре, сее, цепи дърва и мести дръвника и на семеен портрет си личи кой е главата и коя е шията.