Карл Лагерфелд: Пипа по-добре да крие лицето си

Модната икона Карл Лагерфелд смята, че Пипа Мидълтън – сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт, трябва да държи лицето си далеч от очите на обществото.

Обратно в новината

Коментари - Карл Лагерфелд: Пипа по-добре да крие лицето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Лагерфелд откакто свали килограмите озлобя неистово.Не му отиват нито на годините,нито на положението да прави подобни коментари.А ги прави често.Та той самия в лицето вече прилича на мумия с очила.

Откога и педалите започнаха да разбират от жени? Много си е гот момето - и богато, и добре ориентирано в двореца, и прилича на яка булка-славянка, и хич не й пука, пък и името й едно такова, подканва да я оПИПАш.

Ами прав е човекът..

Този идол на празноглавите би трябвало да млъкне и най добре да не проговори до гроба си за да не разберат хората колко тъпа и злобна гадинка е. Колкото до разни там английски знаменитости- кой му пука?

"...БОЖЕ ....!!! ...КАТО КОН Е!

Жоре ,много си здрав Баце...,кога ще минеш за терактчето в банята и да пием по една ичкия...

Какво е самата Кейт - един красив мъж, яки челюсти, стабилно телосложение, мускули, вечно хилене и позиране, Пипа е по-женствена,но наистина много грозна, Лагерфелд е естет и правилно я е определил!

Мисля, че само един нискоинтелигентен и прост човек може да коментира природните дадености на един човек по подобен начин.

Пипа е агресивно противна, все се бута в сянката на сестра си, отчайващо се опитва да привлече вниманието, хили се изкуствено и позира. И е определено ГРОЗНИЦА, желая й всичко хубаво, ама наистина по-добре да стои настрана!

Лагерфелд я искаше за лице там за някаква кампания и тя явно го е отрязала и дъртака е вдигнал кръвното. :)

Е защо не публикувате моето мнение? Пипа наистина е несимпатична и нахална, копира сестра си непрекъснато и напразно, и също така си търси херцог или крал, нещастно се прави на интересна....

"Не харесвам лицето й. По-добре да показва само гърба си", подчерта той. " ;) Демек, харесва и дупето!!! :)))

Кажи сега за хубавото дупе деее...,може и по-големичко да е-на голям майстор...:Р

Пипа е доста по-красива от Кейт

Абсолютно правилно, много е противна, с нахално поведение, само дето има кинти от татето!

Типично изказване от стар пе... Жената не е само лице,силует или гръб. А по-добре той да се погледне в огледалото!

+1

Хахаха, тоя много ме кефи Лагерфелдчо :) хахаха, бахти лудата дядка, ама досега каквото и да е е казал си е самата истина ;)

И мен ме кефи - остър е, но точен. Пипа има толкова селска физиономия ...

Тази "новина"е от преди два дни и сега отново я пускате ...Толкова ли няма други неща,а и това ли е най-важното???

Този не е ли гей?Какво разбира от жени?Нито една от сестрите не е красавица,но си имат чар, приятен глас.Външният вид едва ли е толкова важен, но за моден дизайнер,направо е най-важното.Аз съм била захвърляна на кучетата,заради славата на много грозни жени.Много мъже емоционално предпочитат грозни жени,като цигарите и алкохола.

Е, ако беше нашенка щеше вече да е сложила 400-500 кубика силикон в циците си, да е напълнила устните си и да е тръгнала на лов за поредния английски аристократ.

+1! Страхотен коментар!

Карл Лагерфелд по-добре да мълчи!

Момичето е доста свежо. Просто трябва малко грим и да пооформи веждите си, но англичанките са естествени , не се мазотат и не се правят на клоунки като нас българките.

Малко сакрално го даде Маги,да не би да ти е двадесет и осмият ден днес?!?

Е какво му е на лицето на момичето? Много е симпатична даже. Той Карл Лагерфелд понеже е големия красавец, тръгнал на другите кусури да намира......

Че какво й е на лицето, младо и хубаво момиче; всеки си има своята красота; като не ти харесва не я гледай; това са глупави и просташки мнения на бездуховните хора

Чувствата ни са взаимни. Аз не харесвам нито лицето, нито гърба на Карл Лагерфелд. Мисля, че е неприятен, мърморещ дъртак.

Любител на клечки :)