Ако искате да сте актуални, не гримирайте очите

Гримът на модния подиум в Париж тази година акцентира върху естествените черти на моделите и не се натрапва с тежки оттенъци и плътни линии.

Обратно в новината

Коментари - Ако искате да сте актуални, не гримирайте очите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да приличаме на дошли от оня свят таласъми като русолявата девойка на снимката? :))) Аз лично имам силни, тъмни очи и ми стига една едва видима фина очна линийка, обаче има много безцветни физиономии, така, че грим на очите, поставен с мярка и вкус е особено важен за добрата визия. За изкуствени мигли, сенки от горния ръб на клепача до веждата и безумни очни линии а ла Клеопатра не става дума, а за едно леко подчертаване на окото.

глупости говорят.един лек грим да подчертае очите от това по-хубаво няма.какво значи без грим-измит буркан-особено ако си по-светъл /бозав/лоша работа.нямат нужда от грим тези с тъмни очички-маслинки ,които си имат и мигли и веждички природата им дала,ама онези без мили или руси,тънки и т.н.какво ще кажете-ОТВРАТ.не може без лек грим-за тежкия и чалгаджийски сиреч простотийски и аз съм против

Няма нищо по-хубаво от това, докато си млад да си естествен...Но като понапреднат годинките, просто няма начин да не сложиш някои неща отгоре...

Няма нищо по добро от това да си себе си без грим и други отрови по кожата ти-Това винаги е на мода повече от 2000 години- Но е истина че някой жени без грим са просто плашещи и грима се налага за скриване на грешките на природата-

Пълни глупости, очите са толкова важни и трябва да са страхотно гримирани, иначе се изглежда като изпрана мишка като тая гражданка на снимката - тип нещастница без чар и сексапил!

Друго си е да лепнеш изкуствените мигли и да опънеш очната линия, правилно. Но те нещата не спират до там - коса до петите, ма на букли, за да хармонизират на бомбестия профил на дамата, най-често полу-проститутка. Какво тук значи някаква си мода...Да не говорим, че или го имаш или го нямаш ... усещането за стил, елегантност и изисканост.

по- добро от ЕСТЕСТВЕНОТО няма! Ти да не си от типа ..Вечер с толкова грим,че на другата сутрин да се запознават с теб,щото си махнала маската!Ха :)