Иван Лечев и Жени заведоха сина си на ревю

Иван Лечев и съпругата му Жени и малкият им син Константин, уважиха ревю и откиване на новия бутик на Bridal Fashion в Парадайз център в деня на годишнина от сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Иван Лечев и Жени заведоха сина си на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жени и Иван Лечеви са готини. Иван е страхотен музикант, голям талант, лидер на българската рок група БТР. Жени е актриса. А вие? Предсатвете се, моля.

Много голяма грешка умнико! Групата е ФСБ!!!

Егати и пошлоста ,чаша бяло вино и бебе в ръцете -това само тук може да се види-остава да го почерпят и н.его -за какво ни ги бутате тези плазмодии-за пример ,или някоя джурналистка си заработи филията с маргарин?

Наистина е доста нелепо да си помъкнеш детето по тия фешън коктейли и да си държиш чашата с вино докато не обръщаш внимание на хлапето. Жени освен че не е Лечева което показва колко държи на Иван - си е позьорка. И когато започнат да си кръщават бутиците на български - тогава пишете за тях да им правите реклама..тоя брайдъл фешън е но комент :)

Добре, че написахте че тази със синята рокля е певицата Гергана, защото щях да сметна че е певицата Емилия, Анелия, Андриана, Симона и етцетера.

Да ходят където си искат, но малко нелепо изглежда майка , гушнала бебе и чаша бяло вино едновременно! Доста далече от Мадоната с младенеца!

Мисля, че на детето му е време да се ориентира към алкохола вече.

Никога не е късно да изтрещиш.

dirddd@

Такъв тип статии трябва да са в раздел "Платена реклама". Също така, доста българи си ходят ежедневно по МОЛ-овете. Та въпросът ми е, с какво, по-точно, въпросните Иван Лечев и Жени са по-интересни и по-специални от останалите не знам си колко хиляди души?!

искрено благодария за дезинформацията! чувставам се по-обогатен човек, след като дори и не прочетох тази статия.

а преди това изпишкаха ли го?

Новина ще е, ако някога го заведат в библиотека.

хохохо...а на бас, че джобните на тия персони, не са възлизали на повече от 103.60ст. ОБЩО! .....смЕх и пародия !

Учуден съм, че няма интервю с бебето което се е изказало като професионалист по отношение на модните тенденции за лятото.

Дира,защо ми го бутате този дядо,дреме ми къде ходи и какво прави-ега ти и бълвочите....

Е как да не се изповръщаш след прочита на този бълвоч...

Ех, как я чаках тази новина! Не можех да спя от нетърпение!

Неприятна двойка.

Колко важна новина ,че сектантката Жени е завела синът си на ревю . Тая особа ,ако е коректив за поведние то тогава бих казал много,много жалко

Всички калинки си приличат - големе джуки и липсата на мозук. Ах да и алергия към малкото пари....

Много важно !! Страшна вест !! До там ли я докарахте !! Държавата / ако все още я има / се тресе от скандали, те с какви глупости се занимават !!

само не разбрах какви са тия двамата и защо се пише за тях аз вчера посетих нiaгарския водопад ,което е много по важно,но не сте написали за мен.защо ли?как може такава простотия.тоя се женил и развеждал десет пати,смешен дартофелник,а тая ако имаше някои в главата щеше да си намери момче нормално а не баща си.е.ах ги в помоярите.

Този маймун, гледа като баща си ;)

kokobrais

Аз посетих пък. WC!