Кои са мъжете с най-хубави коси

Актьорът Брадли Купър е начело в класация за известни мъже с хубави коси и секси прически, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Кои са мъжете с най-хубави коси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У парламанта са с най-малките, че и мекички, ама имат ного кинти. И плащат яко. Ония с големите, немат пари. Само ръгат и не плащат. Мани ги.

А класация за мъжете с най-големи п*и кога ще публикувате, че ми е важно!

kokobrais

Мерят ги още, очаквайте скоро...

добра трансплантация преди време е имал ентрадас (челно оплешивяване) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трите най-обсъждани коси през последните години са на Бекъм, Кристиано Роналдо и Робчо Патинсън:)

Хм, мног сте долни българите/българките. какво му намерихте на визията на човека? Погледнете към мазника до вас. Умирисан, потен, вероятно намусен, недоволен, може би и болен, дебел, увиснал (нямам предвид третия му крак). С една дума - скапан. Причните от общ хактер са ясни, но от индивидуален ... още повече. Мързелив, отпуснат, небрежен, нечистоплътен, мазен, миризлив, и т.н., и т.н. Е, как да стане "искрата'? Искате да се лъскаме, да сме в час, че о разни секс мурафети да ви правим, а вие какво правите за нас? не става дума за пари! Да уточня! Става дума за правене без пари (баня, спорт, уважение, усмивка, настроение,...). А който има пари - още по-добре. Мъже, забравихте да бъдете мъже! Споменете си! Бъдете мъже, а ние да си останем жени! :)

Е защо, ти каква си? Не си българка, така ли? Затова ли ти не си долна като нас, ами си ГОРНА? Я се огледай в огледалото и се осъзнай! Впрочем, да не би да страдаш от НДК синдром? (НеДоКлец синдром)

Да има такъв момент. Сакам си клец и толкова. Ама неща да е с пор! Българка съм! И аз съм като вас, ама и не съм! Не ща да си лягам с говедо и простак! Кво като има пари или му е голям!? Техниката е напред, инженерите се грижат за нас ;-) Така, че може и да е с мъничък, ама да е готин, ставащ, нормален. Пак казвам - не ща пръч! Омръзна ми от смърдели - кой на пот, кой на бракуван тютюн, кой на ефтин парфюм, кой се полял с одеколн, вместо с вода и сапун. Вони като сгоден циганин! Не ща животно!

Брадли, Брадлии, обръсни си брадатаа

Е, как, бе?! Какъв Брад-ли ще е, ако е без брад-а?

този бил най-сексапилния жив мъж на планетата! А кой е най-сексапилния труп на мъж ще ни светнете ли? Може трупа да е по-сексапилен. Къде изчезнаха готините мъже ?

Чак пък хубави коси..., просто не са плешиви или обръснати на голо.