Лятната мода, която отблъсква мъжете

Широко допитване установи кои летни дрехи отблъскват мъжете.

Обратно в новината

Коментари - Лятната мода, която отблъсква мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз си мисля, че тази статия я е писала някоя жена, която дори и в жегите носи дълги дънки,защото я е срам да си покаже краката! Да, големите очила на определени лица седят не много добре.. но дънките с висока талия, обувките на платформи.. няма нищо лошо! Зависи и от самата комбинация и структура на тялото. А за жалост все повече "пухкави" момичета си показват "прелестите".. Но всеки както се чувства добре! :) ХАХА

Само не съм съгласен,ч е високата талия на банските била за зубрачки. Ясно е, че тъпият мъж иска повече кожа, но то ва е само за тъпия мъж. Високата талия е много секси и чудесно стои на стилна дама. Да, на някои са им нужни чалга и кючек, за да им стане. На мен ми става и без такива.

За съжаление тази мода я натрапват и няма отърваване. От известно време се опитвам да си намеря обувки, които не са на платформи, не са с безумен ток и не са официални.Искам просто нормална обувка с нормален ток, за съжаление май се оказва, че много искам :)

от интернет. Може да намериш неща, които никога не си предполагала, че има.

о,УВАЖАЕМИ,ако ние нямахме претенции,още щяхте да живеете в пещери и да сте облечени в кожи/животински/

Хареса ми мръснишкото ти мислене... :)

Поредното безсмислено проучване.

аз пък не харесвам грозни и прости мъже, миришещи на цигари, пот, амкохол, с просташко поведение, които постоянно имитират Бойко Борисов, че дори и тиково си накланят главата встрани.....

В кофти компания си попаднала. Смени я!

Срещам такива по улиците, в градския транспорт......... Мъже, като имате претенции ,поне се къпете и перете.................

Ще се опитам да отговоря и на двата ви поста едновременно! - Плътта е лесно достъпна, защото чрез нея (жената олицетворявайки изкушението и съблазънта) се цели мъжкото население, като водещо и създаващо живота (жената осигурява неговото оцеляване и продължение) се манипулира и държи в "подчинение", т.е .да мисли само за оная работа , а жената не се усеща как е използвана, защото тя е затова създадена (библ. притча е напълно философски издържана и жените си давате с/ка затова, макар е да не го признавате на глас). Колкото до либидото то отслабва не заради предлагането (то е следствие/реакция от отслабващо то либидо като опит за компенсация), а защото такава е всеобщата тенденция, следствие от начина на живот в най-общ смисъл: хранене, възпитание, мода, нови условности и пр. причини , водещи до изнежване на силния пол. От друга страна се наблюдава обратната тенденция при слабия пол. И така стигаме до "нуждата" (инстинктивна) от голите пъпчета - които не можем да отречем , че са секси. Не е лесно човек да е жена и затова в силните и добре (правилно) устроени общества жената е на почит и се отглежда и цени нейната женственост - а не се праща на полето и в завода, или пък да защитава професура по философия...

Как точно се отглежда и цени женствеността на жената в уредените общества?

Мъжът и Жената са двата края на едно цяло.Те трябва да са плюса/мъжа/ и минуса/жената/.Така се създава живота.Когато мъжете станат жени и жените станат мъже ,те престават да са плюс и минус и стават негодни да продължават живота.Не случайно се налага унисекса и хомо дружинките.Това израждане доведе до това ,че само до 30 години бялата раса,ще е 5% от населението на света.Жената е създадена да бъде любима и майка.Да е основата на обществото.Не да я подмятат и експлоатират .

Не си догледа нещо! ( нерегистриран ) 13.06.2013 23:31 Високите платформи целят да прикрият ниските дупета (т.е .смъкнатите задници), което е най-големият страстоубиец за мъжа. Една жена винаги се преценява първо отзад: дължина на крака и формата на талията и височината й! Ако там нещата са наред, това компенсира останалите недостатъци (в най-общ план). Но ако този критерия не издържа, останалите плюсове се губят. Затова си има съвсем естествено обяснение: задавали ли сте си въпроса защо расовите коне имат безупречна стойка и фигура?! Така е и с жените...

Може и да си прав/а, но все пак, ако само хубавите дупета, талии и крака си намираха партньори, то 95% от населението щеше да е девствено и самотно ;)

С вас уважаема! Просто исках да разсея някои недоразумения в мненията и да посоча стандарта , който все пак трябва да служи като критерий! Иначе, мога за себе си да кажа, че най-харесвам (привличан съм от) жени, на които "отива" да не носят грим и многоцветни парцалки. Тъй като жената олицетворява пълнотата (завършеността) и съвършенството във физическия свят , мъжът я издига на пиедестал и търси идеала в нея, поради което тя трябва да бъде много внимателна да не преиграва в облеклото, претенциите и всичко останало. Ето това трябва да знаят жените, и то се постига с възпитание и образование - не случайно на времето е имало девически у-ща и специално възпитание за жените, и мъжът се е възбуждал само при вида на женски глезен!

Естественот желание на женат да изглежда привлекателна и оригинална, но има една граница, отвъд която нещата придобиват гротескен х-р. Тази граница е водоразделът м/у добрия и вулгарния вкус. Най-привлича естествената красота - без маски и изкуствени украси. затова при изключен звук на тв-то, по което дават моден салон, веднага се разбира къде се развива "действието" - бълг. манекенки са с неуместно тежък и дразнещ грим. Особено тези в миналото .Нещата започнаха да се оправят, но все още сме далеч от истината...

kokobrais

Пише се гротескОВ...

Очила като на снимката - buckake shields

Мъжете, в по-голямата си част, харесват плът на показ и не разбират нищо от дрехи. :)

Ами носете си тогава дрехите за густо, а не заради мъжете, и няма да имате проблем. Интересно ми е обаче кой пръв наложи модата с голите пъпчета, която се шири от известен бр. години по целио свят. Дори и през зимните месеци се срещат не малко на бр. млади жени, които геройски се стремят да изглеждат женствени, па макар и да си понасят последствията от това?! Много ми е интересно какво обяснение ще даде някоя светната дама по въпроса!

Май ще трябва сам да си отговоря на въпроса, щото явно никоя дама няма желание/не смее да каже истината на глас. А тя не е толкова страшна! - Отслабващото либидо на мъжкото население предизвиква инстинктивна ответна реакция у другия пол, който чувствайки се "застрашен", че ще остане без внимание и мъжка ласка, но най-вече , че няма да може да изпълни заложената му програма за продължение на рода, се опитва всячески да прибягва до средства , които да обърнат тази тенденция! Въобще в природата нема лабаво!

Старо, аз ли трябва да обяснявам някакви приумици на световните модни тенденции? Аз също съм свидетел на тези момичета, но те нямат идея какво може да се случи със здравето им, защото единственото важно е да са секси! Това са наложените схващания и ако мъжете не се впечатляваха от плът, то може би жените щяха поне през зимата да слагат някое по-адекватно палтенце, а не да ходят зъзнейки с тънките токчета и късите якенца!

досега от над 20 години опит мога да заявя, че най-хубавите момичета не се носят буквално по-модата, а имат СТИЛ, и най-вече никакъв парцал, стъкло или смешна обувка не може да скрие истината, може да се вържете в клуба на тъмно, може да мине веднъж, ама истината е друга. Пластовете мазила, гримове, 20 см високи обувки, искрящи неща с цел отвличане на внимание от нещо друго, пиърсинг, татуси няма ли човек чувство вродено, кое е красиво и кое не, ако ще да е милиардер не става. Също, което съм забелязал е, че в бг най-красивите жени не се возят в най-скъпите коли, но това си е лично наблюдение.

Винаги съм казвал, че когато един МЪЖ си избира жена, трябва да я преценява сутрин ,току-що излязла от леглото и боса по тревата!...

Kакто беше казал един "дъжд да я вали и куче да я гони" и тогава се преценява.

И моят мъж разбира нещата така, но като гледам какви чучала се разхождат по улиците и по какви жени се пада голяма част от силния пол, то май по-важно за мъжете е с какво ще се покажат като излезнат да пият кафе, а не с какво ще се събудят ;)

Били против панталоните с висока талия. А по-приятно ли е да гледаш момичета и жени с толкова ниска талия, че все едно са тръгнали голи от кръста надолу и понеже това не е достатъчно гнусно, с не добре поддържана форма и изливащи се тлъстини.

Статиите са неиздържани, често ненужни и глупави, навярно искат младите да затъпяват, а не да са информирани. Мъжете харесват умни и красиви жени, а не тъпанарки!

Най-харесвани и желани са жените, които не са "евтини" и поради тази причина събуждат "ловеца" в мъжа. Кукленската холивудска красота е само за Мис свят и за оскарите.

Мъжът от мода не се интересува. Нищо че уж такива я налагат. Само се гледа да не прилича на средно статистически орангутан и това е достатъчно. ;) И от облеклото на жената не се интересува толкова, по-скоро какво може да види от тях. ;) Стига да не е тъпо облеклото и в чувал да облечеш хубаво момиче, то пак ще бъде харесвано.

Благодаря на всички казали по нещо!Забавлявах се с вашите реплики и емоционални коментари.

Скъпа!

Мен в еднаква степен ме дразнят както силиконовите форми на нежния пол, така и стероидните Аполоновци, наводнили улиците- то мускул, то чудо, ама имаш усещането, че ако го боцнеш с игла и ще се спука като секс кукла.

Аз се обърках. Когато мъжете се обезкосмяваме, що се обезкосмяваме. Когато имаме косми, що имаме косми. Искам да помоля всички дами да се съберат на един световен конгрес под надслов "Мъжкото окосмяване", и да постигнат един консенсус в крайна сметка какво да правим, и къде да махаме.

под мишниците задължително, за останалите части зависи от окосмяването. ако е нормално не е нужно да се махат космите, но ако е наистина плашещо може да се махнат от гърба например.

Да, и аз подобна тенденция забелязвам. Интересното обаче е, че в Америка например не е прието мъжете да си махат космите под мишниците, но пък се препоръчва да си обезкосмяват гърдите и корема, като краката е по желание (и по-скоро неприето сред масовата култура). Явно предпочитанията си зависят от географската ширина.

Ее, това за първи път го чувам - че и мъжете трябвало да се обезкосмяват под мишниците. Никак не ми се струва читаво, а и нокога не съм виждала мъж с обезкосмени мишници, освен ако професията му не го налага - танцьор, културист и т.н.

Я всеки да си ходи облечен или съблечен, както му харесва. Достатъчно е да е чист и с добре поддържано тяло, т.е. да не е тлъст и отпуснат ;) :DDDD

Явно голяма част от анкетираните мъже са комплексари. Аз винаги харесвам жени,които се чувстват комфортно в дрехите си. Винаги съм стимулирал жените около мен да захвърлят късите поли и високите токчета.

Браво за коментара.Удоволствие бе за мен да прочета смислен мъжки коментар във форума.Истинска рядкост са.Поздравявам Ви.Абсолютно когато жената се чувства комфортно в дрехите си излъчването е супер.Независимо дали е с платформи или големи очила.Пък и се хващам на бас, че пишещите тук ако излизат на среща едва ли първото нещо, което ще видят в жената е с какви подметки е.И това ще е решаващия момент за връзката.

Ficho

Абе друго си е големите очила. Подсказва принадлежност към работническата класа и по-точно към оксиженистите.

Аз пък си заплюх сандали с голяма платформа за рожденния ден. Адски елегантни са, но мъжът ми не ги харесва, защото ще стърча над него. И си търся шапка с огромна периферия.

за мен най-отблъскващото у мъжете е кал под ноктите, необран врат, косми от носа и високо повдигнати панталони, както и не достатъчно дълги крачоли и също панталони с дължина до средата на прасеца.

Особено последното!

Щото аз също не харесвам такива екземпляри. Но защо ги забелязвате?!

Мъжете да си гледат работата. Ще се обличам както на мен ми харесва и ми е удобно. И тук в Бг много често чувам коментари от страна на мъжете относно облеклото на дамите, без да са погледнали първо себе си. Излизам доста и общо взето единствено гейовете се обличат с вкус.

Ама ти , гей именуващ се като жена ли си ?

С женски уклон! Ако жената не е естет и с вкус по отношение на болеклото, мъжът ли ще е ! Ха-ха, нека всеки си отговаря за ресора! Хааааа!

А аз като жена не искам да виждам изели шкембета от тясно опъната тенисчица, мръсни и жълти мъжки крака подаващи се от сандалки, миризливи дебелаци с анцузи...списъйка е дълъг. Така че ми е през.... какво ги отблъсквало мъжете.

Прочети поста от 13.06.2013 16:23. :)

Т'ва с преливащите шкембетата, важи ли за дамските дирници в тесни панталони и поли от най-различен вид?

Като виждам на какво приличат повечето мъже (изключвам метросексуалните, които са на косъм от хомосексуалните)...дълбоко ме съмнява въобще да обръщат внимание на стайлинга на една жена. Да не говорим, че въобще не разбират от мода и модни тенденции и всичко извън ежедневното семпло облекло им се струва прекалено, кичозно, авангардно и т.н. Модата на големите очила и високите талии не е от днес и вчера. Едва ли не с тази статия ще кажете, че по времето на тази мода жените са стояли неухажвани. Хахаха :) В крайна сметка за всеки влак си има пътници . Който е семпъл ика и си търси скромна жена. Добре облечените и поддържани жени пък никога няма да обърнат внимание на мъж, който се е облякъл на бързо от близкия магазин колкото да не ходи гол.

един от най-интересните мъже, които съм срещала беше точно такъв-с 2 различни чорапа, нещо там облечено набързо, негладено, небръснат, но беше толкова забавен и интелигентен, а за секса с него да не говорим(най-добрия). и ми беше все тая с какво е облечен, защото ме караше да се чувствам добре.

мире и аз щапам с 2 различни чорапа ;)

ало, тези с минусите, какво искате да покажете, че не е трябвало да се забавлявам с него, защото е бил с различни чорапи ли? ясно е написано в поста ми, че човекът е бил забавен, интелигентен и добър любовник, всеки си има приоритети.

Колко мъжки минуса съм получила :)

я разясни нещо за метросексуалните

'Що си мислиш , че мъжете умират за типа жени, който се опитваш да налагаш, и по-важното - защо си мислите жените, че сте много интересни като се правите на циркаджийки. да, на араби и турци правите впечатление... и дотам. Един нормален мъж не иска до себе си щраус или манекенка с болен вид (да неказвам нещо друго). Не е лошо да влизате от време на време в час, та да не ви се смеят. Жените на тези ширини са като коледни елхи в облеклото. Добрият вкус "никога не излиза от мода"! Това трябва да ви учат майките, щото у-щата нещо са занемарили възпитанието в областта на добрия вкус и естетиката. П.П. Колкото по фрапантно и ярко е оперението на една жена, толкова по-нисък е статуса й... Фауната си има други закони!...

А защо не питате жените какво ни отблъсква? Смърдящи на пот, с огромни косми, които се подават от мишници, гърди и гръб. Развлечени панталони до под коленете, мръсни крака с мръсни нокти в джапанки, с големи мръсни нокти на ръцете, с корем, който се подава изпод късата тениска, с напукани пети и панталони под шкембето и още, и още....., това представляват повечето мъже, че и все повече млади хора. Изобщо не ги интересува как изглеждат, но въртят очи по хубавите дами.

Ех мила, аз това най-бруталното бях решила да им го спестя, но ти не си ги пощадила! хаха! Вече ми изплува и гледката - така описаният мъж се навежда да си оправя нещо по колата и се разкрива още по-чудна гледка! :D

Предпочиташ това дето ще се разкрие да го замазва с фон дьо тен ли? :)

Тия неприятни качества имат свойството да изчезват в очите на немалка част от жените, ако гореописания индивид случайно е собственик на купчина кеш. :)

Прескачайки предпочитанията за липсата на шкембе... Та панталоните над шкембето повече ли ти харесват?!

Не разбирам как отрицателните черти на мъжете ( някои) омаловажават тези на жените. Дори не се говори за отрицателни черти а за мода която не се харесва на мъжете. Вие искате ли да ви харесват или не. Аз като знам какво не се харесва на жените се стремя да го избягвам. Разбирате ли въобще същността на статията?

много си зле! да дойде някой мъж да ми каже че не харесвал жени в гащеризони или в бели рокли! че то това са едни от предпочитаните от мъжете дамски облекла, защото са изключително секси! ти чети и вярвай на квото искаш, още повече на измислени статии като тая, пък после ходи та и да се съобразяваш! смях!

Разбера претенциите! Защо трябва да обръщате внимание на такива мъже. Ами ако си харесате такъв, то вземете го превъзпитайте и нп равете нормален и по вашия вкус индивид. Ако ние вземе да коментираме трагичния вид на жени, които искат дас е правят на интересни (а са вампири), кво ще стане тогава?! За мъжа е простено дори да бъде простак, но за една жена - никога! Ето малката голяма разлика, която трябва да осъзнаете , за да не ставате смешни с претенциите си!

Бихме питали, но явно знаем. За това не всички мъже са такива. Като се напише статия за това какво отблъсква жените, коментара ти ще е уместен. Сегашната статия е за това какво мъжете не харесват в ОБЛЕКЛОТО на жените. И ако не беше писана от жена щяха да са включени и потурите. ( Така и не разбрах защо хубави момичета се загрозяват така). Разберете че това какво се харесва на мъжете не можете да го налагате насила. Ако искате се съобразявате и сте харесвани. Ако ли не - значи не. Обаче не злобейте. Насила хубост не става!

Аз да ви кажа, жените колко по-ненатрапчиво са облечени, толкова по-ме привличат. Прости дрехи, доста да закриват от прелестите й, това е по-добре, добре изгладени, чисти. Иначе тия дето си показват каквото имат за показване, да сладки са, ама само за един път.

Ами аз се опитвам така някак си по -обстойно и аргументирано да им го обясня това на дамите (щото нали са същества, които много-много не обичат да им се казва истината в очите), но ти не си оставил съмнение по въпроса Остава някоя нормална жена да прочете написаното...

Личната ми антикласация: - големите очила - всъщност скриват индивидуалността ви, дами. - панталоните тип "потури" - създават вид за развлеченост, а като се лашка допълнителния плат между краката, създава усещане за наличие на нещо изпуснато... - панталоните с висока талия - супер грозна работа. Има отделни суперслаби модели на които би им седял, но в цялостен садо-мазо стил. Иначе е грозно, много грозно. - платформите - абсолютно безсмислено нещо. Аз лично отбягвам такива жени - подобни обувки издават комплекси. Чупите си краката без особен смисъл. А ако не ви стига височина - не се притеснявайте, мъжете харесват и джобни гаджета.

Да те светна по въпроса за платформите.Сандалите на платформа са по-удобни от тези с тънката 1-2 мм подметка ЗАЩОТО НЕ СЕ НАБИВАТ краката. Особено горещо препоръчвам платформата да е от ЕСТЕСТВЕН КОРК.Няма по-удообни сандали говоря от личен опит.

Краката се набиват от неправилна походка.

Високите платформи целят да прикрият ниските дупета (т.е .смъкнатите задници), което е най-големият страстоубиец за мъжа. Една жена винаги се преценява първо отзад: дължина на крака и формата на талията и височината й! Ако там нещата са наред, това компенсира останалите недостатъци (в най-общ план). Но ако този критерия не издържа, останалите плюсове се губят. Затова си има съвсем естествено обяснение: задавали ли сте си въпроса защо расовите коне имат безупречна стойка и фигура?! Така е и с жените...

Модата, която отблъсква мъжете?Гарантирам, че след жена с голямо деколте или къса пола и най-вече двете, съчетани заедно / както е фйешйън у нас/ ще се обърнат 99% от мъжете и хич няма да забележат дали е с очила XXL или със сандали с платформи.

Най-мразим анцуНг адиБас + плетени обувки и потник на дупки, модата е прокарана от Калеко Алеко и негови роднини. Много мъже шляпат и с джапанки от които стърчат нокти съдържащи образци от родния чернозем или улична кал. У по-младото поколение най-ме дразни стайлинга (много модерна дума) на селския бек - прилепнали китайски дънки с безумен десен и разни капси и щампи + гуменетки тип цвичка, леко издължени отпред, по-елегантните залагат на впита бяла риза (може също на щампа с дракон) с няколко разкопчани копчета на гърдите.

Хаха, искрено успяхте да ме разсмеете, добре описахте родния стандарт :D Само да не забравяме, че драконовата щампа трябва да е в златист цвят!

Кой ви кара да контактувате с такива мъже, след като не ги харесвате! Освен ако не ви заинтригува размерЪт! Тогава забравяте за всички останали претенции...Хммммм!

Кой контактува? Те ходят по улиците, щеш-не щеш ги срещаш. А описанието кърти, не съм се смяла така отдавна :)

"Модата на големите очила е прокарана от Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Бритни Спиърс." Модата на големите оила е от 60-те години на миналия век. Сигурно и топлата вода са открили...

Къде са тези мислещи и анализиращи мъже че и с вкус към естетичното? Не искам да обидя никого,но определени оскъдни дрешки граничещи с пошлото събират най-много супрлативи.Справка сценичното ''облекло'' в така популярния ни попфолк.

съгласна съм с всичко това. аз също не харсевам прекалено много аксесоари, евтинее ми-много пръстени и гривни(и на двете ръце), шалове, гердани очила и елечета употребени всички заедно.

Очевидно статия писана от жена. Няма нищо сладко в големи платформи, да на рейв парти е яката работа, но до там. Панталоните с висока талия са просто смешни, а гащеризоните са с всъщност култови с кецове.

Верно е.