17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Науме, Науме, навремето имаше един Наум Шопов, който правеше чудеса на сцената! Спри да срамиш името му!

И тези двамцата размножили се,яко ги хапят калинките и не ги слушат главите.

Бая черничко туй дяте.

Грозничко е детенцето, поне да не го показват.

Млади симпатични хора,интелигентни, образовани.Детенцето е много сладко.Да им е живо и здраво!Обаче защо и те като всички безмозъчни кифли изкилифенчено име,погачи с балони,селфита през пет минути?Един от плюсовете на това да си популярян е ,че можеш да казваш неща и да бъдеш чут по-лесно.Толкова много каузи защо не се занимават с нещо значимо.

Защото не могат!

Ама дявол да го вземе, всичко им е еднакво на тези кифли - циците, джуките, позите, балонити по празниците! Нямат ли малко фантазия.!?

Кефи ме името на бебето.Чисто българско

:)))))))))))

Лекар бил, ти не трябва да припарваш до пациенти, връзкарче, кифлей си там с твойта пред кухните ти фенове и да не си посмял да припариш да лекуваш хора, това не е като да си правиш селфита, малко по- различно е

Мушморок, ти и твоята слива от Люлин, АБЕ, Спрете се, бе? Тъпи ли сте, какви сте? Докога ще ви гледаме тъпите физиономии? Пълни мухльовци, пълни и не спират, наглост! Кой нормален човек си поста детето през два дена, кой? Ти тока не можеш да си платиш, ако не е баща ти, луузъри

Да е живи и здраво детето ама давайте всеки ден да отбелязвате деня от живота му че зар сал едно дете е в България и всички тръпнат в очакване какво ще сане...

Христо и Наум-Старши. Толкова за Шопови.

Голяма показност. Пълна излагация.

На втория месец и половина пак, иначе не се издържа ... егати нарциса, този срина тотално имиджа и на дядо си, и на баща си, язък, може ли такава показност, явно нещо не му достига на туй същество!

Остана ли му време да иде на работа?

Ццц, това дете докато стане на 18 години колко ли снимки ще му публикуват журналята....

Защо детенцето има мюсюлманско име?

Вие всичките, около тези двамата луди, поне вие акъл нямате ли?

Толкова обича да се гледа на снимки, че от него доктор едва ли ще стане.

Пак за тия нахалници

Да не я боде с четината, че и тя ще стане Мата-Космата, ако помните този шпионски сериал с маймуни.

А аз днес пръднах

Амая? ... Звучи като правописна грешка.

Не брадъре, не е.

Още едни пристрастени към социалните мрежи. Така да се каже мрежовозависими. Аз се опитвам, честно, но не мога да разбера какво ти дава лайкването от чужди хора. Щастието, казват, обича тишината. А да си постваш най-свидното пред очите - не винаги добронамерени - на хиляди хора, си е някаква перверзия. Обаче модерна. Я вижте Дилянчето Попова - не минаваше ден без да ни запознае в каква екзотична дестинация се е завряла, ама като се събра с бащата на детето си и постовете рязко секнаха. Така и трябва. Другото е жалък пиар, от който се прехласват само чалгаджийките.

Доколкото ми е известно броят на последователите и харесванията може да ти отвори вратата към рекламния бизнес, който дава добри пари за да напишеш, че си с чанта на Гучи (примерно). Това е насочено към промитите мозъци, които като видят, че Николета Лозанова е с някакъв марков аксесоар спират да се хранят, да спят, да дишат за да съберат пари да си купят негова реплика . За повече не им достигат нито сили (финансови) нито мозък за да се хванат на добре платена работа за да имат оригинала. Това как печелят парите си за луксозния живот, който демонстрират такива като Николетка е друг въпрос, имайки предвид образователния им ценз и умствения капацитет.

"не мога да разбера какво ти дава лайкването от чужди хора" - дава им пари, инстаграм вече е бизнес.