17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изберете лекар, който да предпочита избрания от вас начин на раждане - CredoWeb

Българската жена ражда само едно дете и за нея това е събитие !Я,питайте циганките,колко,къде и как раждат и правят ли го проблем !

Българските лекари се интересуват само от парите ! Повече време и внимание отделят да си попълнат документите към Здравната каса и да си вземат парите,отколкото на пациента ! Чисти бизнесмени,които използват страданието на хората,за да натрупат печалба !

ЗАЩО НЕ СТАНЕШ ЛЕКАР И ДА ВИДИШ КАК СЕ +КРАДЕ+ ОТ МЪКАТА НА ХОРАТА??

Големи глупости!

Авторката не е права за проследяване на бременност в чужбина. И в България бременната се регистрира в ЖК след 12 гестационна седмица. Ако иска до тогава всеки ден може да ходи на лекар срещу заплащане. Така е и във Франция и Великоритания, където съм раждала по един път. В частна болница, както и тук можеш да избираш начина на раждане - вагинално или секцио - срещу заплащане, както и в БГ. И тук във Франция бременната, ако иска ходи на консултации при частни лекари освен по ЗК. До тук нищо различно. Когато плащаш всичко е така, както ти искаш. Но раждането по ЗК тук е на светлинни години от БГ. Тук има внимание, отношение, никой не ти крещи, обижда и унижава.

Ами с всичките ми уважения към авторката, двете ми деца са родени в Париж и двата пъти акушер ми беше моят лекар, който следи бременността ми. Това както и в България е срещу заплащане, което обаче за разлика от България се поема и от допълнителнително здравно осигуряване, като след поетите разноски за Вас може да остане и една символична сума, или не, зависи как се осигурявате. Освен това зависи и в каква болница раждате. Ако сте раждали в държавна, няма как да избирате лекар. Да, там асистират акушерu. В частните и частните конвенционални (с договор по здравната каса) може да практикува Вашия лекар. И още нещо, проследяването на бременността също не е от 3ти месец. Никой не ви забранява да отидете по-рано. И последно, в крайна сметка това което плащате във Франция със сигурност е по-малко от това, което плащате в България, защото здравното осигуряване е на светлинни години от това в България, за огромно съжаление!

Добър е късогледия гинеколог с дебели пръсти. И понеже късогледството може да се скрие с контактни лещи, ще го познаете по влажния нос.

Жена отива при гинеколог. Гинекологът ляга на пода и дава наставления: – Събличайте се и с широко разтворени крака, бавно минавайте над мен! На сепнатата и ошашавена пациентка, медицинската сестра обяснява: – Не се притеснявайте, той много добър лекар, но доскоро работеше в автосервиз.

Много смешно! Да се скъсаш от смях! Що не разкажеш за твоя преглед на простатната жлеза? Мисля, че също е така "забавно".

Не се "изгражда", а акушира, патко тъпа. Затова има акушерки и акушер-гинеколози! Изграждат се изроди. Бебетата се анулират!

Акушират Т9

Стига сте ни занимавали с един от най-естествените човешки процеси, откак свят светува. Като се почне от "бременни коремчета" и "наедряло тумбаче" и се стигне до "на кой доктор да си покажа шундата" и "кой да ме реже, че най-свидното да остане тесно като преди" Раждането не иска доктор, а акушерка. Не пийте, не пушете, не бъдете дебели като свине, вдижете се и няма да има никакъв проблем.