Нови участнички в конкурса за Най-красива абитуриентка

Юбилейното пето издание на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG обещава да се превърне в най-бляскавото до сега! Страхотни изненади, фешън изяви и много забавление очакват всички момичета, които ще участват в конкурса през 2011! Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея, с фешън грим и VIP придружител.

Обратно в новината

Коментари - Нови участнички в конкурса за Най-красива абитуриентка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хора..няма грозни и по-грозни момичета, защото хубостта им се състои в това, че са млади...Желая успех на всички!!! Изкарайте си добре на бала, защото трудностите в живота Ви тепърва започват и не бъдете злобни и завистливи....това наистина загрозява..Поздрави!!

Успех момичета ! :)))

Само Ивет ми харесва :Д Пък и е едно от малкото момичета от София

Само Ивет не ми харесва.

ох на батко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бива да поставяте всички под един знаменател! Познавам лично Христина Камбурова и мога да гарантирам, че е изключително интелигентно момиче, с висок морал, и успешно съчетава училището с работата на модел. Приета е в няколко престижни западни университети, а там не приемат с връзки!

Само момичета от провинцията, доказателство колко са по-напористи и нахални.

ох на дедаааааа

Всички тези са се занимавали в училище със всичко друго, но не и с учене. Колко са похабени вече и порочни. Не бихме искали децата ни да приличат на тях и да се явяват така провокативно, все едно ще се избира шоу-гърла за пилон. Не виждате ли какво става, а после се леят крокодилски сълзи и се "търсят причините"....

що сте толкова злобни..аха сетих се :) не ви е стигнало акула да постигнете нещо...нищо де..огледаите се, куде сте?? ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Незнам за другите , но май на тебе не ти е достигнал акъла за да се научиш на правопис.

"мен" тук се пишат коментари относно участничките в конкурса, а не правописа...и ако не си забелязал под коментара на "аз" пише:"*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица", което значи че е писано на латиница, но от сайта са го преработили :) А относно момичетата-супер сте... успех на всички!

Селски пръчки, копиращи евтиния имидж на фолкпевици и порнозвезди.

Страхотен речник имаш! В кое елитно училище те обучаваха или обучават?

Абе тези като са абитуриентки дали знаят да четат и пишат? Иначе с тези бедра и висше заслужават!!!

юначе не се притеснявай толкова. отдавна вече 16-18 годишните не са нито наивни нито невръстни. телевизията се е погрижила за това.

Христина Камбурова и Ивет изглеждат с 10 години по-върастни.........горките, като станат на 20 не ми се мисли

Не знам как така се появяват из медиите малки момичета, непълнолетни ученички и тийнейджърки, които не се свенят да се разголват, да говорят и се държат разюздано. В САЩ, ако не си навършил 21 години това е изключено, а Законът определя максимално наказание както за тези, които се изявяват по този начин, така и за онези, които са ги накарали да правят това. У нас, с ужас се вижда, как майки продават невръстнити си дъщери.