Орлин Павлов направи група и пусна нова песен

Орлин Павлов събра своя група The Brassstones. Първото парче е вече факт и се казва "Всеки ден".

Обратно в новината

Коментари - Орлин Павлов направи група и пусна нова песен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми лека песен, те това са и целяли авторите ѝ. Поне така са ги цитирали в статията. Нищо сериозно, просто съвсем семпла песничка. А вярно ли е, че Орлин е г е й? Всъщност не ми изглежда такъв. Знам ли...

Toва са глупости.Винаги когато видят някой мъж,който е по-възпитан,който се усмихва и изглежда добре,не е брадясал и изтумбен като Тони Стораро и не пее кръчмарска музика или нещо за трева,хапчета или пич*и хейтърите го обявяват за гей.Гей братле ама само можеш да си мечтаеш за жените с които е бил нищо че си големия мъжкар.Дай да те видим теб какъв мъж си.

Че те и Тони Стораро го спрягат за гей даже. И мен - също. Това е и една от причините да съм върл хомофоб.

доста свежа песен - на мен ми харесва п.с. относно отрицателните коментарите тук - някакъв смисъл има ли на някой да не му харесва и да си губи времето в писане на обиди?! Обикновено на умните хора, ако нещо не им харесва - просто не му обръщат внимание и си продължават напред.

Така е, Хитлер и той на това е разчитал. За да победи злото е достатъчно само добрите хора да не кажат/направят нищо. Клипа е технологичен барак. Песента също. Иначе Орлин може да пее. Но не и поп музика.

И защо името е на чужд за нас език? Аз пък имам група с китайстото име "Хуй Вей"

доста тъпа песен, но най-много дразнят тия танцьори. Особено мразя танцьори на концерт, аз съм отишъл да слушам музика а не да гледам някакви кълчотещи се циркаджии.

Не е зле , повече към доброто е. Харесва ми опита за синтеза.Да продължава в тая посока.

Jeni

Е не! Това е много зле!

Щом тя го казва, а тя знае какво е зле, все пак е набор 1969 (всичко е видяла), значи е зле. Орлине, спри се!

В България толкова малко неща се случват, че ако някой направи клип или тъпо парче го съобщават по официалните новини.

Отврат!

Ми негова си работа, кой го интересува?!

Орлично е симпатично и талантливо момче (макар и п..), но трябва навреме да разбере, че с такива бози няма да стигне никъде. Не ми харесва. 2 на релси.

Ти откъде разбра че е п...,анонимка,дай да те видим теб как изглеждаш и да те пуснем в сайта като новина с твоите върхови постижения в областта ти.

yay какво свежо приятно клипче са разработили за следващия гей парад за събратята си тези талантливи люде

Ритъмът на мелодията е весел, но нито музиката, нито текста ми харесват. Орлин е голям симпатяга, но песента му като цяло е много зле!!!!

хомодружинка Клинка,така се казва групата.

Орлин е страшно надарен!

ли?

Орлин е талантлив, красив и обаятелен. Ако не беше г.е.й. бих се праснала с него :))

кво от тва

Та не разбрах кой хареса песничката!

Пиша ти "-". Да се чете като "не харесвам песничката" :)) Който харесва - да пише "+"

Пълна боза е това нещо - не мога да го кажа песен... Някакъв хаос...

на бас с всеки, че тази тъпа новина ще седи на топ първо място в лайф рубриката на дир поне 3 дни

АМА НЕ НИ ПЛАШИ.....АААААААААААА отивам на друга рубрика....А сега Орлинчо го пуснаха и по БиТиВИ на МАРМАЛАД.....АААААААААААААААААА

За колкото е платено - за толкова. Не им се бъркай на хората в сметките.

става само за реклама на диетични бисквитки - за сутрешна закуска.Даже и там са по добри.Пишем тук само защото липсва нещо интересно за коментиране -ДНЕС

Орлин е талантлив, има добри вокални възможности, атрактивна визия, чудесен танциор е. Нетовото амплоа е ОПЕРЕТНОТО изкуство според мен. Пак според мен - свеж клип, посредствена песничка далеч под възможностите му.

Стана въпрос тука за Румъния.Румънците как можели а само ние не.Да,ама Румъния едно че е с два пъти по-голямо население и второ имат близък език със французи,италианци,испанци и т.н.Ние имаме с руснаците но никой не е тръгнал да пробива в Русия а всички искат да направят пробив в Европа.И не сме само ние,спокойно,ако не вярвате кажете ми един актален хит на унгарски,чешки,полски,словашки,австрийски изпълнител...

написал,че САМО НИЕ НЕ!Румънците са МНОГО ТАЛАНТЛИВИ!За другите народности никой не е писал И няма значение колко голяма държава е Румъния -Нищо общо с ТАЛАНТА!То да ти е кеф да слушаш!!!АКЧЕНТ!!!

идея просто нямаш какво нещо е полската сцена.

Композитора и текстописката - СЪЩО!Издържам само до 15-та секунда,после направо ми писваа...

бездарни напъни и маймунджалъци компресирани в едни дълги и бавно отминаващи тягостни 3 минути и 12 секунди

Орлине,искам да кажеш тази песен би ли я слушал в колата когато пътуващ?Как не се намери един свестен композитор и изпълнител за да се гордеем по света когато чуем българска песен?Бях в чужбина и имаше караоке където питаха всички чужденци коя песен да ни пуснат и да я запеем.Само българска нямаше.А румънците имат няколко световни хита.

това исках да напиша,но ме превари.Румънците защо го могат-много са силни в музиката - ФАКТ.

Румъния е огромна държава, не можем да се мерим с нея.

Чудесна песен, в най-добрите традиции на соц-естрадата.

Аз помислих, че е събрал група музиканти, за което бих му казал евала, а то било некви танцьорчета. Умрела работа.

И клипа и песента ми харесват . Браво на екипа и по-специално на Орлин Павлов за позитивното излъчване , което е дефицит в последно време в България . Браво

от мастило ли си

Ivan

Баш Гея

Песента е приятна,а Орлин е симпатяга!

Хахаха. И продуктово позициониране даже - на дъвки

Да видим след един месец въпросната банда-еднодневка дали ще си я спомня някой, освен ако пак не ни се припомни натрапчиво с поредният PR.

Не съм му фен, но не разбирам, що така го нападате човека. Като не ви харесва, не го слушайте. Поне не облъчва с вулгарни текстове.

Сега пак ще си го пусна....може и да свикна.

Ние не го слушаме. Натрапват ни го медиите. Нека да си пее - просто да не си пла да го тикат по сайтовете.

"Всеки ден"ще ни направи от ЦВЕТНИТЕ хора - животът ще стане по шарен и завършва с Просто е!

Орлин го е казал - НЕ АЗ !

Значи накратко "Всеки ден" ще ни направи роми и прости.

Всекакви по цвят и пол и третият също.Просто шарено.

Компетентните органи да се самосезират. Орлин е събрал банда. Очевидно тя ще се занимава със своеобразен рекет. Ще пеят и свирят докато някой не им плати да спрат.

всеки ден ще е такааа ще се кълчим до сутринтааа ля ля ляяяаААА!УЖАС! от ДЖОРДЖИНО

Е*бати резила... Случвало ли Ви се е да гледате някой да се излага по телевизията и чак на Вас да Ви стане неудобно от заливащият Ви резил. Ето това е един от тези момнти в живота на човека.

На мен нееднократно ми се е случвало да умирам от срам, заради излагацията на лица, които изобщо не познавам.

Много свежа и позитивна песничка :)

и аз го мога товааа ъа ъа....ла ла лаа

Който не може да се сети откъде е кра..., такова, вдъхновен клипа да си пусне Hаppy на Pharrell Williams.

Готина, свежа и позитивна песничка. Орлин има и направо кадифен глас. Много по-добре да слушаш него, отколкото Криско, Лора Кааджова и пр.

Знаете ли за един елементарен клип колко души персонал са необходими - повярвайте ми, никак не са малко. Чудя се за такава елементарна песньовка колко персонал, колко статисти са ангажирали. Тези ако ги закарат в тухларната, или на полето или поне улиците да изметат ще има много по-голяма полза от тях.

Браво. малко хора мислят като теб- за съжаление. От тези скачащи маймуни обществото няма никаква полза, абсолютно не допринасят за увеличаване на благосъстоянието му и на брутния продукт. От циганите, които изхвърлят казаните за боклук и циганките - метачки обществото има хиляди пъти по-голяма полза, отколкото от тези надрусани лешпери. Мотика, кирка, лопата и метла ще ги оправи тия нищоправци.

В България на никой не му се бачка и произвежда. Всеки иска да е певец, артист, пиар, редактор в светски сайт...

помня,открадната песен,плагиатство музикално,хванато от господарите,на песента на орлин ,,rain,,нещо си,ужасна боза,праена да ни представя на евровизия!?!?!?! е от такива ме е срам и ми е мъчно,,но същите са мария илиева,графа ,за други да не говоря, защо емил димитров ,годжунов,фсб, ги няма вече,и като певци и като хора с морал и излъчване

Решил някой пак да го лансира и ся почват с платени ротации по радиата и телевизиите и интернет медиите...Вече отдавна така се става звезда. Не е важно дали имаш талант, важното е да имаш пари да си плащаш да те дават по телевизията...И това е по цял свят ! Аз вече разчитам само на он-лайн радиата и сайтовете за видеосподеляне когато искам да чуя някой наистина добър музикант. Те, които ги лансират по масмедиите са тотален шит !

Разликата е в това, че Орлин не е от измислените звезди, за които говориш! Аман от такива всезнайковци, които нищо не постигат в живота и завиждат на успелите със собсвен труд!

Какво е успял тоя, бе? С двустайния апартамент в "Гео Милев" ли? Който още го изплаща? Три деца ли е отгледал и изучил? Завод ли е построил? "Грами" ли е спечелил? Добре, че има такива дечица-веселушки като тебе, та да ни забавляват и да се смеем от сърце.

Е, не знаеш кой съм. Може пък и да не съм просто поредния всезнайко и да съм малко по-наясно с шоубизнеса в България...ама все тая. Не ме интересува твоето мнение.

ква песен то няма мелодия.... орлин ми харесва но се излага много тук. и бати смешното поведение на клипа, прилича на това на миро.... изкуствено про руска естрада. стегни се бе орлине!

Недей, бе момче. Не ставаш. Стига вече. Мъчиш се от 20 лазарника, уреди се победител в риалити да станеш и пак никой не иска да те слуша. Искат само да те гледат. Девойчетата. Хвани си някоя работна жена с пари да те гледа и така. С пеене не ти се получи. Или иди при Графа да му целунеш ръка, стани му чирак да ти взима 60 процента от хонорарите. Той ще те оправи.

Kalin

Сякаш съм го гледал и слушал стотици пъти нищо ново или авторско.

Еййй много прост БГ народ! И много ЗЛОБЕН!

Сложната, Като свършиш с боя на катерицата гледайки клипа на Орлин хващай Терминал 2 и отивай при по-добри народи. Да ти натрапват едни и същи некадърни певци с години и ти да не ги искаш не е злоба, а право на избор. Проблема е как в България едни и същи, след като никой не ги слуша, продължават да възкръсват през шест месеца в медиите. По-втория начин, ето как. Това дразни и хората реагират. Няма злоба, а самозащита.

Това, че ти не слушаш БГ музика не означава Никой!?!!!!!! Слушай си Азис и Фики и си се кефи! Много заблуден народ, ей!

То и при чалгарите е същото, Овчева. В България има 20-30 изпълнители, които печелят от участия барабар с естрадните легенди. Всичко друго се вре и бута да се докопа до участия като си измисля новини за себе си, които са си реклами и се публикуват задължително срещу заплащане. Например: "Екстра Ц*ца претърпя сериозен инцидент - надра я котката й по ръката!", "Червената Петка си избели зъбите", "Станой реализира амбициозен нов хитов проект, събира бригада." Българска музика в момента по медиите НЯМА. Има музиканти иминтиращи западна, сръбска, гръцка, турска и румънска такава. Ако случайно се появи нещо оригинално то не стига до драгия зрител и уважаемият слушател, защото не го въртят по едно определено радио и музикалните телевизии.

Васил Найденов и Лили Иванова защо не си плащат да им публикуват интервютата и да пишат псевдоновини за тях, а на тях им плащат за да дадат интервю? Схвана ли разликата между истински певци, които "заблуденият народ" обича с десетилетия и болни амбиции, които се врат зорлем в медиите с десетилетия? Едва ли...

Като изпее ЕДНА ЕДНИЧКА песен като "Сбогом моя любов" на Кеца или "Осъдени души" на Баба ти Лили Иванова Орлин веднага ще си окача негов плакат над леглото. Моментално! Една да има.

Питам са каква е ползата за обществото от такъв и като този некадърни бездарници ??? Поне да отиде на село да отглежда две лехи с домати и две козички ще има по-голяма файда и за него и за околните, пък и ще е далече от полезрението на хората от големия град и няма да дразни с бездарието си. Ако ще да са напъва и маймунка или таралеж да роди - бездарника си сстава бездарник.

Е не може всички да са селяни като теб, Гочо и да могат стават само за отглеждане на кози и домати. Има едно нещо, наречено "култура", което е мноооого далеч от вашите селскостопански и текезесарски мозъчета. Светът не е само отглеждане на селскостопанска продукция и животни, Гочо, не се изчерпва само с това

Пази Боже това което показва въпросния Орлин и компания ако се отъждествява с култура. Тогава наистина сме достойна за съжаление нация. Ако това е култура ще си преместя кa в потура.

Аз лично мисля, че Гочо те поднася. И по-скоро бих си пил ракията с Гочо, отколкото уискито с теб, парвеню. Няма нищо обидно в това, което си. Просто новодомец. Неориентиран.