17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ела смени тая дето те е родила боклук,че се е обранила

.......

Някакво провокаторче под псевдонима "rusnak" се опитва да убеди всички във форума какви гадове са руснаците и как мразят България и българите. Сигурен съм, че ако му напиша няколко реда на руски, ще му трябва гугъл за преводач. Но и гугъл няма да помогне, защото там псувни и цинизми не превеждат... Но, по темата. ZZ Top са в основата. Без ZZ Top рокът нямаше да бъде същия. RIP Dusty!

Царство ти небесно, RIP! Мир и любов, братя и сестри!

Царска смърт ! Почивай в мир! Ти остави своят дан и записа името ти с в листа на безсмъртните !

Joe69

Поклон!

взима го на тъмно

"починал в съня си" Късметлийският му кучи син! Почивай в мир, човече! Винаги съм ви харесвал и ще продължавам да ви харесвам!

Един от най-големите беше... shuffle in C forever, RIP Dusty

Бях на концерта им в България. Големи са!

Удари ли си чекия сред тъпаците на концерта?

Я кажи в Русия кога са открили тоалетната хартия ;)

Никога, Българи ни лижат ануса като във Фредфлинстоун.

От пиян комунистически боклук не очаквам нищо по мъдро от тва дето си написал....

Жалко RIP!

Гледайте сега как са мятат тролчетата: "Пак тези с брадите са виновни".

През 2019 ходих на концерт на ZZ Top.50 години на сцена.Тези южняци просто отказаха да остареят,имаха повече енергия от днешните 20 годишни палячовци.Концерта им свърши след полунощ.Велика банда,страхотни музикални таланти,самобитни и колоритни.Наистина,наистина много съм огорчен от тази новина.Дъстин Хил се присъедини към небесния Уудсток, а ние които обичаме рока оставаме за пореден път сираци, защото "they don't make them any more".RIP- Dustin Hill 2021-forever

Верно ли бе убитак?

И сега това що го правиш?

Тъпо пъпчиво чалгарче,"оди" да оближеш прашките на преслава ли на камелия ли избери си сам чикиджио тъп:))

Ей боклуци, вие и 500 години пърдяхте като разпрания ауспух на ZZ. Забравихте ли бе боклуци? Де бяха янките да ви шибат в гъза?

По времето когато майка ти и баба ти са били чело о плочките на Бузлуджа, руснаците имаха метъл банди като "Чёрный кофе" и "Ария"... И съм сигурен, че рок/метъл фендъма в Русия ще отдадат почит на Дъсти Хил, а ти, ти дребна душице, оставаш единствено с жалкия си хейт.

Ти не ми обяснявай кой и от къде. Аз когато съм бил, ти дори не бил си се родил. Жалкари продажни, за една свирка цяла държава съсипахте.

Няма какво да ти обяснявам. Ти идваш от никъде и отиваш натам. както каза един учен човек "Проблема на русофилите и русофобите е един и същ. И едните и другите не познават обекта на страстите си". Смятай, Елке... :)

Аз там дето съм стигнал, ти и американските селяни, имате само да сънувате в кочината си.

КРУИЗ също са невероятна съветска (руска) група. онцертите им в България в края на 80-те взривяваха публиката. Валерий Гаина е невероятен вокал и китарист, а Сергей Ефимов на барабаните можеше и сам да изнася концерти.... Последний расвет е доста хард и спиид. Истинското изкуство не принадлежи на една държава или нация, а е за всички. ГОЛЕМИТЕ отиват другаде, но таланта им остава и сътвореното го има винаги. Почивай в мир!

Е, да - къде са ЗЗ Топ, къде е Алла Пугачова...

Тия клоуни не могат да стъпят на продажбите бе мухльо. Вие и вашата Лили я мразите щото сте боклуци продажни жалки.

А ти си с много гладко мозъчно кълбо,нормално за русофил,комунист или какъвто си там неосъзнат тип. Продължавай да злобееш и се наври в клоакато,от която си пропълзял.

Нещо откак започнаха да се бучат с вълшебната течност много "звезди" дадоха фира

Къв беше този клошар бе. Легенда е тъпите ви продажни чутори.

Някъв американски глупак, с бъгрски смотаняци за фенове!

Пини още едно да опрайш словореда, говнарю.

Ок, тамън ще ти нацеля вонящата на лайна уста.

Е, това е да си бедняк! Няма отърване от клоаката!