Как се свалят 4,3 кг с вода без диета за 12 седмици

Британски лекари съветват да изпиваме по половин литър вода преди всяко хранене, за да отслабнем по-лесно.

Обратно в новината

Коментари - Как се свалят 4,3 кг с вода без диета за 12 седмици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

C тази вода,.. 1.5 л. на ден,.. отива и литър ракия?! Xм.....;)

Килограми не се свалят ако движението е само от чешмата до масата и до кревата. ТрЕбе мувинг, денсинг, рънинг... Тези с дръжките помагат много за сваляне на килограми- прахосмукачка, парцал, мотика...

Аз ако изпия толкова вода преди хранене, с моя малък стомах мога да мина и без храненето :)

наи сигурнят и наи труден метод си остава драстично намаляване на плускането; резултата идва до дни.

дран ,дран та пляс това е много време 3 месеца.

Повече няма да стъпя в Турция ,не за друго ,всичко им е страхотно ,но за 6 дни качих пет кила ,просто не издържах на тия вкуснотии ,а за масата със сладкишите просто не ми се говори ,човек от желязо да е пак ще се изкуши.

Пълни глупости. в Всъщност те са отслабнали щото са спрели газираните напитки: "По време на тестовете на участниците било забранено да пият газирана вода и подсладени напитки". 3 месеца без кока кола и си сваляш 4 кг. независимо по колко вода лочиш преди хранене

Как се качват 4кг. за три дена Олинклузив?

Без проблем :-)

на мен ми трябва да отслабна 43кг, какво да правя?!

същото, но за 10 пъти повече седмици, т.е. 120 седмици.

Стою

Да бе, ще развие воден плеврит;) ПС Халбите май не са направени за вода...

Пиеш вода 10 пъти по 12 седмици или около 2 години. Ама понеже е много време с тая чешмяна вода - имаш ли нужда наистина да отслабваш?

Бягане :)

Ще си прецака ставите с тия наднормени кила. По-добре ходене и фитнес за стягане и увеличаване на разхода на калории, и минаване на нормално хранене за намаляване на приема на калории и за свикване с нормални порции. 43 кила не се качват с шоколадче на седмица, явно има нещо много сбъркано в начина на хранене и в ежеднената активност.

Първо трябва да отидеш на доктор, може да имаш медицински проблем...после на диетолог...и после желязна воля при придържането към диетата и упражненията. Възможно е да ги свалиш. Други хора са го правили. Успех!

Всъщност отслабването, ако качването на кила не се дължи на заболяване, е лесно - вкарваш по-малко, отколкото изразходваш. И най-лошата част е, е НЕ е лесно - ако някой ти обещава лесно отслабване, бягай далеч. За всяко кило човек трябва да се лиши от доста неща и да се изпоти доста, иначе просто не става....

Отслабнали са не от водата, а от това, че тя е заменила подсладените напитки, които иначе са щели да изпият.

Аз като не пия никакви газирани и подсладени напитки от какво ще отслабна? Тъй като пиенето на вода е преди всяко ядене, стомахът се запълва до известна степен и после човек приема по-малко храна.Следователно ако има резултат този начин на слабеене той е именно в намаляване на количеството приета храна

12 седмици са 3 (три) месеца , това означава че на месец сваляш по кило и половина .Без да се занимава човек с глупостите на англичаните може да отслабне и повече , достатъчно е да ограничи някой храни и напитки и резултата е на лице , спираш хляба и газираното и готово.

Да, така е! Аз късно прочетох статията, но мисля, че тези т.нар. изследвания са пълна глупост - 0,5l вода преди хранене! А какво се случва след като поемеш храната? Тази разводнена храна как се преработва от ензимите, какво се случва с усвояването й? И аз си мисля, че причина за "отслабването" е спиране приема на подсладени и газирани напитки. И 4,3кг за три месеца си е нищо, ако искаш да постигнеш резултати - намаляваш дозите, храниш се не по-късно от 19часа. Това при мен даде резултат - 5кг за месец (но спрях и тестените храни, включително и хляб). Летните месеци са благодатни за решението да се намалят килограми - изобилие от плодове и зеленчуци, дълъг ден - има време и за да потичаш или повървиш. Това е!