Принц Уилям разочарован от брат си Хари, опасява се да не прекали с разкритията за кралския двор

Онова, което малкият син на лейди Даяна може да каже, би навредило допълнително на отношенията му с неговото семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От полубрат, при това син на коняр, охранител или фитнес треньор, можеш да очакваш всякакви гадости!

Няма да си притеснява, ако няма какво да се крие, но не е така

Нехранимайкото разочарован и изплашен.

Цудя се какво непрекъснато ни занимават с тия простотии ма след тва се сещем, че е на и аз коментирам под тая статия

ами винаги и навсякъде има мръсно бельо, факт, лошото е, че има и "разминаване в спомените", както деликатно кралицата коментира думите на двойката в интервюто.

Ти беше ли там ? да не си светил на Даяна. Нали се сещаш, че с кретенията си обиждаш повече от един човек, но то за троловете морал няма. те само искат да си изхвърлят злобата тук. да разтоварят на воля и анонимно. Комплекси комплекси комплекси.

Хайде стига с този лабилен лигльо и меркантилната му жена

На Хари май новият живот му е скучен, липсва му публичното внимание и затова обикаля студията да разкрива душевните си терзания.

Много им се иска на кралския двор да изглеждат идеални а тайно да продължават да са помияри. !

Те са

Ужас.....ама те богатите също плачели ?! ...Ами да вземат всичките тия паразити да поработят нещо по тежичко и бързо ще им минат терзанията !

След целият рев, че искат да живеят не под очите на целия свят, сега това жалене по медиите, иде малко двулично...

Ари да внимава кво говори че моо да иде при макя си

От тази занимателна новина най-важното заключение е: Стелияне, драги ми авторе, за домашно прочети правилата за пълен и кратък член, мерси!

След цялата тази кифладжийска излагация почнах да се чудя тъй ли няма ни един читав психотерапевт да го лекувба дискретно. И на момента ми светна, че на терапевта му плащаш, а за интервюто ти плащат. Дълбае дъното!

Участието на Хари в предаването с Опра Уинфри по Apple TV е получило одобрение от кралицата още през 2018 г. когато той я подвел, че предаването ще бъде за душевното здраве на военни ветерани, сега се оказва, че е за неговото и на жена му душевно здраве. Двамата изрекоха много лъжи и несъответствия разкрити в британските медии - че жена му Маркъл му е препоръчала терапията, всъщност брат му Уйлям му я препоръчал, че не можел свободно да излиза да кара велосипед, показаха снимки на Хари кара велосипед, Маркъл била изненадана от отношението към нея, самата тя била казала по британска ТВ, че била предупредена от нейни английски приятели за бъдещото отношение към нея и т.н. Двамата си ползват титлите за да правят пари, въпреки призивите към Хари да се откаже от титлите с петиция нота до кралицата. Хари не го прави, но може да загуби титлите и правото по линия за трона при властването на Чарлз, което наближава. Ако Хари загуби титлата Херцог, автоматично и Маркъл губи титлата Херцогиня и се връщат към титлите Принц и Принцеса Харисън. Принц му е титла по рождение и не може да бъде отнета. Ако Маркъл се разведе, се връща към собственото си име Меган, Принцеса Харисън.

Домъчня ми за разочарования и изплашен Уйлям.

Мерцедес, тунел, чао.

Каква е тая работа - натискам да отворя за черните мечета в Щатите, появяват ми се двамата братя. А сега де? Имаш право на мнение - блокират те много византийски, уж не си спазил задължителните полета въпреки съвестното попълване на картинки и "аз не съм робот"...Да се чуди човек, дали да се вълнива, дали да не се вълнува-а, да пита ли, да не пита ли..както би казал Тодор Колев.

хари не е никаъв принц, а плод на изневярата на Даяна с учителя по конна езда. Личи, че няма синя кръв, а е просто един изтърсак.

Хари мама те чака , скоро май ще сте заедно ,тъп конски син

Малоумният Хари се прави на интелигентен . Опитва се да крие мръссното белъо на семейството си. Само си понщмидли колко хира са убити от английскат империя. Само 300000 на бунт в Индия . И ако зависеше от тях България нямаше да съществува. Беше много удобно за тях България да остане под турско робство!!!

ТЯХ ГЕНОЦИД ОТ ВАКСИНИ НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА. ТЕ СА ОТ ПРИВИЛИГИРОВАНИТЕ ДА ЖИВЕЯТ СЛЕД НАС!

Чарлз нещо не го бива. Камила откога му е секс-партньорка и нищо, ни принц ни принцеса.

Само Меган Маркъл може да целуне принц и да го превърне в жаба.

Уйлям не е е бабата... въпреки това - може да се наложи с цел "доброто на Англия" разбира се.

Вечно обиждащите се кретени пак се изходиха

Само хленчат Хари и Меган и се излагат пред света!Всичко правят за пари то е толкова очевидно.... Не знам дали умните хора им вярват! И аз все се чудя той наистина ли е син на Чарлз???? Английският водещ беше прав за Меган,но си загуби работата...