Принц Едуард и принцеса Софи се срещнаха с изоставени деца у нас

Във втория ден от посещението си в България принц Едуард и принцеса Софи се посветиха на изоставените деца в България.

Обратно в новината

Коментари - Принц Едуард и принцеса Софи се срещнаха с изоставени деца у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравей,искам да ти кажа,че "горкото"дете наистина не е облечено всеки ден с риза и папионка.Но постоянно е чисто,спретнато,обичано,целувано и всички други неща,който всеки родител прави за детето си.Със сигурност всеки родител при специално тържество ще иска детето му да е облечено по-елегантно отколкото в ежедневието.Знам,защото аз съм неговата майка и Але не е изоставен.Прочети статията по-добре.Фондацията не работи само с изоставени деца.

И аз съм посещавала болницата и ме е срам ужасно. От вида на сградата, от улиците около нея, от липсата на поддръжка, ремонт и грижа. От това, че сме принудени да приемаме да живеем като свине, въпреки че плащаме данъци и съвестно изпълняваме задълженията и към себе си, и към семействата си, и към професията, и към обществото.

Поздравления за прекрасната инициатива на първия истински български президент Росен Плевнелиев и изключителния кмет на София Йорданка Фандъкова! Гордеем се с вас и ГЕРБ!

Моля ви, не пишете негативни коментари...предостатъчна ни е цялата уродлива картинка около нас - млади борбени хора които протестират срещу нагли и безскрупулни 'хора'...Дошли са принца и съпругата му, какво лошо в това? Не е ли по-тъжно,че тези дечица няма да ги посетят нито мама,нито тате..нямат баба и дядо..нямат си никой :(

На всяко дете ли правят прощъпулник в домовете?Обличат ги в костюми и им правят партита...Да...тъжна картинка...жалко за дечицата..

винаги "височайшите"искат да видят най-уродливото и после го развяват в страните си и непросветените им сънародници мислят ,че България е нищожна.

Spot On,mate!!! And this two-face Royal English bs are good representative for UK social security system! P.S. Check the BBC news/25/06/2013/,the GB justice system/,just give ''prison for live'' for a mother killed her own 2 years son,by beating him to dead!!

я паразитите дошли да си направят пр-а за пред техните си кръгове. Aко не оставят поне 1-2 млн. € дарение, да ви таковам и височествата измислени.

Всичко е един фалш и лустро...и за едните и другите.А иначе нищо не се е променило.

До Посолството на Великобритания - Господа, вашите величества са дошли в страна-враг на Великобритяния. Страната от 1939 година до днес е яростен противник на демокрацията у вас. Съвременните наши демократи са издънки на старите фашиси, рязали главите на вашите пилоти във Своге, убили от упор майор Томпсън и натворили маса идиотщини днес, при демократите от подземието ни. Ако Англия се довери на отрепки като Плевнелиев - един търгаш и мошенник с милиони в офшорки, значи, че нищо не знаете за България на десницата, Нашите фашисти в момента вилнеят по плащади и зоват за кървава разправа с хората , които са ваши приятели. Не им вярвайте, те са утрешните пучисти. Гласят армията да поеме убийствата, полицията - арестите и среднощните аутодафета, а партиите, които се провалиха - водачи към мизерията и нищото. Помислете си добре!

Забавляваш ли се Плевенлиев? Клоун такъв!

абре тия мушмороци да вземат да свършат нещо като хората и да поискат от парламента ли от цжарицата ли да мана ограниченията за Българите........

Това е гнусно, децата в България бъркат по-кошовете за да се нахранят, спят в бърлоги направени от талашит и кирпич. Мръсни са ,ходят с окъсани дрешки, а някои личности идват в България по за ден, два , показват им измити сирачета, а може и да не са, снимки ,усмивки, а другите болни ,одърбани и недохранени са дълбоко в провинцията, там където ВИП -персоните няма да стъпят никога! ГНУСНО Е!!!

95 % от децата в домовете имат семейства.Нима английския принц ги е правил и хвърлял тези деца.Никой не си питал когато таков. жената и има дете.Защо смяташ,че някой ти е длъжен да ти го гледа.Детето си е твое и ти носиш отговорност за него.

А Роско не може ли по-малко да се хили и смее.Реклама на неговия зъболекар ли прави?Такова приповдигнато и несериозно отношение ......не може.Все пак е президент .

Президентът се усмихва на децата, и ако ти не можеш да го направиш за поне едно дете - жалко че си се родил.