Рафи Бохосян счупи ръка на екскурзия в Барселона

Pафи Бохосян счупи лявата си китка по време на екскурзия в Испания, където беше и на концерт на Роби Уилямс.

Обратно в новината

Коментари - Рафи Бохосян счупи ръка на екскурзия в Барселона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главата да е здрава...

Рафи е секси мъжкарче!

се строява...фенките реват...:))

този лигоч с правата лопата по гърба ша го оправя.....

Удивително подходящ повод за нов формат - "Като три трошки гипс". Зуека и Пуека - водещи. Гласува се с sms-и. Който гласува най-много, получава най-голямото парче гипс. В журито - Халваджян, Казасян, Кеворкян, Хампарцумян, първа резерва - поп Агоп, втора резерва - Дилов-син (така де, за да не излезе, че е арменско кафене). Единственият участник е озъбеното джудже Бохосян, което печели голямата награда... А, сега де! Каква да бъде тя? Какво остана да му се даде още? Например Хамър със специална холна гарнитура, за да си я подложи на седалката и да му се подава нослето ма-а-алко над волана. А, и да не се забравя - ортопедични подложки, за да стига до педалите.

Тауантуиф си, брат! :) Направо ме разби! (извинете, ако сте жена!) :)

Милата !

Дребен, двата вирнати пръста какво означават? Какво стана със следването в Англия, звездичке?

Последният път когато ходих в Барцелона имах интересна случка.Вървим с жена ми по "Ла Рамбла" и тя снима, снима, а то народ върви безкрай.Отделям се аз и вървя сам в края на булеварда, където нямаше почти никой и изведнаж срещу мене извънземна красавица, спира ме и ме заговаря, не можех да повярвам на очите си, вече не съм в първа младост и жена ми ме пазеше предимно от рускини, които традиционно се лепват за мен, а и аз съм любезен с тях и винаги ми е било приятно да говоря на няколкото чужди езици, които знам от училището, университета и чужбина.Красавицата се представи, помислила ме за испанец и започна да ме пита за неща, които аз разбира се не знаех, но тя ги знаеше.И така, жена ми пристига и със свиреп поглед я прогони и ме пита рускиня ли е тази красавица, не испанка е, отговорих, и продължихме сред морето от хора на един от най-известните булеварди в света.

Не разбрах само това някакъв вид хвалене ли трябва да е?

как звучи само: "жена ми ме пази"...че тя направо на каишка да те води и гащи с катинарче.

Абе,"много ти е интересна"случката,ама на мен друго ми е интересно: Защо наричате БарСелона"БарЦелона",а"Ситроен"не е"Цитроен"?

"Ла Рамбла" казваш, браво ! .... Абе ти нормален ли си !? :D :D :D

Абе Ив, ти да не се казваш Къци Вапцаров ? ! .... Къци, ти си, нали ?

Много българи посещават тези места, така че това не е никаква новина. Рафи да си пее /ако има кой да го слуша / и да не ни занимава с глупостите си.

Тоя пък кой беше?

Модератора на дир. бг пак ни занимава с живота на световно безизвестен човек. Преди месеци четох за рождения ден на баба му пак тук в дир.бг !!! Да не сте слънчасали в редакцията?!?!

А, аз аках тази сутрин. :)

ама мен по ме интересува каква тоалетна хартия и колко пъти е ползвал през пътуването си разбито по дни и части от деня. Много ви са мола!

Оф-ф-ф...