"Нося си и подарък от Барселона... счупена ръка", написа певецът в профила си в Facebook и публикува снимка, на която се вижда, че лявата му китка е шинирана.

Вижте снимки от екскурзията на Рафи >>

“Невероятно Роби преживяване! След толкова години най-накрая имах удоволствието да съм на негов концерт и абсолютно оправда всички мои очаквания! ГИГАНТ! Испанската публика не беше от най-яките, така че загрявайте, за да го впечатлим подобаващо с мощни викове и крясъци”, разказа Рафи за концерта на Роби и публикува видео и снимки.

Поп звездата пя на фестивала Hard Rock Rising Barcelona. Довечера Роби ще пее на Spirit of Burgas. Той кацна снощи в страната ни.

Рафи прекара в Испания около седмица и успя да посети много от атракциите на Барселона - Националния музей на визуалните изкуства, Двореца на каталунската музика, както и стадиона "Ноу Камп", пише "24 часа".

Певецът разгледа и един от най-известните музеи в света - на футболния клуб “Барса”. Той се снима до витрината, в която са спечелената от Христо Стоичков "Златна топка", както и фланелката с №8, с която е играл българинът в отбора.