Рени Веселинова по горещите точки на конфликтите във "Фермата"

Водещата на "Матине" коментира отношенията между героите в риалити формата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчерашната мелодрама е такова клише че няма на къде повече

Имам един въпрос. Как може да ревнуваш човек, за който твърдиш, че ти е само приятел?! Нямам повече въпроси ... :)

Какви конфликти и в коя фИрма?

и се иска, но не й стиска. Миналата година имаше подобен казус с малкия бизнесмен Митко, и като излязоха от Фермата нещата си дойдоха на мястото. Но Миленчето не е права за Ангел и Надя, те не са нещастни, а са агресивни злобни крастави кучета. Надушиха се веднага. И двамата са загубили децата си като бебета, и не са имали духовна връзка с тях. Друго е да загубиш голямо дете, баба ми навремето е загубила дъщеря си от скоротечна туберкулоза, леля ми е била на 18 години. Но беше най- прекрасният човек, баба ми, никога не натоварваше с мъката си останалите, винаги усмихната, с висок дух и помагаше на всички деца в квартала, като ги лекуваше и спасяваше, след изкаран курс в Червения кръст. И вярваше дълбоко в Бог.

Фермата в Банкя. Кой ми е спал в легълцето, и кой ми е броил шкафчетата.

Абсолютна помия от двама абсолютни некадърници!

това фермата е пълна пародия ....преди години в други сезони може би е било интересно, но сега вече е един биг брадър т.е. боза .... за съжаление доста се измести фокуса на нещата

Женицата е доста скучна, има гаден характер и е безлична. Кара се с жените, натиска се на мъжете и после се чуди защо няма приятели и от двата пола. Няма и професия, защото за актриса определено не става. Не знам ония балък от какво толкова е впечатлен от нея.

Не ползвам социални медии и рядко изказвам мнение, но реших да го направя сега. Фермата колкото и да е гннило и тъпо предаване по мнението на тролове, показва до голяма степен реалните неща от живота навън only on steroids, имайки предвид изолацията и принудителното съжителство на хора избрани тенденциозно понякога светлини години различни. В случая наблюдавам човешка психика и поведение и си правя mental notes. За себе си. Даяна е доста мъдра и уравновесен и често прави много точна дисекция на ситуации. Но проблема и е че явно има дълбоко вкоренени комплекси които чертаят и ппвтарящи се неща в личния и живот. Тя чака да намери човек на който няма да има желание да рови в телефона. Който е като с капаци и гледа само в нея. Безумно невъзможно освен ако не си намериш мъж douchbag, който пък дали ще и харесва? Тя се храни от вниманието на Данчо и го дори ревнува. Няма приятелство между мъж и жена. Точка. Единия или другия винаги се влюбва в тн приятел. Даяна is in denial. И не е честно спрямо Данчо. Данчо пък се храни само и единствено с пеперуди от любов. Което ме води на мисълта че е несигурен в себе си и търси външна енергия да го движи напред. Което прави кустев прав с коментара си че Данчо трябва да заобича себе си първо. Другото ще се нареди от самосебе си. Когато обичаш себе си намираш златната среда за която Даяна говори. А това да обичаш себе си не значи че трябва да ставаш егосот. Ако успееш да намериш средата между себе любов и емпатия ще бъдеш по-добър човек. Да ме прощава Милена. Просто мисли. А сега по - скоро ме вълнува силно като американски гражданин дали the deranged unhinged psycho ще се самовзриви до края на деня днес. Хубав ден на всички

това "фермата" версия на биг брадър с крави и свине ли е?

Фермата на боклука.

Това си е енергиен вампир. Иска всичкото внимание за себе си, пък после като те изсмуче - ми сори ама не си ме разбрал

Доста нескопосано се опитва Дайчето да се измъкне ни лук яла ни лук мирисала, че влияе на Данчо..Недоумява как го гледала, а та яткровено си филтрува и на кого поднася номера за приятелство чисто и неопетнено. Отделно Фермата прекалява с тези истории.

На акнето не му ли викаха "пъпки-недоебки"?

До бълващите срещу фермата. Не съм адвокат на формата, но имам реална лична представа от prime time weeknights TV и в Америка и в Англия. Изборът е или тъп сериал имитиращ реалния живот до болка в който англичаните се вживяват до полуда, reality shows като love island, Bachelor и тъпа руса не ориентирана кифла от Юга Bachelorette, the great british bake off.. Отврат. Връщам се от работа в болницата и главата и тялото ми са на шейк и искам да поглеждам нещо да разговаря мозъка. Ако нямам телефон и нет, бих хванала user guide на пералнята машина вместо да гледам тези помии. Фермата поне ти дава факти от историята и традициите, забравени игри които ме просъюзяват.. Колкото и да е зле фермата е в пъти по-добре от Love Island и emmerdales

Братле, пак те изтриха... Смятай!

Е какво и е очарователното? Обикновена позьорка. Освен това, челото и така развито, че в нея са преплетени повече прекалено много мекота на мисълта, интуиция и хаотично поведение, отколкото логика и устойчивост на характера.

Ти като си използвал/а толкова скапани и ненужни чужди фрази на чужд език в коментара за много умен/умна ли се мислиш? Толкова сте тъпи и прости, че даже български език не знаете ама тръгнал/а да ми защитава тая риалити помия. С-пермата както и всички подобни риалити ла-йна трябва незабавно да се спрат. Те докараха младите поколения дотам да мечтаят да стават прости коврентии и назобани малоумни батки само и само щото си мислят, че така са яки и "извиесни" и ще ги дават по телевизора. После същите почват да ползват чуждици и цели чужди изрази да се покажат колко са вървежни и в час и оставят насрани коментари като твоя така че си разкрит/а. Само прост тинейджър или някой умствено обременен може да напише твоите глупости. И да, да използваш така смотани наглийски думички и фразите не те прави як и вървежен, а малоумен тъпанар и безродник.

Не коментираха конфликта между Ванчето и Петър. Данчо с тези реки от сълзи е като малко дете. Винаги ли ще зачерква предишната- щом се влюби в следващата...

Щом гледаш тая простотия Фермата ти няма как да си американец. Или си американец от някое каспичанско село тип селски каубой с Опелче. Я си пускай и гледай шоуто на Дончо и Байдъна, че там и фойерверки ще има скоро. Мегатъпнята "Фурматъ" я остави за малоумниците и безделниците в БГ.

Данчо вчера как подви опашка, като разбра, че заради тази, която не знае какво иска си прецака седемгодишната връзка :) Голям кеф беше! Най-накрая и него някоя да го постави на мястото, че явно е свикнал да бъде егоистичен и безотговорен. И как само най-нагло обясняваше, че имал няколко връзки през 5-7 години и го смяташе за нормално! Връзки на нивото на неговите трябва да траят цял живот, а не да са по няколко години само.

ая "водеща" на това жалко подобие на предаване "Матине" явно има доста голямо, болно и лесно ранимо его. Д-р Шаркова я поряза наскоро в едно от интервютата им, че вижда ситно акне по кожата ѝ и госпожичката се видя в реално време как умря вътрешно и не я погледна в очите почти до края на интервюто и беше забила поглед в папчицата си с въпроси, като разстроена учиничка. Пълна пародия. Не знам от къде ги намирате тея тотално неподготвени кифли, които освен да чупят стойки за друго нз дали стават. Че и ги бутате/лансирате по битивитата да коментират ферми и риалитита. Майко мила до къде е стигнала медийната среда в тая държава. Мисирки. П.С. Не ми трийте коментара админчета малки сладки. Или сте гъсти с водещата и искате да предпазите болното ѝ его от възпаление?

Тролове....

Ето затова не коментирам. Low life

Седем години са си цифра в една връзка, особено ако няма дете в "връзкарката".

Ако се асоциираш с формата е със свиньи, ако не - само с офци.

Журналистка или поредната позьорка!!