Майкъл Дъглас заведе семейството си в Израел

Актьорът и носител на "Оскар" Майкъл Дъглас получи наградата "Генезис", известна като "израелския Нобел", за приноса си към еврейските общност и култура.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас заведе семейството си в Израел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задължително е всеки да познава корените си, родословното си дърво.

Любими артисти и семейство,без нито един лош филм!И на двамата произходът е от Европа.

Красиви родители, пък децата им грозни. Що така?

Пустите му израилтяни - верно владеят света! А кой владее жена му все пак? Пък и тези сладки деца.... пнознават ли татко си? За бащата е ясно...

Задължително е всеки да познава корените си, родословното си дърво. Не само израелтяните владеят света, а дори и така да е те са велик народ!

Та какво е допринесъл, че не разбрах? Ако еврейската култура се равнява на холивудската, допринесъл е, няма спор. Иначе - може да е имАло, я не видох. А между другото това синьото, дето прилича на надуваем червей, какво всъщност представлява? Търсих в Гуглето на образи тази награда, видях кой е награден, но ръцете им все празни, това нещо го няма?! Просветлете ме, ако знаете нещо, че ей тъй тъп ще си умра :((

БОЖЕ,добре,че ги има турците и евреите,за да знаем кой е виновен за всичките ни беди и неволи,за затлачените реки,за необразования ни народ и т.н и т.н !

Необразовани в България са главно цигани и турци.

та си се пръкнала ти. От евреин едва ли би се родила такава тъпанарка - българ мразка.

Значи като каза, Майкъл каква религия изповядва това "накърнява доброто име" - ясно.

Смятам, че никой не е длъжен да познава еврейските религиозни ритуали, затова редакторът е трябвало да обясни какво е това "бар мицва".

Какво ти пука за празниците на тия измекяри.

но ме цензурираха. Затова сега ще замълча, извършвайки автоцензура ;)

За това какво е бар мицва, а и за отговорите на други въпроси евреите са измислили гугъл. В случая - отбелязване на пълнолетието, нещо като първо причастие при християните.

И гугъл ли е измислен от евреите? Може би те са сътворили и света? Надменността и арогантността ви е непоносима.

Защо избиването на еврей през ВСВ е геноцид, а атомните бомбандировки над Япония не са?

Абе има някакви опити от Сорос, атомните бомби над Япония да се припишат на руснаците. Така че, нищо чудно да ги зачетат като геноцид скоро.

Винаги Сорос ви е виновен:)

попитах и ме скриха. какво лошо има в този въпрос, ако те са хората, които създават славата и богатството на тази страна?

Може да не знаят отговора.

А-а-а-а! Значи Нобел е еврейски, а "Генезис" израелски.

Коментарът ми е толкова нетолерантен,че сам си го цензурирам.

В статията се казва,'че Майкъл Дъглас е решил да се върне към корените си и да прегърне Юдаизма?' Тоест тази религия се прекланя пред Юда-предателя на Исус???

Добре е да се прочете поне библията, а ако се прочете и Старият Завет, който е част от Библията! Ако го беше сторил, щеше да знаеш че Юдаизма датира далеч преди Юда, който нелепо свързваш с Юдаизма! Та малко четене не е излишно, не че ще излекува омразата де!

"По делата им ще ги познаете."

Виц: "- Кои са двата най-големи еврейски празника? - Пасха и раздаването на наградите "Оскар"."

"Оскар" - "американския" "Генезис"

"Майкъл Дъглас с наградата "Генезис - рог ли виждат очите ми или ми се струва? (това да не е от рогата да дявола)

Малииии ! Между другото повърхността в американските евреи е зверска. Информирани, надъхани, с възможности , все повече и повече и все по-повърхностни. ;-( . А иначе евреите са много нетолерантни хора. Те си мълчат уж, но ако и на йота нещо не се вписва в това, което те искат да се подразбира стават ужасни и без колебание могат и да убият човек. А по подразбиране се включва това, на което те са възпитани. Я някой да им каже,че израел е агресор ела да видиш какво става. Но иначе за другите държави само критикуват. А пък отделно те изучават като история религията. Няма разлика в Израел между религия и древна история. Ислям и християнство всъщност влизат в услуга на евреите, защото именно тези религии подкрепят митовете на евреите с моисеи, пустиня , Египет божи наорди, божи съюзи, пророци и.тн. Едно време писали религии сега филми. Въобще доката има балами ще има и евреи.

Да не би да намекваш,че докато има българи,ще има и крадци?

Познай какъв е най-големият крадец на света

Тука като кажат шуробаджанаштина.пък ето ,то целото холивуд или са кръвно свързани с евреите или са приели религията.Говоря за продуценти,топ сценаристи и актьори звезди.На лафката момчето и чистачката са с конкурс.Той батко Том сциентология,бе въобще никой и нищо не са случайни под слънцето и нормално всеки вижда света от своята камбанария,или както е казано победителите никой не ги съди и те пишат историята.нищо ново под слънцето.