17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, успокоих се най сетне, големо гайле ми беше дали ще ходи при папаторкото.

Ако някой погледне снимката, на която е в бяло, ще забележи очи с интерес към живота в тях и нормален израз на лицето. За сметка на това, сега е, като живите мъртви. Жалко за тотално съсипаната жена, много жалко.

Тажи жена скърби активно и този папа трябва да анатемоса мародерите й.

Тонове ботокс, успокоителни (душевен ботокс), празен поглед, застинала, разтеглена уста и това вече не е жена. Дори гущерите и змиите по пущинаците изглеждат по-свежи и естествени.

Ritual completed, you are doomed

В какъв ли кошмар живее тази жена?! На устата й винаги има усмивка, а очите й плачат. Когато трябваше да се омъжва, избяга и насила я върнаха от посолството, от което потърси закрила. Да сте виждали на друга кралска особа подобна, неизменна гримаса? Направо ме боли като я гледам.

Колко жени са пропилели живота си в името на това, да са опората на 'важен' държавник и не са намерили силата да ги напуснат. Толкова тъжна и отнесена Шарлийн...

Горката жена. И тоя михлюзин я държи и се отнася с нея като с вещ. Върви 2 метра пред нея. Кой мъж, който обича и го е грижа за жената прави така? А тя милата с каква изкуствена усмивка и празен поглед, жива да я ожалиш. То ако това е цената да си принцеса на Монако, по-добре да си скейтърка от село.

Ред сълзи ред сополи. А някои наши випове които ходят при папата ухилени до уши

Тая жена не е добре, тя е като отнесена. Дали е на някакви успокоителни, дали е болна. Дали си е била такава още преди да се омъжи, защото беше бягала преди сватбата и я върнаха насила. Погледнете снимката, на която си подава ръката на някой- тя гледа някъде настрани. Чак пък толкова да е противен животът като принцеса на княжество Монако - не ми се вярва. Може би има някакво психическо разстройство.

Ако мъжът ти е педофил и след като се погаври с жертвите си, им изпива кръвта и не само, че не можеш да го напуснеш, ами трябва и да спиш с него ...

Харесвам монархията. Ама в автентичия и вид. Когато населението живее зле, монарха става с една глава по къс. Идва друг. Ако и той се дъни, хайде на гюлотината.

КАКВО Й Е НА ТАЗИ ЖЕНА? Много зле изглежда, особено погледът й. Вярно, че е нагласена, но това не е достатъчно Много я харесвах, надявам се всичко да е наред с нея, но не изглежда така.

Религиите са най-гадното изобретение в човешката история и са донесли най-големите беди на човечеството!!!

Лицето й изразява нещо между гримаса и плач… Едва ли щастие…

Сатанистите в Рим обичат такива "визии". Възбуждат ги.

значи наша Деса е сред богу избраните, та се беше издокарала с бял панталон при папата!

Dir, хайде да напишете 1 (една) статия без правописна грешка на български език? Труден е езика ни, ама пък вие се водите нещо като национална медия, а?

Преместих си го

този като анадолец е все пред жена си, има нещо сбъркано в този тип, жалко за жената и съсипания ѝ живот!

Този свят явно на всеки 50ина година има нужда от вземане на властта от тълпата и разчистване на разни "богоизбрани" търтеи

Тълпата е дива и проста! Да, може да "помете" всички и вичко по пътя си, но резултатът ще бъде разруха и бездуховност! Аристокрацията наистина е богоизбрана! Това са хора, които поколения, и поколения, и поколения наред са възпитавани да бъдат духовни и отговорни! Предавани са им знания и култура, до които жадуваната от Вас тълпа просто няма достъп, а и да има - не им обръща внимание, обсебена от поредния битовизъм! И моля Ви, не се хабете да ме плюете и обиждате или да ме поучавете и да давате "доказателства" за паразитната същност на аристокрацията! Не сте дорасъл да го правите! И никога няма да бъдете!

Мали че си проста...

"...духовни и отговорни" - да паднеш от смях! Безкрайно лицемерна, крадлива, долна пасмина, на която нищо човешко не е чуждо - особено най-извратените човешки качества!

Точно така. Ама е болезнено... не им го казвай, та чак обясняваш. Като кажеш ка една свиня, че е свиня, това не е проблем. Проблема идва когато свинята осъзнае, че е свиня и какви са последствията от факта, че е свиня.

Пха-ха-ха. Какъв златен потоп от простотии. Хари, принцът айнглийски, е страхотен пример за одухотвореност, отговорност и богоизбраност. Арабските шейхове, които третират жените си като добитък и разчленяват от време навреме неудобните, също. Принцът на Монако от статията, също не бих казал, че е от най-възвишените духовно. За педофилията сред "духовните лица" в католицизма, няма смисъл пък да се говори. Въобще, все "отбрани" и близки до Бога хора.

Информативно и важно. Сега се чувствам по-пълноценно информиран.

Може би ще ви бъде по- интересно да прочетете за поредната пластична операция или поредния любовник на някоя плейметка или чалга "звезда"? Ами опитайте да поразширите малко кръгозора си и да понаучите нещо различно! Все пак не е лошо да знаете, че от Витоша по-високо има и от Искъро, "по-глибоку" също!

Нямам нищо против да чета нещо по-различно, стига да е обективно. Това да си затваряш очите , не е класа

Не думай! Верно ли бе? Нали знаеш Бог високо-Цар далеко! Ти какво сега много си в час и викаш да раздадеш малко на простолюдието така ли? Да де ама нали знаеш, че без тълпата те няма на кой да са аристократи и управници? Тя тълпата може да помете всичко, но пък в последствие може и управници да ди избере и да продължи напред без тия на които ти се кланяш.