Синът на Ваня Костова се прощава с нея с песен и „Обичам те, мамо!”

Милица Божинова разказа, че на 5 май вечерта дълго е говорила с нея: "Тя тогава беше доста задъхана, каза "Не ми е добре", аз ѝ казах, че ще се чуем утре, но нямаше утре..."

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има това момче, преди малко го чух.

Изключително прилича на нейния глас!

Дълбок поклон към човека и таланта Ваня Костова! Искрени съболезнования на Боян за жестоката загуба!

:((((

после ходете на църкви палете свещи и си вервайте у богу'...кракът ми няма да стъпи повече в църква..

Колко си неграмотен!!!

Дали? Ти прочел ли си поне 10 станици от "свещената книга" на християните?! Заблудени овце!

Бог да я прости! А била ли е ваксинирана .... с коя ваксина?

Не

не е починала от КОВИД, явно е, че сърцето не е издържало! Познавах я лично, ужасно ми е мъчно, можеше още дълги години да ни радва с песните и с гласа си!

Всъщност вероятно е починала вследствие на Ковид, който е прекарала през април.

Починала е поради най-обикновена лакомия - в най-прекия смисъл на това понятие. Виждал съм я рано сутрин как стръвно нагъва 2 големи баници на Централна гара в София. Човешкият организъм има граници и те трябва да се съблюдават.

Може да пееш като ангел, обаче - ядеш като прасе, живееш като прасе (високо кръвно, главоболие, скърцащи стави, задух, диабет, астма, шепа хапове ежедневно...), умираш като прасе. Жалко, но факт. Активната грижа за телесната обвивка (здравето) трябва да е с върховен приоритет, всичко останало е вторично.

Бай Иване, простакът като теб си е простак винаги и на гладно и на сито. Споко, ти не си виновен, толкова ти е багажа.

Плюскай спокойно, гълтай хапове и се радвай на "духовната възвишеност", мен не ме мисли!

Аман от селски тъпанари! Бог да те накаже, за злобата и простащината ти!

Това е болест понякога.

Най-сетне една смислена реплика! Болестно състояние е и човек трябва да го осъзнае и да вземе мерки. Който твърди, че му доставя голямо удоволствие да се поти яко във фитнеса почти сигурно послъгва, особено като напредне възрастта. Нужен е здрав разум и воля, удоволствието идва по-късно - след напъните и потенето, когато усещаш, че организмът ти функционира като часовник, не ти тежат главата, стомахът, работиш спокойно, спиш здраво и пр.

Бай Иване, хубаво е човек с претенции да притежава и финес на изказа и мислите!

А не е ли по-добре да е честен и да назовава нещата с истинските им имена - "царят е гол" , чувала ли си тази реплика?! Виж нейни снимки отпреди 30-на години и ги сравни с по-късните. Била е изключителна красавица, НО стомахът е надделял над разума, за съжаление! Един постулат на Йога гласи - Всички болести идват от масата!

Честността в случая с нищо не помага. И на никого. Много пъти е по-добре да се премълчи, отколкото ненужни приказки, свързани с егото. Здрав да сте, бай Иване!

И с извинение и без!

Браво за ника, който си си избрал!

Ще си позволя да ви нарека, неграмотник. Не си губи времето да ми отговаряш, нищо няма да науча от него. Един съвет от мен, седни си на четирибуквието, запиши медицински университет. Когато се дипломираш ще ги позволя да имаш мнение па въпроса. Завърти се сам/а пред огледалото си ,видя ли свинята в него.

Викаш, по-добре е да умираш бавно и мъчително, някой да ти бърше гъза, да се мъчи да те къпе, да те храни и да те гледа как гаснеш по малко всеки ден? Да мъчиш себе си, душата си и околните? Казват, че така рязко си отиват добрите хора. Бог да я прости!

За съжаление някои видни футболисти с идеално тегло умират още по-млади, така че гаранция Франция....

Германците имат една поговорка "Шпорт изт морд" - спортът е смърт. Визира се професионалният спорт, естествено. Аз спортувам редовно откак съм се осъзнал като индивид, вече минах 70-те - тичам, скачам, разтягам се, играя тенис, волейбол, плувам и работя здраво.

Почивай в мир, Ваня Костова! Не прави чест на колежката подобни коментари за характера на някой, особено на база зодии!

Хороскопаджийките от бг мама ми наслагаха минуси!:D

Синът и е лекар и не е разпознал предшестващите симптоми на инфаркт?! Задъхване е един от тях.. Жалко.. Страхотен, неповторим глас! Бог да я прости.

с коя ваксина са я боднали преди товоа???

Не е била ваксинирана. Имала е Ковид в началото на април

Синът й е стоматолог

Прекрасна..глас като за молитва....

Дир , защо в статиите за смърт има неподходящи реклами - тук при В.костова за домашни кучета, а при ген.Колев онази простачка,която замеря с лимони и ябълки Г.Михайлов? Каква е тази простотия?

такова им е нивото!

има uBlock Origin сваляш си го на браузъра и нямаш повече реклами

Аз съм с Adblock Plus и нямам реклами. Не съм робот. Регистриран съм. Правилно отмятам квадратчета.