Скачай! – все повече деца спортуват екстремно в пандемията

"Най-малкият бънджи скачач е на 3 години и искаше пак", разказва инструкторът Велислав Малджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е да спортуват децата .Едно време в ж.к.Ленин сега /ж.к Яворов/ , като деца по цял ден през лятната ваканция нещо спортувахме ,най-вече каране на летни кънки ,но тогава асфалта беше изключително гладък,улиците нямаха и една бабунка или цепнатина, за боклуци де не говорим. Биваха измивани поне два пъти в седмицата.Освен летни кънки,организирахме състезания по борба ,бокс, скокове ,тласкахме един камък и т.н. Нещо като по-екстремно беше катеренето по гръмоотводите и улуците,скобите ,които ги прикрепяха много удобно се разминаваха и така лека- полека стигнахме до стрехата, над петият етаж.Там всеки с един тебишир,който носеше в джоба изписваше инициалите си.Лошото е,че баба ме изпорти и майка ми /добре,че не беше баща ми/ ,ми хвърли един здрав ,запомнящ се бой .Но ние бяхме на 12 години.И сега когато се срещнем с някои от махалата си спомняме тези детски игри

Лукавия добра снимка им е пратил :о)

Не се доверявайте на тази скрита реклама. При скоковете с бънджи претоварванията в тялото са големи. Стига се до разместване на вътрешни органи, разтягания и т.н. Пълнолетен човек може да вземе сам решение, да опита веднъж, да прецени. Спрямо дете, това не е редно, защото вътрешните увреждания не са видими и родителите могат и да не разберат, че се случва нещо опасно.

Скачането с бънджи да се води спорт. Идеята на спорта е да развива тялото. Не разбирам как скачането с бънджи изисква физическа активност и какви са ползите за тялото от това. Сложете надпис платена реклама и готово.

Това не е спорт, в спорта имаш опонент.

Бъркаш спорт със състезание. Алпинистите спортисти ли са?

Платена реклама

Я да им дадете по една мотика, хем да си спортуват, хем да видят какъв вкус има истинската храна.

И това ли стана спорт.