Мисис Русия Ина Жиркова върна короната

Земята ли се върти около Слънцето или обратното? Тъй като не успя да отговори на този и други въпроси в телевизионно интервю, Мисис Русия 2012 реши да се откаже от короната си от конкурса за най-красива омъжена жена.

Обратно в новината

Коментари - Мисис Русия Ина Жиркова върна короната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито един от двата конкурса не е "официалният", защото в Русия има много такива конкурси, на които просто отиваш и си купуваш титлата. В Русия открито се говори за това и гледах директно двете предавания - това, на разследващият журналист Соболев link и това, в което Жиркова върна короната (беше излъчено преди 2-3 дена по ОРТ1) - link С извинение към госпожа Бередин, но тя НЕ Е единствената "Миссис Россия 2012", и НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА С КУПЕНА ТИТЛА! Освен това, хората в България не са глупаци. Всеки средно-интелигентен човек в държавата ни, има достъп до интернет, и всичко рано или късно става ясно. Така че, да не ни подценява, и да не си мисли, че може да ни лъготи и заблуждава най-нагло. Не става въпрос за завист, а за обективност. Всеки, който има парите, може да си купи една от титлите, но поне да не се подиграва с хората, лъжейки ги по най-грозен начин. Не и прави чест.

аз мисля, че всеки средно интелигентен човек и без да има достъп до интернет ще прецени от един път, че жена като антония не е възможно да спечели мисис русия.

Това, че някой може да не знае толкова елементарно нещо, което се учи още в училище, ме изумява. Обаче! Изгледах и изслушах видеото и трябва да кажа, че не мисиската ми стана несимпатична, а журналистът: арогантно я прекъсва по средата на думата, не й дава да се изкаже... Тонът, с който й говори е неприемлив, нагъл и снизходтелен. И що за въпроси са това, уж интервю, а я изпитва като в училище. То се вижда, че явната цел е да докаже колко тъпа, видиш ли, е тая красавичка.

добре, че излезе тоя скандал, за да разберат всички в българия(не че не са знаели , де), че антония петрова е една нахална лъжкиня, която с годините продължава да ни хвърля в лицето какви ли не скалъпени и гнусни истории! в края на видеото този известен журналист ясно казва, че жиркова е мисис русия 2012. антония е спечелила някакъв треторазряден махленски конкурс, проведен в ресторант и вероятно също купен, но все пак фалшив.

Има един тип красиви жени,за които да се гримират,фризират и купят нова дреха е основната дейност в живота.Жалко ,че това им стига! Жалко,че стига и на много от мъжете,които имат до себе си подобни създания.Това се толерира от обществото-иначе нямаше да го има в толова големи мащаби и в България.Всеки си личи какъв е по жената,която има до себе си!

тя може да има други качества-да е добра, мила, възпитана, да прощава, да е милостива с животните, да има достойнство, да има прятен и весел характер.

на кого я върна, на кого?

Made in USSR

Тази красива жена, може да не знае за земята и слънцето, ама ако я бяха питали за Азис, май щеше да знае :)))

е няма нищо странно. те и наще миски са толкова прости и даже не биха си го признали

Наш`та мисис Русия поне е интелигентна. Тя ги знае тия работи:)

Кво се пънеш да четеш из руски сайтове, като имаш очевиден проблем с разбирането? Жиркова е Мисис Русия 2012г. И чета предимно руски сайтове, защото живея в Русия.

Тоца не е нарочена за грозна...тя е грозна! факт! И е нагла и нахална!! Е как очакваш някой да се изкаже ласкаво за такава особа!

Браво на пича за интервюто... Според мен можеше и още да види целият свят колко са тъпи... Че тая не е толкова хубава, иначе за дългата рокля преди закуска - браво, то те това е ерудиция...

99.9% не са и не могат да прочетат 'теория на относителността', ама всички парадират, че я знаят - а най-голямото, което са слушали, е популярния виц на Айнщаин. ще го перефразирам - ако едната мисиска седне в скута ти за един час - този час ще ти се стори минута. ако другата седне в скута ти за минута - то тя ще ти се стори час. а и в двата случая мисис 2012 ще ти е седяла в скута. ето това е теория на относителността. и който не я знае, значи също е прост, е, относително. както е относително дали те питат изненадващо или отиваш на изпит.

Жалко, че чета този коментар чак сега... щеше да ми спести години в изучаването на физика...

вица си е на Айнщайн, когато го помолили да обясни за нефизици теорията. повечето даскали започват обясненията с него. сигурен ли си, че си изучавал физика?

Нищо учудващо... Да не би да си мислите, че Николета Лозанова и другите "футболни съпруги" знаят...

А какво стана с Тонка Пернишка - нали уж тя беше Мисис Русия? Пък и в крайна сметка нали и Земята, и Слънцето се въртят около нея?!

Аз съм жена, никога не разбрах защо я нарочиха чак толкова за грозна тази Антония. Хубава жена е, да, стилът малко и куца... Но пък чак такива плювни, "крокодил" и т.н. - малко като че ли по инерция вече я плюят. Респект, че на нея не и пука. Аз също съм я виждала наживо, беше с руснака, изглеждаше много по-добре отколкото на снимка и се държаха съвсем нормално без никакво парадиране.

И крайна сметка след всички тези коментари никой не каза кое се върти. Аз предполагам че е Слънцето около Земята ама не съм сигурен. Ама и повечето от май вас не знаят точния отговор.

И Слънцето, и Земята се въртят около Луната, тва е то, ама гадният журналюг обърка мацката с реториката си ... )))

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..........това е коментара на деня;-))))))))))))))))

То отдавна си е казано - "Бъди красива и мълчи!" :)))

99% от пишещите не харесват антония. не само жените. антония е нагла, s kupena korona, не достатъчно красива за мис и не до там начетена.

пише в гугъл, че ина жиркова е мисис русия 2012 и след разследването на платени конкурси за красота от известен руски журналист, ина жиркова е поканена на интервю 201з и връща короната. тоца не е спомената, просто защото конкурсът, на който тя се е явила няма значимост.

ето тази поне си признава, че не е ерудирана, а тоца петрова не върна короната мис българия след като се изложи в предаването на милен ц. и не можа да отговори кога българия е влязла в европейския съюз. иначе парадира с дипломите си.

Там имаше и други въпроси, не само този за Земята и Слънцето. Другите бяха за детските поети Маршак и Агния Барто - тя не беше ги чувала и не знаеше кои са, а в Русия децата израстват с техните стихове, все едно у нас да не сте чували за Ангел Каралийчев или Ран Босилек. Не я питаха да ги цитира, а само знае ли кои са - нищо, и това е майка на две дечица ... Цяла седмица рунетът се смя до припадък с нейните глупости! И изобщо се разбра, че короната я е купил мъжът й - той платил на конкурса, те й дали корона, не знам сега дали ще си иска парите обратно ... ))) Тя имала две гувернантки за децата, а самата по цял ден се занимавала само със себе си и висяла в СПА-салони... И такива са пример за младите момичета - уникална простотия...

точно така би постъпил 'блокирал' мозък. аз съм правил, при това предупреждавайки, подобен номер. човекът може да забрави името си, ако задаваш въпросите в точните моменти, когато се кани или да отговори, или успява да прескочи поредното от стресчетата.

БЛОНДИ ЯВНО НИКОГА НЕ Е БИЛА НА ШКОЛО, И НИКОГА НЕ Е ЧУВАЛА ЗА ТАКАВА НАУКА, КАТО ГЕОГРАФИЯТА! СРАМ И ПОЗОР ЗА НЕЯ И ТИЯ, ДЕТО СА И ИЗДАЛИ ДИПЛОМА ЗА ОГРАМОТЯВАНЕ! ТО БИВА ТЪПОТА, ТЪПОТА, ТЪПОТА, АМА ТАКА ПЪК ХИЧ НЕ БИВА!!!ДОБРЕ, ЧЕ СЕ Е НАМЕРИЛ НЯКОЙ, КОЙТО, ЯВНО , С ДУМИ ПРОСТИ , ПО ДОСТЪПНО, КАТО ЗА БЛОНДИНКА, И Е ОБЯСНИ ОГРОМНИЯ ГАФ, И Е ДАЛ СЪВЕТ ДА ВЪРНЕ, НЕЩО, КОЕТО Е ИЗКАРАЛА САМО СЪС ЗАДНИК!

Май и ти си блонди, защото миската е брюнетка.

Абе може корените да са и руси и да си е направила искуствен интелект като се е боядисала. Не е помогнало много :D

като правило хубавите жени са тъпи, защото работят малко варху интелекта си. смятат че красотата им е оръжието. те са не само тапи, а лениви, злобни и отмъстителни.

Ама каква е тази мисис Русия??? Единствената легитимна мисис Русия, нали е нашата родна Антония Петрова?? Сега на кого е върнала короната на Антония ли??? Тия от "Комсомолская правда" не са ли чували за конкурса Мисис Русия, който се проведе близо до Казахстан в град Енгелс в един ресторант??

Всеки един може да бъде хванат в лоша крачка, изненадан и да 'блокира'. При дамите това се случва много по-често (не говоря за стресове в позната, работна обстановка а непознати обстоятелства). Като блокира, един подготвен като сценарий негодник може да я изложи както си иска - особено ако наистина е била поканена за едно, а са я стресирали за друго. Журналята са помияри, до доказване на противното.

Ама че глупости, това са оправдания за липсата на обща култура. Ако знаеш нещо и на сън да те бутнат, ще го кажеш. А това дето дамите блокирали - ще имаш да вземаш. Има да чакаш да блокирам и да не мога да кажа нещо, дето знам. Блокорали били, таратанци.

Добре се описа, ма да беше и прочела. Това момиче е Мисис Росия за 2012, а Тоца са я коронясали в някой бар за травестити, на измислен алтернативен конкурс.

Нали уж нашия крокодил беше станал Мисис Русия, а пък то излезе друго нещо. Ама тази рускиня наистина е хубавица, нищо че не знае кое около кое се върти. В крайна сметка конкурса е за красота, а за астрономия

и не за крокодили, които избиват комплекси

Хайде стига де, всички знае отдавна, че Инна Жиркова е истинската Мисис Русия 2012, на бляскав конкурс проведен много преди читалищната пародия на Тоца!!!!! Точно в Гугъл може да се види и сравни всичко!!!

какви са тези злобни подмятания??? "читалищна", беше си чист ресторант, нещо като столова, имаше 10 момичета, не сте ли гледали видеото? В кварталната дискотека съм виждал по-прилични конкурси за красота

На такива конкурси ходят само красивите...но има все пак и етап от конкурса, в който проверяват интелигентността им. Все пак тези конкурси възпитават до някаква степен и младите момичета. Не може да растат с мисълта, че ходенето на училище е просто скука, защо да не си прекарат по-приятно времето пред огледалото да си оскубят веждите, да се сложат два тона грим и да си разходят токчетата по главната...че да ги види света... Така де, нали не е важно дали само вятър имаш между ушите...важното е да си докарала търговския вид :-(

съзвездията се въртят около полярна, тъпичек. понял или си ...ммм? к'ви слънца и к'ви земи при звездобройци

На некоректен въпрос - некоректен отговор. Някой да е чувал за теорията за относителността на Айнщайн? Според нея всичко зависи от мястото за наблюдене. В този смисъл всеки отговор би бил верен. Ако трябва да сме коректни - Земята не се върти около Слънцето а се движи по спирала около оста на движение на Слънцето.

Е точно де...тя точно това се опита да каже, ама не успя девойката да се изрази добре "астрономически" ;)

по-скоро елипса. А иначе за относителността- тя сама си казва, че не знае.

я, коя е тая на снимката . ей журналята, аз за какво се дупих на оня руснак , дето не си знае парите. тате за какво ми построи цяла прогимназия с народни пари в Драгичево . За мен пишете , не за тая дето не знае къде е Земята и Слънцето.

Luna0102

Според мен си е супер мацка, на някои снимки не излиза добре, като всеки който се е снимал. Единственото което на мен лично не ми харесва е, че е прекалено слаба. Трябва да хапва повече.

Незнам пола ти, но прочети статията - там пише Мисис Русия 2012.Аз чета и коментирам.Май селската кифла излезе ти.Или извинявай, може би си свръх интелигентен/а, но ние - тъпите не го разбираме,заслепени от блясъка ти.

А Жирков дали ще успее да отговори на въпроса?

тъпа ракша като всички останали

чакайте има нещо грешка нали точно вие бяхте писали че нашия крокодил- Тоца е станала мисис Русия-какво излезе-пълна партенка.Сега друга върнала наградата кое е вярно...

Абре верно бре нали нашето крокодилче беше мисис русия!? Ся що така се получи, че друга показват!!?? Ама то нашето хайванче се е объркало пак, то и то не блести с кои знае какъв интелект, ама пък си ни е наше сега!

Luna0102

Влез в youtube и гледай клипчето, нищо не се е объркала. Антония е за 2012.

в клипчето това и казват, че Жиркова е за 2012 или тя в друга 2012 е станала?

На лентата на Инна Жиркова пише "Мисис Русия 2012 година"

Антония Е грозна, нелицеприятна, без чар и обаяние и с нагло и натрапчиво и показно поведение.И 1000 пластични операции да си направи, ако ще лично Долче и Габана да и шият дрехите, все ще си е Тоца Пернишка.

Мецето е убаво и има право да е тъпо. Крокодил ако беше нямаше да има оправдание. Между впрочем, мноо ми е интересно дали този журналист може да отговри на малко по-сложен въпрос, примерно "каква е причината за смяната на сезоните".

Е, оти Тоца се не отказА от короната, като се изложИ при Милен Цветов едно време! Е па, както се казва у Перник, крокодил, че и нахален, и безочлив!

НАЛИ НАШЕТО КРОКИ (Антония) беше мис Русия... а сега показват друга?????

Ама извинете, нали Мисис Русия е г-жа Тоца Петровская.Каква е тази друга Мисис.Веднага се поправете.Или Тоца се е дегизирала, може би?

Водещия нещо я притесни още от началото и тя нещо се изнерви и затова не можа да отговори... Мен така едни телевизионери ми навряха една камера и ме питаха една супер глупост,,, и то нямаше значение какво ме питаха, ако щеше и да е как се казвам, пак нямаше да отговоря...хаха

Адмирации за това ,че е имала достойнството да се откаже от короната,все пак в качеството си на мисис Русия представя страната си пред света и факта ,че е млада майка на две деца не е извинение за незнанието на елемнатрни неща. Някои наши миски нямаха доблестта да направят тази крачка макар да бяха доста по-критикувани от обществото и хващани в редица ''издънки''.

Приказвайте си и си пишете каквото си искате! Мис България, Мисис Русия и най-красива и умна жена не просто в света, ами във Вселената си е Тоцка!

Може да не знае около какво се върти Земята, но със сигурност знае около какво се въртят парите :)

И аз така смятам. Антония не е мой тип красота, но не мисля, че е грозна - виждала съм я на живо, има хубаво излъчване и грация, но определено има нужда от добър стилист, гримьор и коафьор! Иначе на живо изглежда много по-добре, отколкото на снимки...

Quetzy ти явно си част от журито избрало Тоца за Миска....какво точно и намираш за хубаво само ти си знаеш...А това че тя е Крокодил на всички ни е ясно! Не се напъвай да ни обясняваш!

Единствения начин за булгаристанеца да се издигне над останалите, макар имагинерно и единствено в своите собствени очи, е като оплюе и принизи останалите.

А често те са си принизени от само себе си. Неспособността да различиш кога има основание за критика и кога е просто оплюване - е основният интелектуален недоимък на булгаристанеца.

виждал съм доста такива "самаряни " само успял по твоите критерии човек може да те критикува. Критика от отрепка е вредна