След повече от век: Потомък на императорското семейство Романови вдига сватба в Петербург

На сложна религиозна церемония Георгий Михайлович Романов ще се венчае за италианската си годеница Виктория Романовна Бетарини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прасчо и принцесата. Като им гледама имената някаква рода ще са май.

Не много голяма част от преките наследници на Романови са живяли в Европа след революцията, а Великата Княгиня Олга е живяла в Канада и има двама сина. Доколкото ми е известно този младеж по една или друга причина не е официално признат за пряк наследник.

Той и Сталин ще да е евреин Фамилното му име е Джугашвили Джуга значи евреин,а швило значи син,т е еврейски син.

нормално за една империя на злото

комуниститие били избили до крак фамилията Романови , а сега се оказва,че не е точно така.

Боже! Колко мъка има по този свят!

обикновенно близачите на руски задници почват да ни натякват защо сме приели германец на българският трон Само че забравят, че самите руски царе са германци. Ленин е еврейн, а Сталин грузинец. Тогава с какво основание ни натякват че сме избрали германец ???? Другият популярен мит е че Ресия била 4 РИМ щото руския княз една от наложниците му била византийска принцеса. Ми то Екатерина и Елизавета са фашистки, излиза че не са 4 Рим ми направо са 5 РАЙХ. Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв отколкото при руските царе. Щото в харема са ибали постоянно рускини.

Ленин и Сталин не са били царе ве промит мозък

И Ленин, и Сталин, и Путя....верицата шм чифутска. Днес ги наричат диктатори. Самозванци.

След Руския цар, Освободил България- АЛександър Втори, всички останали руски императори и съветските комунисти са ПОДКРЕПЯЛИ Сърбия. И затова България НЕ можа да се обедини с Македония. А сърбите ни ОТКРАДНАХА Македония и ТОРМОЗЕХА и измъчваха българите там в продъллжение на 80 години. Тоя император- РОманов, е подкрепял сърбите и срещу България и срещу Австро- Унгария, когато СЪрбите убиха австро-унгарския престолонаследник през 1914 г.... И затова започна Първата Световна война... И накрая тоя Романов го убиват с Революция през 1917 г, и при това- ОБИКНОВЕНИ руснаци, а НЕ съветските комунисти..

Понеже този е истински наследник на руската корона! Да се пази!