Слуховете около "Не се тревожи, скъпа" препълниха киносалоните за премиерата на филма

При бюджет 35 млн. долара, приходи от 19,2 млн. долара през първия уикенд е солиден и над очакванията на студиата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът е невъобеазимо тъп.

DIR. Вия сте платена медия, която ви плащат за промотирането на пропагандата на А. Демократична Еврейска партия.

Първия филм"" Не се тревож, скъпппя"" НАПОМНЯ на турско- негърските и мутренски фирми- А1 и ВИиваком, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия !! Тоя име изобщо НЕ подхожда на такъв филм...

Откакто започнаха да излизат филми като "Жената воин" май съм станал расист. Че и по действителни събития... Аз не знам за битка между пирати/търговци на роби и черни. Да, търговците на роби не са били готини, но те са отивали при някой подкупен черен крал, който им е продавал други заловени от неговото племе черни роби. Видиш ли лошите бели измислили робството... И после не на расизЪма!!!

НЕ си никакъв расист.. Тая дума ползват САМО негрите, като ОБИДА към тия, които НЕ са негри.. По съшия начин, арабите- МЮСЮЛМАНИ са наричали всички останали с обидната дума- ГЯУР. Куршум за всички които ползват тия две думи- расист и ГЯУР !!! Да бягат обратно към Турция и Африка !!

19 милиона са плачевен старт. За сравнение Топ гън: Маверик спечели над 120 милиона през първия си уикенд по кината в САЩ.

Двата филма са несравними! Топ Гън е мегапродукция, с безбожно наляти пари. Този филм, от своя страна е с много малък бюджет и за 1 един ден в кината почти покрива разходите за направата, така че, да, брои се за добър старт.