Ник Кейв загуби 15-годишния си син след инцидент

Синът на прочутия австралийски музикант Ник Кейв е починал, падайки от скала в района на град Брайтън.

Обратно в новината

Коментари - Ник Кейв загуби 15-годишния си син след инцидент | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви нежни души четат тук... Защо да не е за тук новината? В живота има и смърт, драги. Жалко за семейството им, чудесен певец е.

Няма по-лошо нещо на света за родителите да загубиш дете. Никой не трябва да изживее такава трагедия. На оня свят ред няма, но все пак ... тежко е и много, много боли. Да почива в мир детето, а братчето -близнак да компенсира тяхната мъка и трагедия.

Самото име на раздела и смъртта се изключват взаимно. Не е за тук тази новина. Мен, ако питате за никъде не е. Знам, че личният живот на звездите е интересен на много хора, но точно загубата им на близки - едва ли! Аз Ник Кейв съм го виждал само в един клип и то с Кайли Миног, но ми хареса, много ми хареса. И ми е мъчно за него, но не защото е Ник Кейв, би ми било мъчно за всеки загубил дете...

а кога ще изкажете съболезнования към умиращите българи в следствия убавото здравеопазване в БГ то? Та ще се загрижа за някакъв там от другата страна на Земята.

Този плюс ти сам ли си го сложи, червей.

не позна. Повече ме е грижа за сънародниците ми от колкото някой си там от някъде си. Както казват циганите, сулю-пулю. От пръст сме направени на пръст ще се превърнем. За тва рано или късно ще станеш и ти червей.

Съболезнования! Такива неща не трябва да се съобщават като лайф новини.

Точно така! :/ Жалко за момчето и семейството!

Да не ги съобщават тогава! Хората са си направили труда да напишат за трагедията на този талантлив певец, не са подбрали Златка. Ама все нещо не ви е наред.

Абсолютно! Дано го преживеят. Родителите не трябва (и не могат!) да надживяват децата си! Но не е новина за лайф.... :(