Радина пред Карбовски: Май ще се омъжа за Донков

"Ми май да," отговори Радина Кърджилова на въпроса на водещия Мартин Карбовски дали ще се омъжи за Деян Донков.

Обратно в новината

Коментари - Радина пред Карбовски: Май ще се омъжа за Донков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно съм съгласна. А като Жулиета в театара е трагедия.

кви са тия пък

Противняци. Донков е талантлив и добър актьор, но безподобен путьо, позьор и снобар в обществото. Радина няявга по времето си на Wosh MC беше ЩО ГОДЕ читава, а сега е същото ла*но като бъдещия си (ама той не знае) съпруг. Не ги харесвам.

Семейното щастие ще е пиене, секс, пиене, дрога, пиене, бой и... медии.Май вече сме гледали този сериал.

Деян знае ли, Радка шъ съ жени зъ негу?Кажете му на момчето, че Радка му е пристанала и шъ гу вземи.

НИ СЪ ЗЛАГАЙ МЪ!

направо ми се до..а

ми добре

аххахахахааа

миии, той не и е предложил брак, но тя май ще се омъжва...ми то такова...незнам и аз на кой свят се намирам.

май наполовина ти е влязло...

Много си тъп, ама много!

баце млада е още ненаиграла се ;) Динката (т'ка го викат) е пич ама застаряващ тигър плейбой и пак е жив човек д екефи ме на фона на повечето тука форумни мумии де го наричат старец хич не са прави амаа она верно е млада ненаиграла се :)

Много е грозен и неприятен! Поне от снимките, иначе нищо лично, разбира се!

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СЕ ЖЕНЯТ ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА, НО МИ СЕ СТРУВА ИЛИ ПОЧТИ СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ ТЯ Е ДРОГИРАНА. ТАКОВА ИНФАНТИЛНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ ЕДНА МЛАДА ЖЕНА -НОРМАЛНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА. МИСЛЕХ , ЧЕ В СТЪКЛЕН ДОМ ИЗГРАЕШЕ РОЛЯ, НО ТЯ И ТУК СЕ ДЪРЖИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗНАЧИ СИ Е ТАКАВА И В НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ СДУХАНА НЕРАЗБРАНА И ЦИВРЕЩА. ХАЛАЛ МУ Е НА ТОЯ КОЙТО Я ВЗЕМЕ.

че каква толкова роля е играла в стъклен дом-едно намръщено човече с 2 реплики-ми да ми незнам...и какво и разбира човек като тя самата не е оформена като личност и в мозъка и е празно. то такова нещо разбира ли се?

Бих ги изплющял... май и двамата...

па у нащо село един на*ба коча и му изправи рогата

Май ли беше, или юни :)))

Май или Юни ?

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ И НА ДВАМАТА ВЕЛИКИ АКТЬОРИ СТЕ И ЗАСЛУЖАВАТЕ АПЛОДИСМЕНТИ МИНАЛОТО ЛЯТО БЯХТЕ НА ГОСТИ В СЕЛО КАЛУГЕРОВО ПАЗАРДЖИШКО ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЕЛОТО ИЗНЕСОХТЕ ПРЕКРАСНА СЦЕНКА В КУЛТУРНИЯ ДОМ НА ЧИТАЛИЩЕТО НЯМАШЕ МЕСТА ВСИЧКО СЕ ПРЪСКАШЕ ПО ШЕВОВЕТЕ,СЛЕД ТОВА НЕ ОТКАЗАХТЕ АВТОГРАФ НА НИКОГО ,ДОРИ ЯДОХТЕ ТОРТА С НАС НА ЕДНА МАСА БЕЗ ДА СЕ ПРЕВЪЗНЯСАТЕ ДЪРЖАХТЕ СЕ СУПЕР ЗЕМНО А СТЕ АКТИОРИ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА,НАКРАЯ ДОРИ ПОДАРИХТЕ ФЛАНЕЛКИ С ВАШИТЕ ЛИЦА НА НАЙ-ВЪРЛИТЕ СИ ФЕНОВЕ ТАКА ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ВИ ПЛЮЯТ ПО ФОРУМИТЕ ХЕЙТЪРИТЕ САМО ВИ ЗАВИЖДАТ ОБИЧАМЕ ВИ РАДИНА И ДЕАНЕ САМО НАПРЕД

Този грозник Донков се държи толкова инфантилно,че просто не мога да повярвам как един зрял мъж с дете , на което се предполага че трябва да дава някакъв пример прави това.А милата Радина е като сянка до него толкова жалка изглежда с това угодническо поведение.И двамата са страшно неадекватни хора.Жалко за тях.

що си натрапваш своите разбирания ся :)

И мен какво ме интересуват тези "звезди", които ни ги лансират насила? Звезда не се става с лансиране!

За какво ти е този възрастен човек? Като актьор е добър, но само толкова. Какво ще ти даде този амортизиран и самовлюбен тип? Не го прави, помисли за себе си и за живота си.............

И като актьор не струва, не мога да разбера какво толкова виждат в него. Не ми харесва в никакво отношение.

да бе щот вий сте по-добри актьори и актриси :) само плещите по форумите докат си стоите в потните гащи из мижавите офиси :) кат приключите да дремете из офисите и форумите пък си умирате от кеф да се завъртите до мол-а да срещнето себеподобни да се хвалите как "развивате кариерно" па динката к'ви живи роли прави и радинката също :)

Моме, бягай надалеч, докато не е станало късно...

Надали някой го интересува тези двамата дали ще се женят или не ,обществото ни е пресирано от проблеми за решаването на които никой не говори а ни занимават със някакви псевдо личности.

Не, че аз съм кой-знае-каква " 'убавица", ама за тоа плужек не бих се похарчила! Не мога да понасям мъже в зряла възраст да се държат като пубери! А за девойчето - явно е много влюбена за да го търпи, пък и да иска да се женят. Ама като се опомни дано вече да не е късно!

ма то мож и той да н'е тъ иска :) дет ше пише само за хората по форумите :) ня,а да си чак толко интересна :) па колкото млада да си :)

И ДВАМАТА СА СИ ЛИКА И ПРИЛИКА. НЕ ЗНАМ КАКВО СЕМЕЙСТВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЯХ - ДРОГА, БОЙ, ПИЯНСТВО. А ПЪК АКО ИМАТ ДЕТЕ - ГОРКОТО ТО.

що бе може да излезе фрумен писач от детето им бе :))) на всяко гърне похлупак и мение :) и съдник на "звездите" ...айде оставете хората да си живеят както си знаят а ;)

На тази девойка май не й стига психическия тормоз от Деян! :))) Ще се омъжи за него, за да се почувства той по- сигурен и да започне И да й посяга!!! Тогава май ще е най- щастлива- когато започне да я бие!;) Даже моя съвет е в предбрачния договор да се включи клауза, която задължава Деян да я тормози минимум веднъж на ден в името на щастието на булката Радина, на която видимо това й харесва!

Защо си затваряте очите бе хора ,тази млада жена ^очивадно# има проблем психически и е срината емоционално.Може и да е от много пиене,цигари,дрога,наркотици,тя е за лечение.Вместо да я ласкаете ,че е голяма работа,трябва да бъде посъветвана от близките си да се лекува.Едва ли една сватба,ще и реши проблема.

била пристрастена и към форумите ам то това го крият ;)

Радинаааа дъще, съсвести се. Толкова млади мъже има, а ти си се огледала у Донков. Сигурна съм че няма да се доводите и ще съжаляваш, но нали не чувате когато човек Ви говори.

Това си е твоя работа.Не ни го съобщавай....

Мацката явно много е хлътнала и не вижда, че този човек я съсипва. Толкова емоционално нестабилна изглеждаше в Къртицата. Отслабнала е ужасно и изобщо не прилича на себе си. А е толкова красива! Дано се усети, докато не се е загубила напълно.

Насилена работа. А най-насилен е интереса, който се опитват да предизвикат към себе си, но не им се получава.

АЗ ЩЕ СЕ ИЗКЪПЯ РИТУАЛНО ПО ТОЯ ПОВОД ХЕМ ДА ОТПРАЗНУВАМ СЪБИТИЕТО ХЕМ ДА СЕ ОСВЕЖА ,ЧЕ ОТ ГОДИНА НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ

"Май да", ама "Дано - не!"

А аз май ще пия едно кафе.

Месец май е много дълъг, защо само едно :)