17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказал си много през живота си.Надживял си много от червените изроди разорявали прародината ти през живота си. Ще преодолееш и тази болест!

87 ... добре си е поживял. RIP ... до няколко дни.

Sled tebe.

Белоруските евреи са безсмъртни.

Тоз па кой е и що за легенда е?

Ави как да ти кажа-тоз като си е пхравил името и се е утвърждавал, баща ти е бил още в топките на дяда ти. Ами не се обиждай за грубия език, с простия си въпрос сам си го търсиш

Ами пич, поне в този век информацията е леснодостъпна. Влез в интернет и сам провери кой е този пустеняг. Поле само да не забравиш да излезеш

В Сърбия не са затваряли нищо - ресторанти, фитнеси заведения...си работят. Ковидиотската смъртност е 3200 спрямо 7500 у нас. Може ли да попитам някой маскиран ковидиот, каква магическа пръчка използват сърбите та са по-добре от нас? Явно стъкмистиката на баце си работи по поръчка. Трябва да има съд и доживотен затвор за идиотите като здравния министър, Борисов и НОЩ обслужващи чужди интереси.

явно там по-малко се съобразяват, "какво правят в цивилизованите страни".

ама вече ги няма...

Какъв е смисъла, да давате възможност за коментиране, а да ги триете. Разбирам, да е заради нецензурен или антисемитски език, но в случая беше една констатация, че няма свобода на словото и цензура. Като триете, доказвате, че е така.

Сърбия показват ли я по телевизията, има ли статия както за Гърция всеки ден, какви жестоки мерки имало? Показват ли военни камиони от преди 3 години, дето нямат нищо общо с ковида? Съда може да погне отнемането ни на свободата, което си е наше право записано в конституцията ни!!! Но няма да го направи, понеже мафията и там е пипнала.

Сърбия имаше по строг и по дълъг локдаун от нас. Ограничения има и сега.Просто на теб или по точно на вас червените бантусогове така ви изнася да лъжете и да разпространявате негативизъм който да свързвате манипулативно без връзка с Борисовц

До 8 чада вечерта, това е. Не са имали никакви локдауни от пролетта насам, а кой лъже-това сте вие, които ходите в Гърция и едновременно с това казвате да си стоим вкъщи.

Защо не могат да го посещават? По-зле ли ще стане, или да не зарази тях? Но нали се носят маски? Защо се заразяват? Или защо в едно семейство един е положителен а другите са отрицателни? Нали вирусът бил много опасен и се разпространявал във въздуха. Защо?????

Ами защото всичко е пълен ташак, ей затова.

Спокойно, тоя е безсмъртен, преживял е къде по-тежки заболявания.

Не се знае има ли няма ли - той може човека да си умира от друго, но нали шоумен и да са му казали че трябва да бъде ковид, ей така да подкрепи пропагандата.

Ааа ще оцелее и ще каже, че е бил ваксиниран 1 седмица преди това.. така де, трябва си реклама за ваксината, която не пази от разпространение и разболяване, но създава "имунитет".. чудно как тази дума загуби значението си