”Вечеря в бяло” събра 5000 души в Ню Йорк

Около 5000 привърженици на гастрономията и елегантността се срещнаха във вторник вечерта на река Хъдсън в Ню Йорк за петото издание на "Вечеря в бяло".

Обратно в новината

Коментари - ”Вечеря в бяло” събра 5000 души в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Флашмоб-снобизъм на хора с психики на малки деца. Утре като им почука "жихадист" на вратата гащите ще са в кафяво.

Твоите в какъв цвят ще са?

Коко Шанел, отговарям ти веднага- няма да чакам,облечен в бяло,с уста пълна с трюфели и посръбващ Шато Д'Икем, да ми почука джихадист на портичката,за да ме изкорми като споменатата птица. Дали ще се бия,дали ще търча ще е въпрос на конюнктура,но като тези безхаберни сноби,които докато света е пред запалване се правят на щрауси в клетка с бетонен под,определено няма да съм. С удоволствие бих чул твоето мнение за сбирката на елитарните флашбостъри.

колко nice... свободни и щастливи хора....

Ние си имаме бяло утро в Рила, когато дъновистите се събират не за ядене и пиене, а да посрещнат слънцето и да се слеят с природата. Входът е свободен. Не съм им последовател, но някак си по ми харесва. Разбирам да бяха обявили една бяла вечер за целия град, а не за избраните. По-демократично е.

Да, танца на Бялото братство на Рила е много по-идеен и красив и музиката е вълшебна. Всеки може без специална покана да е там и да се чувства богоизбран. Закуската е след това на тревата- кой каквото си носи.

казвате да дойдат с градския транспорт и да носят маси, столове, ядене и цветя, и да са в бяло. Я, да го видим това.

е така. Там явно не си носят столовете.

Трябва някой пиян облечен в черно да отиде и да повърне на това парти... Черната точка Ян в бялото парти Ин...